Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od carov2 »

starac vujadin napisao:Ajde, ajde....šta si se sad zbunio što sam se iznebuha pojavio i pokvario ti sluđivanje nove klase "polaznika" na forumu s tvojim ezoteričnim znanjem :)

Evo gledam kako si interesantno presvukao volan...
Rivalstvo Starac vs Ljubitelj je duže nego Djoković vs Nadal?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ma jok, mi smo u različitim sportovima...da ne kažem svetovima. Sad sam skoro slučajno bacio pogled na ovo pisanije i podsetio se sličnih izdanja na ovom i drugim forumima. Nekad sam se dopisivao s njim čisto da neko reaguje da ne bi ljudi koji ga ne znaju ozbiljno shvatali šta piše, a ne da bih uticao na njega. Tu nema pomoći.

Ipak, da ne budem na kraj srca Ljubitelj nije negativan i zlonameran, ne priča nepristojno (mada u poslednje vreme ponekad i njega nervi malo izdaju :) ), a i ne mogu da zaboravim da je mnogo pomogao jednom članu foruma kome je auto (beše Punto...) bio poplavljen, pa su mu forumaši pomogli da osposobi auto. Bilo je tu još ljudi koji su pomogli....sećam se da je Xepoj ustupio plac ili prostor i bilo je tu još ljudi koji su dosta pomogli (izvinjavam se onima koje sam zaboravio jer je bilo davno), ali doprinos Ljubitelja je nesumnjivo bio jako bitan..
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Prijatelju, nemaš ti pojma o čemu komentarišeš, zalutao si potpuno a samo čekaj da ti Heroj i drugi objasne koliko si ireleventan kada pukušavaš da se ubaciš u stručnije tehnički teme.
Drži se ti politike, u tom bolje plivaš :)
Poslednja izmena od ljubitelj u 23 Dec 2024, 08:04, izmenjeno 1 put ukupno.
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

Prijatelju, nemaš ti pojma o čemu komentarišeš, zalutao si potpuno a samo čekaj da ti Heroj i drugi objasne koliko si ireleventan kada pukušavaš da se ubaciš u stručnije tehnički teme.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Ne brže od života!

Post od carov2 »

starac vujadin napisao:Ma jok, mi smo u različitim sportovima...da ne kažem svetovima. Sad sam skoro slučajno bacio pogled na ovo pisanije i podsetio se sličnih izdanja na ovom i drugim forumima. Nekad sam se dopisivao s njim čisto da neko reaguje da ne bi ljudi koji ga ne znaju ozbiljno shvatali šta piše, a ne da bih uticao na njega. Tu nema pomoći.

Ipak, da ne budem na kraj srca Ljubitelj nije negativan i zlonameran, ne priča nepristojno (mada u poslednje vreme ponekad i njega nervi malo izdaju :) ), a i ne mogu da zaboravim da je mnogo pomogao jednom članu foruma kome je auto (beše Punto...) bio poplavljen, pa su mu forumaši pomogli da osposobi auto. Bilo je tu još ljudi koji su pomogli....sećam se da je Xepoj ustupio plac ili prostor i bilo je tu još ljudi koji su dosta pomogli (izvinjavam se onima koje sam zaboravio jer je bilo davno), ali doprinos Ljubitelja je nesumnjivo bio jako bitan..
+1

Sećam se toga, a verujem i većina na ovom forumu, slažem se, to ne treba zaboraviti.

Sad se plašim, šta kada Heroj uleti?
Kome će da uleti klizeći? Slika

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Svasta, ne bih ja uletao nigde, osim eventualno u neku kvalitetnu pecenjaru...ako bas mora da se ulece.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

ljubitelj napisao:Prijatelju, nemaš ti pojma o čemu komentarišeš, zalutao si potpuno a samo čekaj da ti Heroj i drugi objasne koliko si ireleventan kada pukušavaš da se ubaciš u stručnije tehnički teme.
Pomirite se...na jubilarnom skupu će biti ovako

Slika

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Xepoj87 napisao: 23 Dec 2024, 10:25 neku kvalitetnu pecenjaru...ako bas mora da se ulece.
Ja insistiram !
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Nista, onda da se organizuje neka, ali samo sa leptir vratima radi efekta.

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Ko je sve pozvan?

Je l' će biti javno objavljeno?

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

ljubitelj napisao: 23 Dec 2024, 08:01 Prijatelju, nemaš ti pojma o čemu komentarišeš, zalutao si potpuno a samo čekaj da ti Heroj i drugi objasne koliko si ireleventan kada pukušavaš da se ubaciš u stručnije tehnički teme.
Evo, ja lepo o tebi, a ti tako...Daš čoveku mali prst, a on hoće celu šaku. :) ...i još se nešto unervozio...kucka dve poruke jednu za drugom u 8 ujutru, pa ih ispravlja, briše, piše, umeće.

Neka ti misliš da si relevantan i u pravu...kao i naš predsednik koji misli da je 5:0 za njega na Kosovu :) ...kad već spominješ politiku.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

carov2 napisao: 23 Dec 2024, 16:30 Ko je sve pozvan?

Je l' će biti javno objavljeno?

