Android Auto/Car Play

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Android Auto/Car Play

Post od shandu90 »

Minimum porudzbine je 1700 dinara pa sam nabacao jos koju stvarcicu.

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

carov2 napisao:Kakve cene, auuu

Ma oni namerno rade sa gubitkom da ulete na tržište i rabucaju konkurenciju. Verovatno ih i njihova vlada finansira.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Znam šta je damping i šta rade, ali opet, u moje vreme nije bilo toga.

Mrenje
Reactions:
Pridružio se: 20 Nov 2024, 23:20

Post od Mrenje »

imam DS 7 , ceo grad sam prevrnuo nikako ne mogu da nadjem da mi neko sredi mape a kamoli da ubacim video u voznji . Pritom zelim da ubacim dva monitora ybog dece u kolima imam troje pa bi mi bilo mirnije putovanje . hvala unapred .
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Za koji aftermarket model (kineza) si menjao fabrički uredjaj, napiši oznaku modela ili podatke koji se očitaju iz menija (Android taj i taj, s/w verzija ta i ta h/w taj i taj, piše redom konfiguracija) i koje sada mape koristi taj uredjaj?

U servis meniju verovatno ima stavka za deaktivaciju signala ručne kočnice, kada se to štiklira onda može video uvek da se gleda (radi i u vožnji).

Nadam se da ne misliš na ugradjeni fabrički koji je integrisan u elektro sistem vozila, tada je pitanje bespredmetno.
Aleksandar9
Reactions:
Pridružio se: 02 Dec 2020, 16:53
Garaža: Golf Mk7.5 1.5 TSI

Post od Aleksandar9 »

Skoro sam isao do Budimpeste i koristio sam Google Maps u kolima (Android Auto), napravio rutu do zeljene adresu u Budim. i kad sam usao u Madjarsku bzvz da pogledam kad je najbliza sledeca pumpa ili stajaliste kad ono nema podataka o tome (Google traffic radi sve vreme bez problema), pokazuje mi samo pumpe i stajalista u Srbiji, internet na mob. sve vreme ukljucen (roming net takodje). Da li neko zna razlog tome ?
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ne znam razlog, i meni se to desavalo. Vrlo frustrirajuce. Mozes resiti tako sto izadjes iz trenutne rute i potrazis pumpe dok destinacija nije ukljucena. Ali to nije bas prakticno.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Koristi i sygic oni to uimaju uvek uključeno pa se prešaltaj nazad na gmaps.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Problem je što moraš da kucaš destinaciju u oba i da ih gasiš, jer ako ostanu oba uključena onda ti dva glasa navigiraju. Inače dobar je bio sygic što se tiče navigacije, slabiji je od gmaps što se tiče pretrage, tu niko ne može da parira. Ali ne znam iz prakse koliko su mu dobre real time informacije o saobraćaju?
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Kapiram da su mu real time informacije u saobraćaju lošije, jer i da imaju informacije - odakle im. Za Google znamo odakle im informacije.

Ali za navigaciju su fenomenalni. Ja imam lifetime premium Sygic, ili šta je to već... Sad naplaćuju godišnje, tako da sam se dobro provukao to ranije. I time imam manje opcija nego da plaćam premium, ali to što nemam, bez toga mogu.

Ne, meni su ta dva u tandemu idealni spoj. Google da pretražim gde se šta nalazi od sitnih objekata, možda i destinacije. Onda to odaberem u Sygicu, i teraj! Na pumpama može da se vide cene goriva, sve živo...

Sa druge strane, ove mane koje ste pominjali, ništa to ne treba da nam je problem ako imamo dobru saradnju sa suvozačem.😕 Baš mislim da je loše babrati po telefonu dok se vozi i tražiti takve stvari. Zato Sygic i koristim - najbolji mi je baš sa aspekta da stavim navigaciju i da ga samo slušam, a tek pomalo gledam.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Probajte Magic Earth, trebalo bi da podržava AA, a pumpe se vide na telefonu.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Podržava, ekstra izgleda na AA, neuporedivo lepše i informativnije, ali mi nije pouzdan za gužve, pa sam se vratio na Gmaps.
Korisnikov avatar
Nightmaster
Reactions:
Pridružio se: 22 Sep 2023, 09:00

Post od Nightmaster »

Zdravo momci :)

Imam jedno pitanje, nisam siguran da li se već o tome govorilo negde ali ne mogu da pronađem...
Imam opel crossland 2021, AA i kada koristim mape npr ne dozvoljava mi da kucam adresu (isti slučaj i na Waze mapama), mogu samo da povučem iz istorije šta sam kucao u pretragu na telefonu, ili sačuvane lokacije. Okej, to nije problem, ali nekad mi je stvarno potrebno dok vozim da promenim i ukucam drugu adresu/lokaciju. Mislim da sam video da ima opcija da se ovo sredi i da radi kucanje u pretragu a ne samo voice search koji nikako ne radi za naš prostor. Neki savet?
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Namerno je napravljeno da ne mozes da kucas dok vozis. Ja sam imao na Golfu slucaj da je moglo, ali to je bio propust u softveru. Ono sto mozes je da ukucas u Google adresu ili objekat recimo, on ti izbaci rezultat i kliknes Na dugme da te navodi iz rezultata, tako odmah prebaci navodjenje na Android Auto. Ovo je sigurno funkcionisalo.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

Ja u Tiguanu mogu da kucam dok vozim, dok u Aroni ne mogu. Ne znam da li ima veze sto u Aroni koristim AAwireless adapter, ali je bas glupo sto moze da se kuca iskljucivo u mestu.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Odgovori