Mobile uploads
Re: Mobile uploads
i meni se svidja
Nalepnica Akademac - vozio za taj klub?
Crvena u UN je imala čak i originalne ratkapne, vrlo dobro stanje, kompletna, uredna, prva boja ili originalno prefarbana barem... Ali je nema sigurno 15 godina.OMP napisao: 17 Nov 2024, 21:55 jbg kao i mnoga matora vozila...ova dedina je bila jedna od prvih 7-8 koja su stigle u Srbiju tada, mislim 73. ili 74. godine, auto kuca Balkanija je bila uvoznik skode za YU, odmah planule cim se pojavile, deda preko veze dobio jednu. Inace bla je nesto malo jeftinija od keca a neuporedivo bolji auto. Do pre nekoliko godina se vozila po Krusevcu jedna braon boje, matorac neki vozio vrv prvi i poslednji vlasnik, ne vidjam je par godina a bila je pristojno stanje.
Pre nje je tu bio takođe crveni salonski Fiat 128 Kupe S prve serije.
Pa crna Honda CR-X II serije/generacije, možda samo felne nisu bile originalne, ali ukusno odabrane. Nje nema već možda 20 godina.
U to neko vreme i dva bela cakum-pakum E34, od kojih jedan M5.
Crveni 924 i kratko crni 944.
I sve ispred ili kraj Špančeve br. 7, doslovce na tih do dvadesetak parking-mesta.
A iza crveni Folksvagen K70.
Realistično, atraktivnije nego u čitavom naselju danas - tu su dve Panamere, sada mislim samo jedna, Tajkan, i Sloba Kovačević voli da ima po neku zujalicu...
Sto se akademca tice cale je imao njihovu trkacku licencu a kao sto rekoh spremao ficu ali nije se trkao, sto mislim da nije sebi nikad oprostio pa tu strast preneo na mene.
Bilo je nekad dobrih kola u Krusevcu ali tad na takva kola nismo gledali kao danas, tad je recimo ta skoda kupe bila ono kao krš niko je nece a sad je za pozeleti kod mnogih, mnogi su mogli da se kupe za smesne pare a danas vrede vise nego neka nova kola. Dedina skoda je bila crvena tacnije kao nova narandzasta al kasnije prefarbana u crveno zbog udesa, mada ta skoda je sredinom 80ih otisla ko zna gde tako da nije sigurno ta koju ti pamtis.
128 kupe je vozio sin od oceve prijateljice, mi ga farbali tamo negde 97. ili 98. i do relativno skoro je taj vidjan po krusevcu, tipa do pre 2-3 god sam ga vidjao ali u dosta jadnom stanju bio je 1300 sa 3 fara napred. A inace je bilo jos 2-3 lepa 128 kupea koji su nestali krajem 90ih.
U staroj carsiji covek ima ili sad vec mozda imao fiat 850 vignale, ja ga gledao pre nekih 10 godina, top stanje sa par nekih neoriginalnih detalja, stoji samo u garazi ko zna kad je zadnji put vozen ali uredno paljen i isterivan povremeno, nije zapusten uopste.
Bilo je nekad dobrih kola u Krusevcu ali tad na takva kola nismo gledali kao danas, tad je recimo ta skoda kupe bila ono kao krš niko je nece a sad je za pozeleti kod mnogih, mnogi su mogli da se kupe za smesne pare a danas vrede vise nego neka nova kola. Dedina skoda je bila crvena tacnije kao nova narandzasta al kasnije prefarbana u crveno zbog udesa, mada ta skoda je sredinom 80ih otisla ko zna gde tako da nije sigurno ta koju ti pamtis.
128 kupe je vozio sin od oceve prijateljice, mi ga farbali tamo negde 97. ili 98. i do relativno skoro je taj vidjan po krusevcu, tipa do pre 2-3 god sam ga vidjao ali u dosta jadnom stanju bio je 1300 sa 3 fara napred. A inace je bilo jos 2-3 lepa 128 kupea koji su nestali krajem 90ih.
U staroj carsiji covek ima ili sad vec mozda imao fiat 850 vignale, ja ga gledao pre nekih 10 godina, top stanje sa par nekih neoriginalnih detalja, stoji samo u garazi ko zna kad je zadnji put vozen ali uredno paljen i isterivan povremeno, nije zapusten uopste.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vrata gepeka mogu biti baš problematična na parkinzima. Ne znam što ne prave vertikalno otvaranje na pola kao na većini kombija.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Leti ne treba suncobran
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Al zato kad vozim, pa neko sa parkinga ovako otvori vrata prema putu.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Lepo, sareno, veseli i toplo… Mi krecemo u akciju sledeceg vikenda kada cu da zaronim u podrum u potrazi za jelkom 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Uspeo sam da eskiviram jelku prošle godine. Mislim da ove godine nemam na šta da se vadim...
TT
TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sam postavio termin 15 dec - 15 jan, al bezuspesno, kapituliram svaki put...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Atmo motor koliko mogu da prepoznam, ali veoma lepo se drži farba. Vidi se da se vozi redovno

spao lak sa haube i zadnji levi rub oljusten, korozija iznad farova i maske a ostalo i ne moze da se vidi kad je auto strokav i slikana samo desna stana, bar je pravi nije iscukan 

Ne vidim kako je spao lak sa haube kada ta boja uopšte nema lak.
Pre mi deluje da je shodno temperaturama tanak sloj vode/leda.
Pre mi deluje da je shodno temperaturama tanak sloj vode/leda.