Domaće auto emisije
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Domaće auto emisije
Uuuu, Aston.
TapaT
TapaT
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da ste ispratili ovaj sukob:
https://vrelegume.rs/nissan-je-tako-sjeban-covece/ ?
Možda ovome i nije mesto ovde, ali radi se o domaćoj autoemisiji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://vrelegume.rs/nissan-je-tako-sjeban-covece/ ?
Možda ovome i nije mesto ovde, ali radi se o domaćoj autoemisiji.
ja sam nesto malo citao pre svega je su akteri bili i neki sa drugih foruma pa linkovali ali realno me i ne zanima prica jedino sto sam skontao da je ovaj Piroski debil
Sve je u pravu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar nije i ovde bila diskusija o tome.
mozda je u pravu nisam se udubljivao u tematiku dovoljno mi je bilo da vidim koji recnik koristi jedan novinar renomiranog casopisa da shvatm da je debil.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve i da je 100% u pravu, takvo pisanje je očigledno zlonamerno, u stilu - nećete da sarađujete sa mnom - e sad ću vam ja pokazati... Cela auto industrija (čast izuzecima) je već duže vreme u k. i ako želiš možeš sličan tekst napisati i za gomilu drugih brendova. Pritom Renault hvali i diže u nebesa a to je praktično ista grupacija (a većina Nissan i Renault modela dele platforme, motore i tehnologije), ali jbg, diler Renaulta (odnosno jedan od njih) očigledno daje automobile na testove i plaća reklame... Totalno neprofesionalno sa njegove strane.
Kad već pominjete drame evo još jedne:

Još dok su radili zajedno delovali su mi izveštačeno sa onim ushićenjima i tome sl. tako da ih ne pratim ni ponaosob. Siluju svaku priču, jedbostavno im ne leži ovaj poziv za moj ukus
Dok su bili zajedno još su bili i podnošljivi, od kad su posebno ne gledam ni jednog. Zoki mi je toliko iritantantan, Aca malo manje al opet ne gledam.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Posebno su Zokija isprozivali u komentarima na tom klipu o projektu a6