Novi Sad
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Re: Novi Sad
Mislim da će najveći benefit tog novog mosta biti baš za ljude koji žive u Kamenici, staroj, od Dunava pa gore do Glavice.
Dobiće mir i onda samo još splavove da reše i Kamenica postaje ubedljivo najlepši deo grada za život...
Sad je samo najlepši, bez ubedljivo.
Dobiće mir i onda samo još splavove da reše i Kamenica postaje ubedljivo najlepši deo grada za život...
Sad je samo najlepši, bez ubedljivo.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Danas primetih poravnavanje terena velikim građevinskim mašinama tu na ulasku u grad iz pravca ZR,tačnije odmah pored Lidla.
Šta će tu da bude?
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
Šta će tu da bude?
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
Rekao bih da je ovo u pitanju
Miškovićeva kompanija gradiće veliki kompleks u Novom Sadu
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... -Sadu.html
Miškovićeva kompanija gradiće veliki kompleks u Novom Sadu
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... -Sadu.html
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ima li neko informaciju koji veliki maloprodajni lanac iz Srbije će biti prodat nekom evropskom maloprodajnom lancu za trgovinu robe široke potrošnje? Priča se o tome već 4 godine, ali sada su te priče sve glasnije. Ne verujem da će francuski Carrefour da bude taj igrač.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
O njima se priča godinama, ali nisu jedini, jer se vazda priča nešto i mislim da su do sada spomenuti svi iole poznatiji igrači sa tržišta EU i Rusije + neki SMakedonci
TT
TT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A radi se o…?
Novosadjani, jeste li gledali utisak veceras, marinika pokazala slike poplave iz javne garaze kraj Tanurdziceve palate. Navodno podzemne vode ne mogu da se rese, stepeniste u nekoj kuci pored palate se urusilo a ljudi iseljeni.
Meni drugar skoro pričao da je čuo od nekog čoveka bliskog radovima da voda ispira zemljište ispod i da ne mogu da reše i navodno u najgorem scenariju postoji opcija da se uruši katedrala.
Ja nisam iz struke i nisam blizak radovima pa je to sve rekla-kazala, ali to bi bila nezamisliva katastrofa.
Ja nisam iz struke i nisam blizak radovima pa je to sve rekla-kazala, ali to bi bila nezamisliva katastrofa.
Od starta se znalo za tu garažu u centru ispod trga da nije pametna ideja, a bojim se kada će to biti gotovo uopšte i na koji način.
Baš sam naišao kada su zatvarali tu gornju etažu iz SNPa, ali nisam skontao zašto, sad mi je jasno. Tu su lako mogli da naprave novu garažu na par spratova, da nešto smisle pametnije jer su se već ljudi navikli na to mesto.
Baš sam naišao kada su zatvarali tu gornju etažu iz SNPa, ali nisam skontao zašto, sad mi je jasno. Tu su lako mogli da naprave novu garažu na par spratova, da nešto smisle pametnije jer su se već ljudi navikli na to mesto.
Tacno je. Pricali smo sa stanarkom. Sve je poplavljeno, ne mogu da sprece nista. Izasla je INOBACKA na teren i odradila vestacenje, cekaju se sad rezultati, idu tuzbe itd. Mnogo stanova je zbog toga osteceno u Tanurdzicevoj palati.Woodoo napisao: 02 Dec 2024, 00:44 Novosadjani, jeste li gledali utisak veceras, marinika pokazala slike poplave iz javne garaze kraj Tanurdziceve palate. Navodno podzemne vode ne mogu da se rese, stepeniste u nekoj kuci pored palate se urusilo a ljudi iseljeni.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
E sad, DS komentariše kako ovi sad nisu održavali garažu, a nije ni da su oni napravili garažu mnogo kvalitetno. Da, stoji da ju je trebalo održavati, ali stoji i da je takva metalna garaža bezveze, i to ima samo jedan sprat. Ali da, kad već imaš metalnu garažu, valja je održavati. Bolje nego da posle treba novu da praviš. Sve moj do mojega.
Dobro da znam da se tamo ne parkiram.
Dobro da znam da se tamo ne parkiram.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kako nije bolje da novu pravis. Sedi 1. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Au brate... Baš loša priča.cozmo napisao:Tacno je. Pricali smo sa stanarkom. Sve je poplavljeno, ne mogu da sprece nista. Izasla je INOBACKA na teren i odradila vestacenje, cekaju se sad rezultati, idu tuzbe itd. Mnogo stanova je zbog toga osteceno u Tanurdzicevoj palati.Woodoo napisao: 02 Dec 2024, 00:44 Novosadjani, jeste li gledali utisak veceras, marinika pokazala slike poplave iz javne garaze kraj Tanurdziceve palate. Navodno podzemne vode ne mogu da se rese, stepeniste u nekoj kuci pored palate se urusilo a ljudi iseljeni.
Boga pitaj šta će sad tu biti sa čitavim gradilištem, centrom...
Zajahali su NS, ali baš onako loše, i dobro će ga razyebati dok ne sjašu, kako je krenulo.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo