Zimske fotke :)
Re: Zimske fotke :)
Evo i jedne od mene 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
secam se da je sredinom osamdesetih sava ovako ledila kod sremske mitrovice, i da su tada prolazili ledolomci i posle toga su ostale citave gomile polomljenih ledenih ploca naslagane po obali...meni kao detetu je to bilo bas fascinantno... :smesko:
a popodne imam i ja par slika da dodam, samo da dodjem sa posla...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U BG je i sporadičan led na Savi retkost, za razliku recimo od Dunava. Početkom 80-ih je bila neka čuvena zima gde je isto za 2 da na palo 40cm snega u BG, ljudi na autoputu bili zavejani pa ih spasavali. Bilo je leda koji je plivao, ali nije bio skroz celom širinom. Dunav je bio zaleđen, čak ga je vojska eksplozivom rasturala negde ispred Đerdapa.dragan napisao:secam se da je sredinom osamdesetih sava ovako ledila kod sremske mitrovice, i da su tada prolazili ledolomci i posle toga su ostale citave gomile polomljenih ledenih ploca naslagane po obali...meni kao detetu je to bilo bas fascinantno... :smesko: a popodne imam i ja par slika da dodam, samo da dodjem sa posla...
Širim haos!
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

E 'vako je izgledao bolji deo puta kojim nas je voljeni Clio izverao na Kop.
I fotka kada se popesmo...

Nije bas od ove zime, ali neka od prethodnih bese. Kopaonik, na sluzbenom putu.
Pre nego sto neko pomisli drugacije: Slike je na D-Art postavio moj kolega. Nisam ih ot'o nikome

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Poslednja izmena od mr.Big u 07 Feb 2012, 13:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Tdi radio 

Da ne bude da se ja jedini ne vozim zimi:

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!