Sent from my iPhone using Tapatalk
Xepoj87 napisao: 27 Dec 2024, 21:09 Najveca prevara su organske stvari, to je tek smejurija koliko nema veze sa zivotom.
Ja ne mogu da tvrdim 100%, ali mislim da ne postoji organsko nista kod nas.DukeNS napisao:Xepoj87 napisao: 27 Dec 2024, 21:09 Najveca prevara su organske stvari, to je tek smejurija koliko nema veze sa zivotom.
To i ja čuh od prijatelja koji je delimično poslom u tim vodama. Mogao bi (ako si upućen), a i ja ću od njega tražiti da pobroji proverene...
Skipper napisao: 29 Dec 2024, 12:29 Ja dosta koristim domaće proizvode koji nisu hemijski tretirani ili su u maloj meri.
Odrastao na selu i moji roditelji sada tamo žive. Imanje je sklonjeno od glavnih puteva, vazduh je čist a i sva okolna imanja su manja i nema velikih proizvođača.
Uzimam organska jaja (kokoške se ne hrane koncetratima), povrće je iz plastenika i ne prska se (izuzev krompira protiv zlatice), pilići se čiste mesec dana pre klanja, usevi se ne prskaju (osim ponekad kukuruza), svinje se hrane zdravo, sir i kajmak je od krava sa ispaše.
Da nemam to pitanje čime bih se sve hranio.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk