Da li znate dobar servis za remont električne letve volana? Dobila je radijalni luft na levoj strani. Kad se spona prodrma čuje se lupkanje. U pitanju je golf 7.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Remont letve volana golf7
Re: Remont letve volana golf7
Imao sam isti problem na passat-u B7 (isto elektricna letva).
Stavio sam polovnu, ali i ona je dobila lufta.
Svi preporucuju autoservis Dragi (http://www.servoremont.rs/) u Sopotu.
Ja cu verovatno oterati kod njih.
Stavio sam polovnu, ali i ona je dobila lufta.
Svi preporucuju autoservis Dragi (http://www.servoremont.rs/) u Sopotu.
Ja cu verovatno oterati kod njih.
Сад му није ништа...
Ja sumnjam da je problem samo u biksni ili ti čauri koja je obično plastična i menja se. E sad da li je dostupna kao rezervni deo nisam siguran. Moguće da ih ovi što remontuju prave na strugu.
Hvala ti na informaciji.
Hvala ti na informaciji.
Ja sam na almeri, doduše obična letva, ne elektro, remontovao kod nekog Milana iz Bariča. Dobro je odradio posao.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
@markoue
Kada si stavljao polovnu letvu da li ste morali nešto kodirati dijagnostikom. I da li mora baš da se poklopi kataloški broj ili može bilo koja letva. Jer dobijam različite informacije. Neki kažu mora po broju, a neki da su sve iste.
Kada si stavljao polovnu letvu da li ste morali nešto kodirati dijagnostikom. I da li mora baš da se poklopi kataloški broj ili može bilo koja letva. Jer dobijam različite informacije. Neki kažu mora po broju, a neki da su sve iste.
@neske Morala je da se kodira druga letva.
Ali kao sto rekoh, to je bilo lose resenje. Neko vreme je bila okej, sad se ponovo cuje sitno lupkanje.
Najbolje pozovi ovaj autoservis, pa se raspitaj za cenu itd.
Ali kao sto rekoh, to je bilo lose resenje. Neko vreme je bila okej, sad se ponovo cuje sitno lupkanje.
Najbolje pozovi ovaj autoservis, pa se raspitaj za cenu itd.
Сад му није ништа...
Jesi li siguran da je do letve i dalje? Ja na svakom MQB iz te generacije čujem napred veće ili manje lupkanje, a problem je šuplji silen na viljušci, onaj veliki, kao pašteta što je bliže vozaču. Ja sam to mazao i mazao, jer me je smaralo, a trajno sam rešio aftermarketom za passat b8 4matic, koji je pun. Milina za vožnju, em tiho, em mrvu još oštriji volan, koji je svakako poprilično oštar na RS. Na 19icama apsolutno nikakav zvuk ne dopire iz podvozja, kakav god da je put. Ni po makadamu.
Prilično sam siguran jer kad rukom prodrmam sponu čuje se lupkanje na letvi. Nije mnogo, ali ima radijalni luft.