Kad zazimi novembar - mart, moji svake subote za rucak peku krompir na pola u rerni i jedu to sa kiselim kupusom. Ako se ne posti onda nadavno sa slaninom, šunkom, šta već ima...
Ja sam se iznenadio sad vožnjom do i iz BIG-a. Inače pizdim kad moram do nekog tržnog centra da idem, pa obično kad baš moram odem prepodne. Sad su okolnosti nalagale drugačije i već mi se slošilo pri pomisli da tamo krenem iz centra petkom oko 17h. Usledilo je pomenuto iznenađenje, jer niti je bila gužva u saobraćaju, niti je bila gužva u samom BIG-u. A očekivao sam kolaps na oba mesta...
Gaginh0 napisao: 22 Nov 2024, 18:36
Kad zazimi novembar - mart, moji svake subote za rucak peku krompir na pola u rerni i jedu to sa kiselim kupusom. Ako se ne posti onda nadavno sa slaninom, šunkom, šta već ima...
Gaginh0 napisao: 22 Nov 2024, 21:44
Svako im svoj naziv, naravno ja volim da ga isečem na tanjir pa da ga prelijem sa vrućim uljem u kojem se ispekla slanina i kobasica
Nisam se do sad drogirao, ali bih se ovim upucao u venu..
Gaginh0 napisao: 22 Nov 2024, 21:44
Svako im svoj naziv, naravno ja volim da ga isečem na tanjir pa da ga prelijem sa vrućim uljem u kojem se ispekla slanina i kobasica
Nisam se do sad drogirao, ali bih se ovim upucao u venu..
Mnogi ostali na letnjim gumama, a uhvatilo se vec leda jer je niska temperatura juce uvece bila.
Drug jedan pazario novi Quasqai sad u novembru i dobio auto sa letnjim gumama, i odmah preko njih kupio u zimski set guma i druge felne i oni umesto da mu tako isporuce, zakazu ga za zamenu sredinom decembra.