Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Dobro veče

Post od NexT »

rekao bih da je jedini takav auto koji moze da mu parira A6 Allroad, ali je on debeeeloooo skuplji... Ili eventualno A4 allroad.

Ipak, ne bih imao nista protiv C 250 CDI T 4matic

Laki, Floyd, koliko ima od centra Ciriha do aerodroma? (km)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

trojanac napisao:Subaru i njihov dobro poznati AWD sistem, koji se ugrađuje na sve njihove modele. To mi je oduvek bilo interesantno. Od najmanjeg do najvećeg, svi imaju pogon na svim točkovima. Pre neki dan, na Košutnjaku, smo videli par Subaru-a. Svaki je na svoj način specifičan i svaki bi rado vozio.

Ovaj Outback mi je totalno :cool!:

http://youtu.be/9TMYBnMDIzs
outback grtal'ca :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

NexT napisao:rekao bih da je jedini takav auto koji moze da mu parira A6 Allroad, ali je on debeeeloooo skuplji... Ili eventualno A4 allroad.

Ipak, ne bih imao nista protiv C 250 CDI T 4matic

Laki, Floyd, koliko ima od centra Ciriha do aerodroma? (km)
Sada ima dosta manje ili više luksuznih limuzina 4x4 koje imaju slične karakteristike outback-u ili allroad-u. Fali im jedino klirens za ovakve zajebancije u dubokom snegu, ali je to u suštini najmanje bitno.

Outback-u je jedini pravi konkurent bio A6 allroad koji je bio bar duplo skuplji, a kasnije se pojavio i volvo (mislim da je) xc 70.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Zgrada, u kojoj mi je firma, ima parking/dvoriste. Do istog se dolazi kroz manju ulicu i pod nagibom je, tj sa ulice se spusta u dvoriste.
Redovno, u dvoristu je desetak automobila svakog dana. Danas i juce samo dva - jedan koji je ostao zavejan i drugi - Subaru Impreza prve generacije, koji uredno dolazi i odlazi svakog dana :D Ostali parkiraju na ulici, ako uopste i dolaze na posao...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Koji servis slican PayPal-u funkcionise u ovo nasoj nenadjebivoj zemlji??? Trebalo bi da dobijem neke pare, a da mogu kasnije da ih prebacim na devizni racun... Sta preporucujete, koji servis i koju banku za prenos???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Moneybookers & Raiffeisen banka (uzima najmanju proviziju na ovakve transakcije koliko znam)

Samo budi spreman da ce te zvati u banku kako bi na nekom papiru zaokruzio svrhu priliva i potpisao se. Bice ti ponudjene opcije da li je poklon iz inostranstva ili dobitak u igri na srecu ili isplacen honorar itd... To je bila (mislim i ostala) standardna procedura poslednjih godina za prilive iz inostranstva, u slucaju da treba da pravdaju narodnoj banci.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ok, secam se vec si mi jednom rekao za Moneybookers, na nekom starom starom forumu... Hvala za info... :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Tu sam da ponovim ako treba i na nekom novom novom forumu! :kezo:
Nego, obrati paznju na verifikaciju kod Moneybookersa pre nego sto pocnes proces povlacenja novca. Imaju proceduru oko verifikacije koja moze da potraje jer se radi vise metoda (verifikacija kreditnom karticom, verifikacija slanjem pisma na tvoju kucnu adresu, verifikacija slanjem 5 eur na devizni racun itd...)
Svaka verifikacija ti otvara sve vece mogucnosti kod njih i povecava ti limite.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Odakle li ovim ljudima moj mejl???

Stigla mi je ponuda da radim od kuce, uz zagarantovanu zaradu od 70-200 dolara na micro net poslovima, da lajkujem stranice, pratim na Tweetru, i tako ti poslici... Aj to, poznajem ljude koji su tako i uzeli neke sitne pare (znam i mnoge koji trenutno kukaju zbog zatvaranja upload sajtova na kojima su zgrtali ozbiljan novac...).

Nego stigao mi je i mejl od lika koji mi daje informacije o sigurnijim ulozima na kladionici, tikete, sisteme i tako to (sve preko Bosanskog Wwin-a)... Sve to za samo 10 evra...

Au bre vise...

Jos samo da mi se javi Nigerijski princ u nevolji kom treba neka hitna kinta... :D

PS Plus mejl o srb domenu... Adresa sa sve š ć lj... Zaboga...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Oce to ako bilo gde javno ostavis mail, mada moze nekako i bez toga...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ne moras javno. Dovoljno je da si tu mail adresu negde registrovao, a da je ta stranica "uhakovana", tj da je neko od spamera pristupio podacima sa servera i pokupio mail adrese ili je taj neko prodao adrese spamerima.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Off topic
Bane jel ovaj avatar reakcija nekog vagenovca kad udje u raspravu sa rumunom? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

oce neko iz Swiss da mi odgovori? :palica:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa pogledaj na gmapsu :)

Blizu je, 5-10min i isto toliko km.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Izvni nisam video pitanje :oops:

G maps kaze 12km, iskreno nisam znao koliko je tacno, znam samo da se veoma brzo stize do njega ;)

http://maps.google.fr/maps?saddr=Flugha ... s&t=m&z=13
Odgovori