Domaće auto emisije
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Re: Domaće auto emisije
Pogledao sam i jezivo je šta su uradili sa tim poršeom. Kao vredan i redak auto a realno u takvom stanju ne vredi ništa, da se polomi u vožnji ako ga stisneš jače jbt. S druge strane sa Shelbijem sam ostao skroz ravnodušan iako bi trebalo da je ikona. Nikad me nisu radili ti american muscle automobile.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
Takodje, volim da vidim neke od njih lepo sredjene ali me ne privlace generalnopropeler napisao: 30 Dec 2024, 09:17 S druge strane sa Shelbijem sam ostao skroz ravnodušan iako bi trebalo da je ikona. Nikad me nisu radili ti american muscle automobile.
Posle par plitkih klipova, konačno nešto korisno. Dobro je da je Borko pokazao rizike uvoza auta iz Amerike, gde je jako popularno modifikovanje i "osavremenjavanje" automobila.
Volim muscle cars I rado bih vozio neki restauriran u originalnom obliku, nikad nisam bio fan tih buđenja modernih stvari na klasične automobile, mnogo godina prodje između modifikacija, menjaju se vlasnici i kad je već auto načet, samo se dodaje i posle par takvih zahvata dobiješ Frankenštajna
Volim muscle cars I rado bih vozio neki restauriran u originalnom obliku, nikad nisam bio fan tih buđenja modernih stvari na klasične automobile, mnogo godina prodje između modifikacija, menjaju se vlasnici i kad je već auto načet, samo se dodaje i posle par takvih zahvata dobiješ Frankenštajna
Ovde treba zahvaliti vlasniku što je dozvolio da se ovo emituje.
Mene više zanima kako će se snaći zamenom delova koji su aftermarket i kojih najverovatnije i nema u Evropi.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Čekaš, guglaš, telefoniraš, snalaziš se. Bivaš spreman da mesecima nema vožnje.
Borkov parking pun kao oko.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja ne vidim resenje kod onog porsea kako da se sredi karoserija posto je toliko losa da ne vidim isplativost u popravci sem da se zameni cela skoljka, pitanje na sta bi se tek naislo kad bi se ono ispeskarilo posto je zamazano zastitiom vrv vise u cilju skrivanja lose odradjenog posla nego sto je ta zastita bila potrebna, verujem da je stanje ispod zastite jos katastrofalnije. nije da mu nema spasa, prave ljudi i mnogo gora kola ali onde je dobar deo karoserije za zamenu.
Verovatno da je auto uzet kao takav za neke manje pare, čisto da se oseti taj užitak vožnje Poršea. Ako je motor zdrav, šta ga boli uvo šta je odozdo. Naravno pod uslovom da je bezbedno za vožnju, bar neko vreme.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Dosta dobri izbori, milak i rotor najrealniji

nissan 350z i volvo v70r po meni mislim da su izuzetan izbor.
nisam odusevljen predlozima
Slobodno i ti napisi da cujemo taj prefinjeni izbor da osudjujemo.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Nemoj da pišeš, posle će da kupi, znam ja njega...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Budući klasici golfovi i audi ... Pola ovih ljudi pobrkali šta to uopšte znači
Ima i lančia thesis.