Stigla zima...
Re: Stigla zima!
a nije vam palo na pamet nesto tipa WD u bravu?
Texonja, verujem da su grejali kljuc, inace :shock:
Texonja, verujem da su grejali kljuc, inace :shock:
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Modesty, ima svrhe sprej, naravno. Imam Sonax koji mi je ostao još od kada sam vozio Fiata i radi posao samo tako. Belo-plava je flašica, a po obliku i veličini nalik je sprejevima za nos, ako nisu promenili dizajn...
- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
I ja koristim Sonax i zadovoljan sam. Još nije bilo situacije da ne mogu da okrenem bravicu.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
WD bi mozda i pomogao kad bi stajao u kolima, a ne na TV-u... :smesko:
Sasa, ja kao sipam na jednoj pumpi za 2.000, pa cu pun na "onoj boljoj", pa onda opet moram na ovu, jer nisam otisla na tu "bolju"... i tako sam opet jutros sipala za 4.000 na onoj "malo boljoj"... Fantaziram i ja... I neka mi ledi...
Kupicu i to Sonax cudo, od viska ne boli glava... Hvala svima!
Sasa, ja kao sipam na jednoj pumpi za 2.000, pa cu pun na "onoj boljoj", pa onda opet moram na ovu, jer nisam otisla na tu "bolju"... i tako sam opet jutros sipala za 4.000 na onoj "malo boljoj"... Fantaziram i ja... I neka mi ledi...

Kupicu i to Sonax cudo, od viska ne boli glava... Hvala svima!
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- FitnessGuy
Samo nemoj da ti Sonax stoji u autu, kao mom drugu.
Zamrzle mu brave i nije mogao da uđe u auto. Mogao je samo sažaljivo da gleda kroz prozor na bočicu Sonaxa koja se nalazila kod menjača.
Ponekad me iznenadi kako se čovek lako zezne. 

Zamrzle mu brave i nije mogao da uđe u auto. Mogao je samo sažaljivo da gleda kroz prozor na bočicu Sonaxa koja se nalazila kod menjača.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Malo pre lik pici motornim sankama kroz Branimira Cosica u NS 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nije on,neki mladji lik..
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I u Kraljevu lik kroz ulice pici sa motornim sankama...ja kao trenutni pesak mogu samo da mu zavidim :lol:
Fora je u kratkim rukavima

+1TheWickerMan napisao:I u Kraljevu lik kroz ulice pici sa motornim sankama...ja kao trenutni pesak mogu samo da mu zavidim :lol:

- FitnessGuy
Posle 6 dana stajanja u snegu, danas sam testirao kadett-a da li će da upali. Sutra nameravam da ga vozim, pa sam hteo, ako neće da upali, da stavim akumulator na punjač. 3 puta je verglao po 4-5 sekundi i upalio iz 4-og.
Nisam mogao da verujem. Bio sam ubeđen da nema šanse da upali. Akumulator je imao dovoljno snage, samo sam čekao da se reguliše dotok goriva.
Ovako je maločas izgledalo stanje u mojoj ulici. Nisam hteo da oktrivam auto, već sam ga ostavio ovako ušuškanog.
Da se ne zanese neko i zakači me. A, i deca se sankaju/skijaju u ulici, kao što se vidi.

Ovako je maločas izgledalo stanje u mojoj ulici. Nisam hteo da oktrivam auto, već sam ga ostavio ovako ušuškanog.

Treba da znas da je sneg izvanredan izolator od mraza, i pomaze akumulatoru...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.