Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jednostavno, a funkcionise, decenijama.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ici na skorije postove. Nema vise bilo kakvog straha od posledica, ne secam se da je ikad ovako otvoreno bilo. Sto je najzesce, ovakvi 15 minutni protesti apsolutno nista ne ugrozavaju vlast, da ih puste, zaboravili bi ljudi.
https://twitter.com/savski_nasip/with_replies
https://x.com/BoraKonj/with_replies
https://twitter.com/savski_nasip/with_replies
https://x.com/BoraKonj/with_replies
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ima svasta da se vidi na IG stranicama: sviće, stav i usrana motka. Preporuka.
Kad vidis koliko je batinaša, huligana i slicnih po ulicama koji nasrcu na mirne protestante ili obican narod, pomislis da je sve ovo ruzan san. Nekad smo proklinjali 90te, ovo ce postati ili je vec postalo gore vreme.
https://www.facebook.com/share/v/7U5SEofFmMsxxYRu/
Kad vidis koliko je batinaša, huligana i slicnih po ulicama koji nasrcu na mirne protestante ili obican narod, pomislis da je sve ovo ruzan san. Nekad smo proklinjali 90te, ovo ce postati ili je vec postalo gore vreme.
https://www.facebook.com/share/v/7U5SEofFmMsxxYRu/
90ih je postalo zeznuto onda kad narod više nije imao da jede, a danas ljudi pored hrane imaju i za dobar telefon (makar na rate), pa i Golf 4-ka se vozi... Zato danas imamo mirne proteste koje nikad nisu nudile ni jednoj vlasti. Da je Milošević imao mirne proteste i dan danas bi bio na vlasti.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Nije stvar samo do toga što kažeš već i do toga ko vodi te proteste - devedesetih godina je proteste vodio Đinđić koji je znao šta hoće i kome se narod verovao a sada ih vode razne Tute, Mute i Ćute "pojačane" Marinikom & Co. koji niti imaju plan, niti znaju šta hoće, niti puno naroda veruje u njih, njihovo znanje i ciljeve...
Znam mnogo ljudi koji orgaski ne mogu da smisle ove na vlasti vlast ali im takođe ni ovi što konstantno rade u korist svoje štete ne ulivaju ni primil poverenja i koji kao da su plaćeni od Vučića da rade tako kako rade kako bi ga ostavili što duže na vlasti.
A ove blokade trenutno samo iritiraju obične ljude koje treba da privuku na svoju stranu i po meni su apsolutno kontraproduktivne.
Sent from my VER-N49 using Tapatalk
Znam mnogo ljudi koji orgaski ne mogu da smisle ove na vlasti vlast ali im takođe ni ovi što konstantno rade u korist svoje štete ne ulivaju ni primil poverenja i koji kao da su plaćeni od Vučića da rade tako kako rade kako bi ga ostavili što duže na vlasti.
A ove blokade trenutno samo iritiraju obične ljude koje treba da privuku na svoju stranu i po meni su apsolutno kontraproduktivne.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Naravno da su plaćeni. Javno je izjavio da su svi njegovi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Zaboravilo se šta se pričalo o Đinđiću tokom devedesetih. On je bio podjednako nepopularan kao razne Save, Ćute i slični, sve je isto bilo kao sad. Ne voli prosečan čovek da čuje istinu. Više bi voleo da je na mestu lopova gde brzo zaradi, nego nema hrabrosti.
Političar se retko postaje tako što si sposoban da se ostvariš na realnim osnovama. Naš najveći hendikep je što nije implementiran princip odgovornosti i smenljivosti. Time smo zapečatili svaku šansu da se pomerimo iz čabra. Uopšte nije važno ko će biti na vlasti, kad su osnovni postulati produktivnosti u startu eliminisani.
