Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
meni se zonda jedino svidja od pagania, ostalo ne ali me svakako impresionira sama izrada tih automobila, detalji i resenja
Kako to mislis neupotrebljiv, ono kao ne mozes da potrpas decu i pun gepek do vrha iz ikee i to?
- BlackAndWhite
- Pridružio se: 09 Okt 2020, 19:52
- Garaža: Porsche Macan ,VW Touareg 7L 2007 3.0 TDI, Audi A2
Pa bolje ti meni reci gde bi ga i za šta koristio? Rekao sam da ne verujem u automobile kao investiciju, možda grešim. Sem investicije šta bi to radio bolje nego sa .......... M3, 4,5,6,8 ....... AMG 63 koji god..... Subaru Impreza, Toyota Yaris GR..... Neko uživanje kao drugi really automobili Lancia, Mitsubishi itd....
Nasao bih ja gde bih ga provozao cak i medju raspalim ulicama beograda. Al u praksi ako bas zivis u SRB a vozis ovakav auto od par miliona necega, ovo stavis na prikolicu pa ga oteras(tj. sluga ga otera) na neku zanimljivu lokaciju a ti dodjes avionom ili S klasom pa provozas.
A to da li verujes ili ne verujes u investiciju nije relevantno, cinjenica je da se ovakvi automobili tako gledaju i tako se sa njima trguje.
A to da li verujes ili ne verujes u investiciju nije relevantno, cinjenica je da se ovakvi automobili tako gledaju i tako se sa njima trguje.
Mnogo je automobila koji su odlicna investicija i kojima skacu cene iz godine u godinu nekim manje nekim vise, svojevremeno, tamo negde 2010. recimo, f430 scuderia je kostala tipa 100k eura polovna, dve-tri godine kasnije otisla na 150 recimo, a posle par godina na 200+ danas dobri primerci idu i preko 300k za neke male km i automobile koji nisu nikad farbani, naravno moze i danas da se kupi taj auto za 120-150k ali to su mahom udarani pa radjeni automobili, za nesto bolje mora da se izdvoji preko 200, secam se drugar je svojevremeno isao po nemackoj da gleda neke skuderie te povojlnije i svaka je bila lupana pa radjena, neke cak i jako lose uradjene pa je jasno sto im je cena bila znatno niza.
- BlackAndWhite
Slažem se da su brojevi otišli gore, ali ako bi krenuli dublje u inflaciju, realnu vrednost otišli bi u politiku..... Hvala bogu forum je za kvalitetnu diskusiju, priču o automobilima, tako da se sve slažem.
Huayra se bez problema vozi po gradu. Cak ima i poprilicno mesta unutra. Ja sam sa 2m komotno stao. Moze se koristiti kao auto za svaki dan.
Sve to postaje nebitno kad se auto provoza na stazi. Druga dimenzija u odnosu na bilo koji standardniji sportski automobil. Cak i Porsche GT2, koji je po meni daleko najbolji automobil u klasi, ostaje dosta iza.
Sve to postaje nebitno kad se auto provoza na stazi. Druga dimenzija u odnosu na bilo koji standardniji sportski automobil. Cak i Porsche GT2, koji je po meni daleko najbolji automobil u klasi, ostaje dosta iza.
- BlackAndWhite
Po kom gradu?! Macan i Touareg mi "plaču", u Nemačkoj manje više, sporedni gradovi i ulice ništa bolje nego u Srbiji......
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Vojvodini ni glavni ni sporedni nisu bas ni blizu nemackih. Ajd da je neko napisao Italija, OK.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kao da ne živimo u istoj Nemačkoj, jako sam zadovoljan putevima, ima naravno ponegde gde nije sjajno ali to je retko. A do skoro sam vozio spušten auto.BlackAndWhite napisao: 28 Dec 2024, 20:55 Po kom gradu?! Macan i Touareg mi "plaču", u Nemačkoj manje više, sporedni gradovi i ulice ništa bolje nego u Srbiji......
- BlackAndWhite
Ne, ja živim tamo mnogo manje nego u Srbiji poslednje tri godine, priča je bila o Pagani huayra za svaki dan..... Vrlo dobro poznajem Nemačku odTheWickerMan napisao: 28 Dec 2024, 21:35Kao da ne živimo u istoj Nemačkoj, jako sam zadovoljan putevima, ima naravno ponegde gde nije sjajno ali to je retko. A do skoro sam vozio spušten auto.BlackAndWhite napisao: 28 Dec 2024, 20:55 Po kom gradu?! Macan i Touareg mi "plaču", u Nemačkoj manje više, sporedni gradovi i ulice ništa bolje nego u Srbiji......
Berchtesgaden- do Hamburg a itd...... Imaš male gradove npr Siegen, Wetzlar, uglavnom severnije od Frankfurta gde su ulice između zgrada strašno loše, jako loše.
Gde sam mislio da mi i SUV i Motori "Plaču" je generalno metafora ako poredimo sa Pagani ( koji god) da je za svaki dan.
Ja često idem u Berlin i tamo je stanje ulica daleko od dobrog. Ima ih dosta koje su u lošem stanju.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Istočna Nemačka.
- BlackAndWhite
Kad su putevi losi onda vecina automobila ima problem.
Sto se Huayra-e tice prvenstveno sam mislio na sam automobil odnosno njegove karakteristike. Video sam koiko je rada i vremena potroseno da bude perfektan u normalnoj i sporoj voznji a ne samo na stazi. Na primer lagano kretanje iz mesta nije nikakav problem sa ovim autom. Kolega koji je radio kalibraciju motora je poprilicno dobar i brz vozac pa zna da to sve namesti kako treba. Bio je problem naci kalibracijskog inzenjera koji moze da izdrzi da bude vozen na stazi. Kada su videli njega kako vozi odmah je angazovan posto moze da radi oba posla.
Sto se Huayra-e tice prvenstveno sam mislio na sam automobil odnosno njegove karakteristike. Video sam koiko je rada i vremena potroseno da bude perfektan u normalnoj i sporoj voznji a ne samo na stazi. Na primer lagano kretanje iz mesta nije nikakav problem sa ovim autom. Kolega koji je radio kalibraciju motora je poprilicno dobar i brz vozac pa zna da to sve namesti kako treba. Bio je problem naci kalibracijskog inzenjera koji moze da izdrzi da bude vozen na stazi. Kada su videli njega kako vozi odmah je angazovan posto moze da radi oba posla.