Bice izvlacenje za srecne dobitnike , broj mesta je ogranicen .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

@ starac vujadin, kao i ranije pišeš o svemu desetom i potpuno nebitnom za diskusiju samo da skreneš pažnju na sebe, baš kao što si pomenuo predsednika i njegove ispade

Ako ne grešim, ti si školovan za politiku, zato sam i pomenuo da se toga držiš..dobro ti ide manipulacija na način kako si pokušao.

A to što pišeš lepo ili ružno o meni je besmisleno, već sam ti napisao da si pogrešio temu postom koji se ne odnosi na diskusiju a izgleda sada i forum...ovo je o automobilima a ne o kvazi analizama ličnosti.

Imaš link sa mnogo daljih objašnjenja zašto se dešava to što je opisano u diskusiji, pa direktno se možeš podsetiti toga i razumeti osnove ako te već iritira moje pisanje.

Usput, to što smo mi zajedno dobrovoljno uradili oko tog Punta, dakle svi kako je ko mogao je nešto što ne treba zlupotrebljavati niti isticati bilo koga.
Nisam ja ništa drugačiji niti bolji od bilo koga iz te ekipe koja se direktno okupila i koja je daljinski indirektno pomogla. Zna se koji su što domaći što strani forumaši u svemu učestvovali.
Nebitno, rezultat je bitan a to je da je Punto vraćen u vozno stanje.
Da si hteo ili mogao da se pridrružiš ok je, isto tako je i ok što nisi ništa doprineo.
NenadNR
Reactions:
Pridružio se: 06 Apr 2013, 20:08

Post od NenadNR »

Podseti me ova prica o proklizavanju na proslogodisnju kada sam ostao duzan odgovor. Menjao sam posao i drzavu pa sam imao pametnija posla.
Ivan napisao: 23 Jan 2024, 11:26 Pda nenad tastatura vozec poceo da prosipa neke napaljene nfs price.

Iskustvo iz jutub klipova :D

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Retko pisem o tehnickim stvarima posto se uvek nadje neko pametan sa tastatura/fotelja forama iz zabavista. Ivane tesko da si ikada komunicirao sa nekim na visoj poziciji u autosportu posto ne postoji nista iznad onoga cime se ja trenutno bavim. Odavno ne smem da objavljujem javno stvari na kojima radim pa kacim sta nadjem da odgovara.

Vezano za temu, serijski automobili su napravljeni da imaju tendenciju ka podupravljanu zato sto je reakcija vecine vozaca na proklizavanje pustanje gasa i dodatno skretanje. Kod podupravljanja ce to i pomoci. Pustanjem gasa svo raspolozivo prijanjanje ce se iskoristiti za skretanje plus ce se masa automobila prebaciti na prednje tockove i time ce se dodatno povecati prijanjanje. Druga krajnost je preupravljanje sa zadnjom vucom. Pri nekoj normalnijoj voznji pustanje gasa moze pomoci ali ako se vozi na limitu pustanje gasa dovodi do izletanja sa puta i to dosta goreg nego da se pod gasom zavrti auto.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

ljubitelj napisao: 23 Dec 2024, 22:33 @ starac vujadin, kao i ranije pišeš o svemu desetom i potpuno nebitnom za diskusiju samo da skreneš pažnju na sebe, baš kao što si pomenuo predsednika i njegove ispade

Ako ne grešim, ti si školovan za politiku, zato sam i pomenuo da se toga držiš..dobro ti ide manipulacija na način kako si pokušao.

A to što pišeš lepo ili ružno o meni je besmisleno, već sam ti napisao da si pogrešio temu postom koji se ne odnosi na diskusiju a izgleda sada i forum...ovo je o automobilima a ne o kvazi analizama ličnosti.

Imaš link sa mnogo daljih objašnjenja zašto se dešava to što je opisano u diskusiji, pa direktno se možeš podsetiti toga i razumeti osnove ako te već iritira moje pisanje.

Usput, to što smo mi zajedno dobrovoljno uradili oko tog Punta, dakle svi kako je ko mogao je nešto što ne treba zlupotrebljavati niti isticati bilo koga.
Nisam ja ništa drugačiji niti bolji od bilo koga iz te ekipe koja se direktno okupila i koja je daljinski indirektno pomogla. Zna se koji su što domaći što strani forumaši u svemu učestvovali.
Nebitno, rezultat je bitan a to je da je Punto vraćen u vozno stanje.
Da si hteo ili mogao da se pridrružiš ok je, isto tako je i ok što nisi ništa doprineo.
Iznervirao si se, a bez potrebe. Čak si i nepristojan...gde je ona poznata čelična strpljivost u diskusiji? :) Sad baš ličiš na predsednika koji je počeo da se nervira i razume se u sve živo.

Ako je neko pogrešio forum i skreće pažnju na sebe to si ti. Shvatam ja da je ovo tebi psihološki ventil da uživaš u tome da si bitan u nekom virtulenom prostoru i to je ok. Bolje da ovde ventiliraš, nego negde drugde.

Što se tiče teme o ponašanju rwd i fwd u različitim uslovima vožnje to je toliko ispričana i poznata tema da stvarno nemam nameru da prežavakam poznate stvari 100x. Znam ja gde bi ti hteo da krene ova priča, ali ja tu neću da idem i moje je bilo da upozorim manje iskusne da ne ulaze u živo blato :)
Odgovori