Političar se retko postaje tako što si sposoban da se ostvariš na realnim osnovama. Naš najveći hendikep je što nije implementiran princip odgovornosti i smenljivosti. Time smo zapečatili svaku šansu da se pomerimo iz čabra. Uopšte nije važno ko će biti na vlasti, kad su osnovni postulati produktivnosti u startu eliminisani.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tako je
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Martin Mystere
Sa drugim pasusima se slažem od reči do reči a što se tiče prvog vrlo moguće je da je tako pošto ne mogu da se setim koliko je u tom trenutku, devedesetih, bio popularan ali je opet došao do tačke da ga masa sledi što ovi neće postići još 100 godina da žive - čak naprotiv.nidza napisao:Zaboravilo se šta se pričalo o Đinđiću tokom devedesetih. On je bio podjednako nepopularan kao razne Save, Ćute i slični, sve je isto bilo kao sad. Ne voli prosečan čovek da čuje istinu. Više bi voleo da je na mestu lopova gde brzo zaradi, nego nema hrabrosti.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ja sam kao dete bio ubeđen da je Đinđić strani špijunMartin Mystere napisao: 30 Nov 2024, 00:51 Nije stvar samo do toga što kažeš već i do toga ko vodi te proteste - devedesetih godina je proteste vodio Đinđić koji je znao šta hoće i kome se narod verovao a sada ih vode razne Tute, Mute i Ćute "pojačane" Marinikom & Co. koji niti imaju plan, niti znaju šta hoće, niti puno naroda veruje u njih, njihovo znanje i ciljeve...

Koliko vidim, ovo i nisu protesti kao takvi, jedini je cilj da se narodu pokaže da treba da oda počast poginulima u nesreći nastaloj zbog korupcije, nebrige i bahatosti, ali to eto narod očigledno ne razume, ne zanima ih i povezuju sve sa onim što čuju na Pinku i sličnim medijima (Tuta, Muta i Ćuta "pojačani" Marinikom & Co).
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pročitao sam skoro sve postove iz zadnjeg kvartala i mislim se da li da i ja napišem nešto...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Bolje nemoj. Slabi su nam živci za ove teme
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što bi moja učiteljica iz Bačke rekla, ajde il' stisni il' prdni 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čini mi se da je Đinđić iskorišćen (tj njegova smrt) sa više strana.
Kako je ubijen, tako samo što svetac nije postao. Od raznih citata i mudrosti, zapitah se kako se za života nije pridružio Andriću. Posle ga je i Vučić prisvojio.
Malo se zaboravi, malo se pridoda i eto.
Ne želim uopšte da ulazim u priču ko je i šta je bio, niti znam, samo kažem je to vrlo prevrtljiva stvar u narodnom mozgu, kao i sve ostalo.
"Taksista pregazio stariju gospođu na pešačkom" -> Ua, goveda taksistička, bahata... Treba ih ugasiti.
Sutradan, "Prokleta baba ipak skočila taksisti na auto, izletala iza bajsa, nije mogao da je vidi..." FOTO VIDEO -> Da, znali smo, fin bre taj taksista, znam ga ja. Babuskara i ekipa penzosa nikada neće naučiti...
I Aleksić je završio u aleji zaslužnih, kao i mnogi drugi. Palmu oplakuju kao da je bio najbolji čovek na svetu ... Daleko bilo, da se nešto desi predsedniku, eto nama kanonizacije.
TT
Kako je ubijen, tako samo što svetac nije postao. Od raznih citata i mudrosti, zapitah se kako se za života nije pridružio Andriću. Posle ga je i Vučić prisvojio.
Malo se zaboravi, malo se pridoda i eto.
Ne želim uopšte da ulazim u priču ko je i šta je bio, niti znam, samo kažem je to vrlo prevrtljiva stvar u narodnom mozgu, kao i sve ostalo.
"Taksista pregazio stariju gospođu na pešačkom" -> Ua, goveda taksistička, bahata... Treba ih ugasiti.
Sutradan, "Prokleta baba ipak skočila taksisti na auto, izletala iza bajsa, nije mogao da je vidi..." FOTO VIDEO -> Da, znali smo, fin bre taj taksista, znam ga ja. Babuskara i ekipa penzosa nikada neće naučiti...
I Aleksić je završio u aleji zaslužnih, kao i mnogi drugi. Palmu oplakuju kao da je bio najbolji čovek na svetu ... Daleko bilo, da se nešto desi predsedniku, eto nama kanonizacije.
TT
- Martin Mystere
Vidiš kako si me dobro procenio - svaka čast na razumevanju.Ji 4Tze napisao: ... ali to eto narod očigledno ne razume, ne zanima ih i povezuju sve sa onim što čuju na Pinku i sličnim medijima (Tuta, Muta i Ćuta "pojačani" Marinikom & Co).
Btw Pink ne gledam ni sekund dnevno ali jednog od vođa tih protesta jaaaaaaaako dobro znam znam 40+ godina (ili bolje reći od rođenja) tako da me slobodno zaobiđite sa tom pričom "onim što čuju na Pinku"...