Zanimljivi oglasi
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Od Audija SQ7+1 ili Q7+1 ili možda čak A8 sa V8 dizelom.
Od BMWa X5 ili X7.
Range Rover Sport aktuelni
Nova E klasa
To je neki plan i želje, videćemo šta će da ispadne na kraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od BMWa X5 ili X7.
Nova E klasa
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Valjda S7 Edge.pedja napisao:S7ultra?
TT

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Heh, istina
TT
TT
Ako bih gledao samo estetski, RR Sport je stvarno nešto posebno. Izgleda moćno, a jako je dobar balans minimalizma i modernih linija... Baš je drugačiji od svega nabrojanog.carov2 napisao: 03 Dec 2024, 18:14 Od Audija SQ7+1 ili Q7+1 ili možda čak A8 sa V8 dizelom.
Od BMWa X5 ili X7.
Nova E klasa
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A vidiš kako se ukusi razlikuju, ja ga nikako ne bih uzeo posebno što sam čitao da nisu baš pouzdani. Iako ne gotivim Audija, mislim da je ovde najbolji izbor, posebno što ke pre ovoga imao i a5 i a7
Кад неко изгуби појам о реалности!
Рента кар кућа, Петар Пан Семлин доо Земун, огласила продају половне Субару Импреце 2.0 аутоматик, хечбек.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
У опису огласа под „Додатне информације“ код тачке „Оштећен“, навели су „није оштећен“. А постављене слике показују стварно стање. Импреца је слупана и напред и назад, вероватно ланчани судар. Јуче је постављен оглас и цена је била 1.400 евра, данас је већ 1.200 евра. Написали су и да је Импреца 2010., а она је 2008.годиште.
По шифарнику за Субару возила који имам, лепо пише које је годиште и тачан датум кад је произведена (08.12.2007.).

Рента кар кућа, Петар Пан Семлин доо Земун, огласила продају половне Субару Импреце 2.0 аутоматик, хечбек.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
У опису огласа под „Додатне информације“ код тачке „Оштећен“, навели су „није оштећен“. А постављене слике показују стварно стање. Импреца је слупана и напред и назад, вероватно ланчани судар. Јуче је постављен оглас и цена је била 1.400 евра, данас је већ 1.200 евра. Написали су и да је Импреца 2010., а она је 2008.годиште.
По шифарнику за Субару возила који имам, лепо пише које је годиште и тачан датум кад је произведена (08.12.2007.).

Ova generacija je srazmerno jeftina — ne vozi se tako dobro, i motori su joj loši: ne sećam se još mnogo savremenih auta na kojima se tako učestalo radi generalna, poneki noviji Bavarac i RX-8. Realistično je da ide u delove ako su kojim slučajem motor i menjač okej, i to za još manje od 1200.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Zar nije ovo jedna od firmi Vucicevog Pane?
Nije Mini, nije 1300, nije 1965, nije kupe, i tržišna cena u ovom stanju mu je oko 1000 niža. Ali može nekom da bude interesantan auto zbog sada već svoje retkosti: Moris Marina 1,3 Super, oko 1975, na bazi ove četiri fotke korektno stanje. Šabac, 0637896476.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0

Moris marine mi nikad nisu bile nesto zanimljive a kad vidim ovako na oglasu par slika i to losih stvarno ne razumem prodavce.
Za subaru nisam cuo da su im benzinci losi samo dizeli jer su i oni boxer a to nije dobra kombinacija kod dizela.
Za subaru nisam cuo da su im benzinci losi samo dizeli jer su i oni boxer a to nije dobra kombinacija kod dizela.
@OMP
Ova generacija Imprece je sa toliko čestim generalkama benzinaca da sam batalio model, a privlačio me je barem da ga nakratko imam.
Marina... kao u cajtnotu slikana i postavljana na oglase. Neprivlačna je i meni, no volim da vidim očuvan auto, shodno godinama.
Ako se sećaš, kod EPS-a, preko puta nastavničkog ulaza u gimnaziju, je neko dugo parkirao solidno održavane engleske aute tog tipa - najduže Marinu, ali i Ital, baš kratko (što je praktično preimenovana redizajnirana Marina), i ili Krajsler ili Talbot ili Hilman Avendžer.
Ova generacija Imprece je sa toliko čestim generalkama benzinaca da sam batalio model, a privlačio me je barem da ga nakratko imam.
Marina... kao u cajtnotu slikana i postavljana na oglase. Neprivlačna je i meni, no volim da vidim očuvan auto, shodno godinama.
Ako se sećaš, kod EPS-a, preko puta nastavničkog ulaza u gimnaziju, je neko dugo parkirao solidno održavane engleske aute tog tipa - najduže Marinu, ali i Ital, baš kratko (što je praktično preimenovana redizajnirana Marina), i ili Krajsler ili Talbot ili Hilman Avendžer.
Ne secam se tih automobila kod gimnazije ali bilo je marina i talbota po Krusevcu, pamtim neke. Nisam znao za imprecine benz motore.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ako se dobro sećam, u tu generaciju Impreze je tadašnji uvoznik stavljao plin i prodavao kao fabrički ugrađen. Posle 80+ k km je gomila motora crkla zbog siromašne smeše i uvoznik nije hteo da prizna garanciju jer plin nije fabrički iako ga je on ugradio
Klasika za Azija motore, plin izjede glavu. Tako je bas bilo za Impreze, kao i za I30 i svasta nesto jos. Ja ih pomalo pratim na oglasima, ima jos uvek tih domacih uzetih oko 2007, ne znam koliko bi to imalo smisla sad uzimati, mene interesuje prvenstveno zbog pogona....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Puna ih je Amerika sa raspalim tim motorima, naravno bez plina.
Ima na YT i objašnjenja mali milion gde su fulali sa konstrukcijom te serije boxera.
Dizel je posebna priča, ni kao nov nije bio dugotrajan a kamoli ovako polovan da se razmatra.
Ima na YT i objašnjenja mali milion gde su fulali sa konstrukcijom te serije boxera.
Dizel je posebna priča, ni kao nov nije bio dugotrajan a kamoli ovako polovan da se razmatra.