Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Domaće auto emisije

Post od OMP »

ne mogu da gledam ni jednog ni drugog ne znam koji mi je iritantniji
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Analiza ili testostiron?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

i oni me nerviraju ali moj post se odnosio konkretno na poslednje pomenute zokija i acu PH

gotivan mi je onaj lik Resto Rad, bosanac koji radi u Beogradu restauracije, njega u zadnje vreme gledam, nisu nesto vlogovi mozda zanimljivi sirim narodnim masama kao ovi opstepoznati ali meni ok sadrzina posto me zanima ta tematika.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Heinz napisao: 16 Nov 2024, 23:15 Analiza ili testostiron? Slika

Teško je reći ko je iritantniji. Onaj Nemanja baš ima džiberski i nastup i govor...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pravi dziber, ali publiku sigurno ima.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Domaće auto emisije

Post od ftj »

Sto dziber, meni je on vise nekako siroma jadan, dziber mi je ovaj aca ph tj. obojica iz ph.
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

+1

Obojicu iz PH bas nema sanse ni 3 min da pogledam...Ali svakako im treba odati priznanje za trud.

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Na koju dvojicu mislite posto ih ima trojica ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Saša napisao: 16 Nov 2024, 18:59 Sve i da je 100% u pravu, takvo pisanje je očigledno zlonamerno, u stilu - nećete da sarađujete sa mnom - e sad ću vam ja pokazati...
Ima i druge strane - negde pre 25 godina su »Vrele gume« ne iskritikovale već iskritizirale »Fiat Eko Bejzik« (praktično jedan od koncepata koji je delom vodio i ka »Pandi II«) i neki aktuelni model na testu (ne sećam se koji), pa im je uvoznik, »Delta M«, praktično obustavio sva dalja testiranja što je trajalo godinama i na šta su se u časopisu i žalili.

Ne znam ko je bio u pravu.

Ne znam ni detalje pozadine.

Ipak, dan danas žalim što se taj časopis raspao. Tavorio je otkako je prekinuta saradnja sa »Auto motor i sportom«, koja je donela stabilnost ali i zakinula na objektivnosti, plus je malo previše uspavala domaću ekipu. Pre toga je bio odličan, do nekog 50. broja, vrlo dobar i nekako “svetskiji” za vreme kooperacije do njenog kraja oko 120. broja, i pun kriza sa kratkim periodima oporavka do kraja (~220. broj). Koliko znam, samo je on lansirao vrlo dobre novinare koji nisu imali veze sa »Avtom«, »Automobilom« i »Auto moto revijom«, barem što je meni poznato. Aleksandar Uglješić, Zoran Živkov, nakratko Predrag Jovanović... bilo je tu i prosečnijih za to vreme poput Perice Rajkovića, danas bi se smatrao i smatra vrhunskim, a realistično kozerski su vešti i Lidija i Miodrag Piroški — znam da je mišljenje nepopularno na ovom forumu (doći ću i do mana kasnije).

Naravno da mi posle njih i u domaćoj žurnalistici nisu zanimljivi prosečni novinari, a o jutjuberima ni govora. Pratim redovno tek driving 4 answers, ostale na kašičicu, ako me baš zanima tema. Ne zato što su domaći, to bi im kod mene bio ogroman plus, već zato što su u proseku neinformisani, nepismeni, čak i nepristojni, i to na jedan dosadan i pošteno je reći debilan način.

Elem, iz nekog razloga su iz redakcije »Vrelih guma« otišli svi iz prve ekipe, izuzev vlasnika. Prostor je popunjen, ali kvalitet sadržaja je potpuno pao, uz povremene kraće dobre periode. Mogu da nagađam šta je i uzrok i posledica, znam da je Piroški zatvoren po pitanju sugestija, no pravo stanje ne znam.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Otisli su iz nekih drugih, sto bi se reklo prakticnih razloga. Ne bas svi, ali velika vecina.
S388
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2022, 14:07

Post od S388 »

Taj Piroški je suptilno prozivao Ivana (testosteeron kanal) više puta u svojim emisijama:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Kako mi je debilno kad youtuberi tako krenu da se prepucavaju. Sad će on da napravi video gde će da objasni kako je onaj drugi glup. A onda su obično obojica retardirani.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Peko Dapcevic i Stormbringer ili tako nekako... mnogo opasno... :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Ne znam za te priče nisam baš iz tog sveta, nego vidim da je taj Piroski spominjao Kineze. Pre neki dan prodjem pored nekog auta, iza ima 4 izduva, ono dupli sa obe strane, kao neki crossover kako se to već kaže. Ja pomislih šta je ovo atraktivno ovako, mora da ima 200+ konja, pomislio neki SEAT ili Cupra, bio je mrak, pridjem ono ladno Cherry Coolray se zove model.

Skroz ok izgleda, i ovih MG dosta ima, njih vidjam baš.

A od ovih voleo sam da pogledam Acu PH, Borka, i onog Savina jer često ide na neka putovanja buržujska mesta. Ono što ja ne mogu pa gledam. :D
Odgovori