Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Interesantno svi komentarisete ovog sto je skrenuo, a ovog u volvou sto vozi brzo i potencialno nedozvoljeno niko da pomene.
Dovoljan lom mu je sto su ispucali jastucidragvorl napisao:Ja sam ocekivao veci vizuelni lom na Volvu.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To nije upitno. Usporenje je bilo dovoljno da se aktiviraju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kazu u komentarima da je u tom delu dozvoljeno po sinama, ali da, poprilicno brzo je isao.ljuba napisao:Interesantno svi komentarisete ovog sto je skrenuo, a ovog u volvou sto vozi brzo i potencialno nedozvoljeno niko da pomene.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Na filmicu nema bele isprekidane linije, nego standardnog izdignuca. Mada je kod nas sve lose oznaceno. Kao sto rekoh potencijalno zabranjeno.
Nije zabranjeno tu a ogranicenje je 50 kmh, ako si ti procenio da ide preko toga svaka cast.
Pa ide brze nego "brza" traka - po snimku... dovoljno lose...
Ali on može, vozi SUV. Volvo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zato što je nebitan, i zato što je bolje on da je bio tu nego dostavljač na biciklu ili motociklu. Na kraju krajeva, ograničenje je 50, on je na dozvoljenom mestu.ljuba napisao: 06 Jan 2025, 10:13 Interesantno svi komentarisete ovog sto je skrenuo, a ovog u volvou sto vozi brzo i potencialno nedozvoljeno niko da pomene.
Iskusan vozač se ne bi tako ponašao, i izbegao bi sudar, ali kokakolin potrčko bi polupao nekog drugog pre ili kasnije, jer ovo što je uradio se jednostavno - ne radi. Ni kad si potpuno sam.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Volvo jeste kriv sto je vrv isao brze od dozvoljenog, mada nije bas ni leteo 200 na sat. Apsolutna krivica je kod Citroena, imao je srece sto ga nije tramvaj pokupio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ali u gradu ne postoji "brza traka". To je priča na autoputu i eventualno međumesnim putevima?
Nema mi ni smisla da na bulevaru postoji brza traka, baš zato što svako malo nailazi semafor, raskrsnice, ljudi se prestrojavaju u skladu s tim kuda će ići na sledećoj raskrsnici, a ne po tome ko ide brže, a ko sporije. Opet, ispravite me ako grešim, ali prilično sam siguran da je tako.
Svuda postoji brza traka, osim kada to nije naznaceno. Oni koji skrecu po prirodi svoje radnje usporavaju.
U svakoj kompleksnoj situaciji gledas na sve strane, i svasta moze svakom i najiskusnijem vozacu na svetu da promakne, a posebno ako se situacija brzo menja. I dalje stojim da krivica nije iskljuciva. Svaka nesreca je kombinacija raznih faktora.nidza napisao: 06 Jan 2025, 11:14 Iskusan vozač se ne bi tako ponašao, i izbegao bi sudar, ali kokakolin potrčko bi polupao nekog drugog pre ili kasnije, jer ovo što je uradio se jednostavno - ne radi. Ni kad si potpuno sam.
Nije gledao preko ramena, Volvo bio u mrtvom uglu.
Kako se vozi u Srbiji?
Ne postoji svuda, ovo je centar grada, tu nema brza i spora traka, ne mozemo sad izmisljati OSNOVNA pravila saobracaja.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja obilato koristim desnu traku na Dorcolu, ali bas iz razloga isparkiravanja vozim jako sporo. To je u vecini slucajeva dosta brze od zakrcene leve.
Ovu bravuru sa cimanjem desno tesko bi izbegao bilo ko
taj nije imao vremema za retrovizor.
Nas zakon poznaje samo "preticajnu" traku na autoputu, u gradu zakon ne propisuje obavezu voznje uz desnu ivicu kolovoza sem ako vozac ne ometa saobracaj iza sebe.
Ovu bravuru sa cimanjem desno tesko bi izbegao bilo ko

Nas zakon poznaje samo "preticajnu" traku na autoputu, u gradu zakon ne propisuje obavezu voznje uz desnu ivicu kolovoza sem ako vozac ne ometa saobracaj iza sebe.