Kupovina 3 vrata auto PREPORUKA

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
mdj00
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2023, 21:28

Kupovina 3 vrata auto PREPORUKA

Post od mdj00 »

Pozdrav svima,

zanima me preporuka autića sa 3 vrata.. sportski, mada ako je baš dobra ponuda okej je i sportska limuzina kao 159..
Može bilo koji sportski hečbek, ne mora 3 vrata, ali to preferiram.

Listao sam oglase.. koliko sam video Mito se ne preporučuje u Euro5 varijanti sa 1.3mjet jer dizne umeju da stradaju u odnosu na stariju Euro4 varijantu ?

Fiat me zanima zbog 1.3 i 1.6mjet motora, prvo na pamet mi pada Mito jer - izgled i kožna sedišta, dobar motor.

Grande Bravo i slično me ne zanima.

Hvala UNAPRED :)
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Re: Kupovina 3 vrata auto PREPORUKA

Post od motorista »

Škoda Fabia vRS, Suzuki Swift, Ford Fiesta RS, Renault Clio RS, (Citroën) DS3, Peugeot 208 GTI, Fiat 500 Abarth, Volkswagen Polo GTI, Audi A2, Seat Ibiza FR...

Možda malo određenije: budžet, lične preferencije, vidim pominješ dizel koji su Škoda i Seat jedini nudili kao sportsku opciju svojevremeno... a i 159 je dva broja veća nego MiTo.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Imaš ovu sličnu temu.
viewtopic.php?f=9&t=8129

I da, gledaš sportski hečbek a hoćeš dizel. Nekako mi to ne ide, posebno kod Alfe.
Korisnikov avatar
mdj00
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2023, 21:28

Post od mdj00 »

motorista napisao: 28 Nov 2024, 13:56 Škoda Fabia vRS, Suzuki Swift, Ford Fiesta RS, Renault Clio RS, (Citroën) DS3, Peugeot 208 GTI, Fiat 500 Abarth, Volkswagen Polo GTI, Audi A2, Seat Ibiza FR...

Možda malo određenije: budžet, lične preferencije, vidim pominješ dizel koji su Škoda i Seat jedini nudili kao sportsku opciju svojevremeno... a i 159 je dva broja veća nego MiTo.
Sportski izgled.. je na 1 mestu, 159tka izgleda sportski da, zato je ubadžena jer staje u budžet.
Boss
Reactions:
Pridružio se: 20 Apr 2023, 22:00

Post od Boss »

Da iskoristim ovu temu...

Mišljenja / iskustva o Kia Pro ceed, prva generacija sa 1.6 dizel motorom od 85kw?
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Dobre su
Odgovori