Dobro veče
Re: Dobro veče
Ušće ako je ostalo bez radnji to znači da su izbačene iz istog, jer uvek je postojao red za ulaz u nj, a neke nisu hteli da puste ni pod razno u nj, npr H&M.
Nemam baš ažurne informacije jer nemam više inside info, ne verujem da je bitno drugačije.
Deltu su kupili kad je moralo u nju da se ulaže jer se Mišku nije to radilo.
Galerija sigurno vuče jedan deo kupaca tamo, ali je tamo i više blejača i šetača pasa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nemam baš ažurne informacije jer nemam više inside info, ne verujem da je bitno drugačije.
Deltu su kupili kad je moralo u nju da se ulaže jer se Mišku nije to radilo.
Galerija sigurno vuče jedan deo kupaca tamo, ali je tamo i više blejača i šetača pasa.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mene zeznuli par puta, morao da menjam neku odecu, tj uzmem vratim pare a kupljena tamo, rez karte za bioskop samo mi nisu rekli da je Cineplex tamo, i 2x samo tu imali bas moj broj obuce na snizenju, pa sam jbg progutao i...zdushan napisao: 25 Nov 2024, 21:44 U BNV Mordor ne idem, pa ni u tu galeriju..
A i ovako izbegavam TC, samo ako moram jer nema na drugom mestu. Sa ženom ni mrtav!
To za usce je nekad vazilo, oni su bukvalno izbacivali i radnje kao i restorane iz food courta ako oni procene da ta radnja nije na dovoljno visokom nivou za usce jer pored rente i troskova, placao se i ukupan procenat od prometa. To je davno proslo vreme, danas verujem da vuku za rukav u poredjenju sa tim vremenom kad je bilo dva glavna tca u gradu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Baš su uprskali sa tako dugotrajnim radovima u Ušću, to im sad već ozbiljno ruši postojeću goodwill. A Galerija mi je prevelika i još gore nije prostog pravouganog oblika kao Ušće, Merkator ili DC. Idem doduše tamo retko ali i dan danas nemam mentalnu mapu gde šta kako, kojim stepenicama i gde sam se parkirao u odnosu na sve to.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Parking nekako i zapamtim ali kad uđem ne snalazim se nikako. Uvek kružim da dođem do određene lokacije.
Srečom, nisam jedini.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Srečom, nisam jedini.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Što je očigledno i bio cilj 

Ja najbolje poznajem Beo Šoping pošto sam na tom objektu bio najduže prilikom izgradnje. Još se sećam gde je koja osa 
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Ja tamo nikad nisam isao. Od tih ostalih TC, recimo Ada mol bez obzira koliko sam blizu, ne zelim da svracam, nekako mi je haoticno uvek kad prodjem pored radnicke, pa jos onaj klaustrofobicni ulaz u garazu (mogli su da ga prosire jos malo), tako da tamo samo ciljano ako nisam nasao nesto nigde drugo.
P.S.
Galerija jeste prevelika, krenes da kruzis, pa se pitas da li si nesto propustio, dosta praznih lokala. Tamo najvise zbog bioskopa i ako hocu da se prosetam uz Savu. Uz bioskop ima ona Pad Thai brza hrana, nije losa.
Pri dnu ima brdo restorana, ali ili su preskupi ili hrana nije nista posebno. Tamo bukvalno nemam nesto gde bih ciljano otisao za hranu.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
P.S.
Galerija jeste prevelika, krenes da kruzis, pa se pitas da li si nesto propustio, dosta praznih lokala. Tamo najvise zbog bioskopa i ako hocu da se prosetam uz Savu. Uz bioskop ima ona Pad Thai brza hrana, nije losa.
Pri dnu ima brdo restorana, ali ili su preskupi ili hrana nije nista posebno. Tamo bukvalno nemam nesto gde bih ciljano otisao za hranu.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ima na prvom spratu Italijanski restoran Da Pippo i odlican je a cene su sasvim normalne.
Klopa i ambijent su za svaku preporuku, osoblje takodje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klopa i ambijent su za svaku preporuku, osoblje takodje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Mi retko idemo, jeli smo par puta u nekima od onih što izlaze na šetalište, cene su bile na nivou vračarskih, tj svi nas isto deru.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
"Food Court" u Galeriji je kriminalan. Sve manje više drži ista firma, osim Ričarda Girosa (a možda i njih).
Walter mu dođe kao sigurica, u odnosu na to. Od onih dole, bio sam jednom na doručku, ne znam ni koji je bio (možda Kolo).
Galerija je dobra što se lako stigne, a sada su otvorili izlaz direkt ispod Mostara, ima veliki parking i šetalište ispred. Ima igraonicu za malu decu, kao i za nešto veće, veliki Maxi i Intersport sa hladnom komorom
Najčešće svratim u BEO. Pre sam skoro bio svakodnevno, u prolazu sa posla. Parkiram kod ulaza gde je Maxi, iskočim, kupim, apoteka, DM i kući.
Ušće je na dobrom mestu, i uvek će imati posla. Konstantno i ulažu.
TT
Walter mu dođe kao sigurica, u odnosu na to. Od onih dole, bio sam jednom na doručku, ne znam ni koji je bio (možda Kolo).
Galerija je dobra što se lako stigne, a sada su otvorili izlaz direkt ispod Mostara, ima veliki parking i šetalište ispred. Ima igraonicu za malu decu, kao i za nešto veće, veliki Maxi i Intersport sa hladnom komorom

Najčešće svratim u BEO. Pre sam skoro bio svakodnevno, u prolazu sa posla. Parkiram kod ulaza gde je Maxi, iskočim, kupim, apoteka, DM i kući.
Ušće je na dobrom mestu, i uvek će imati posla. Konstantno i ulažu.
TT
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Tako je, tu radim. Mislim, bukvalni "tu" otprl jednom nedeljno, kao što rekoh, ali za njih generalno, da.pedja napisao:@mironiko mora da radiš u onoj ružnoj crvenoj zgradi, u troslovnoj firmi
Po BGu se putuje duže od sat vremena, nekada i duže, ako se koristi GSP, tako da je sve to prihvatljivo, za nas koji smo već kuvani.
Šinski transport je keva.
Bilo je planova da se tramvaji produže i na levu obalu Dunava, ali će još dosta vode proteći istim...
TT

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Da li bi neko znao da mi objasni dve vrednosti visine automobila (E)? S ovim sam se susretao na nekoliko mesta, ali i dalje nisam pronašao jasno pojašnjeno na čega se šta odnosi. Jedina pretpostavka mi je antena, ali mi nije jasno zbog čega bi uopšte navodili visinu bez nje…