Kako se vozi u Srbiji?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Iako možda Volvo nije kriv u očima zakona, da se meni tako nešto desilo itekako bi mislio da sam bio neoprezan i da sam doprineo sudaru bržom vožnjom sve i da je 50. Aj ovog crvenog je bilo teško predvideti, ali u toj traci pored parkiranih kola moraš da očekuješ da ti iskorači pešak, da auto kreće da se isparkirava u rikverc... Ono kad ne znaš ni da artiklušeš zašto osećaš nelagodnost, a u stvari ti to iskustvo govori da spustiš loptu jer si se nagledao gluposti u sličnim situacijama.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne znam cemu spominjanje brzine Volvoa, pogotovo sto je procena sa snimka cista sacometrija.
Mene zbunila ova bela Vitara, kad sam na prvu gledao ucinilo mi se da su obojica skretali iz desne trake samo Volvo malo ranije, ovo je cisto potpuno.
I nema veze sto su sine, regularna traka je, na ig se uvatise toga a ne znaju ni lokaciju
Mene zbunila ova bela Vitara, kad sam na prvu gledao ucinilo mi se da su obojica skretali iz desne trake samo Volvo malo ranije, ovo je cisto potpuno.
I nema veze sto su sine, regularna traka je, na ig se uvatise toga a ne znaju ni lokaciju
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Ne znam sta se svi hvataju za Volvo da snosi krivicu xD Da je vozio brzo i da nije traka tvoje je da bezbedno izvrsis svoju radnju. Od zadnjeg branika ka napred je tvoja krivica, zadnji branik je krivica onog nazad sto ne drzi rastojanje.
Being second is to be the first of the ones who loose...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kad bi bilo tako jednostavno
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije, al nije ni da je Volvo doleteo sa 250+ pa da ne moze da vidi
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vrlo moguće, a ako je nosio kapuljaču još veća šansa.Heinz napisao:Nije gledao preko ramena, Volvo bio u mrtvom uglu.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Nije nosio izgleda, ali ih zato ima dve. Treba uvesti kazne za vožnju u jakni za početak.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To ne znamo koliko je brzo išao. Meni ne deluje prebrzo kako se inače vozi u Beogradu.shandu90 napisao:Volvo jeste kriv sto je vrv isao brze od dozvoljenog, mada nije bas ni leteo 200 na sat. Apsolutna krivica je kod Citroena, imao je srece sto ga nije tramvaj pokupio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kriv je jer nije predvideo budalu, što većina nas mora da radi full time u Beogradu.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Vozač Volva nije kriv, mislim da se svi oko toga slažemo.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Bilo je teško i za predvideti ako ćemo realno. Čovek je namotao pun volan u sekundi.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Meni je najtužnije od svega što je vozač crvenog auta potpuno nesvestan da je on napravio glupost i ubeđen je da je on potpuno ispravno postupio a da je sva krivica na vozaču Volvo-a što se jasno može zaključiti iz gestikulacije gde se krsti u fazonu "Bože, šta mi napravi budala, ko mu/joj uopšte dade dozvolu"!
Sent from my VER-N49 using Tapatalk
Pokvarile ti se te graske u koje gledas 
Moje govore suprotno, da se lik smorio kada je skontao sta je uradio.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Moje govore suprotno, da se lik smorio kada je skontao sta je uradio.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Martin Mystere
Mora da je tako bilo, obično se oni koji tako voze nakon saobraćajne krste i viču "Jebo te šta ja uradih..."
Ja sam se krstio kada me je kamion okrenuo u Ruzveltovoj i govorio: "jebes auto, kako je moglo biti". Hvala Bogu, a u isto vreme se krstio u neverici kako sam prosetao 30 km/h na crveno ne konstatujuci semafor uopste.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Martin Mystere
Ko je bio kriv - ti ili kamion?
Inače isto se ovako pre jedno godinu dana krstio vozač Oktavije koji je na raskrsnici na Trošarini udario drugi auto (stara Laguna) tako što je vozač drugog auta bio u krajnjoj desnoj traci koja je za pravo i skretanje desno (iz V. Stepe) i nastavio je pravo a vozač Oktavije je takođe išao pravo, srednjom trakom koja je samo za skretanje levo (krajnja levo je za tramvaje). Vozač Oktavije je napao vozača Lagune vičući mu da li je normalan, kako je mogao da mu uđe u putanju, samo što ga nije udario - naravno uz obavezno kršćenje u stilu šta uradi budala...
Inače isto se ovako pre jedno godinu dana krstio vozač Oktavije koji je na raskrsnici na Trošarini udario drugi auto (stara Laguna) tako što je vozač drugog auta bio u krajnjoj desnoj traci koja je za pravo i skretanje desno (iz V. Stepe) i nastavio je pravo a vozač Oktavije je takođe išao pravo, srednjom trakom koja je samo za skretanje levo (krajnja levo je za tramvaje). Vozač Oktavije je napao vozača Lagune vičući mu da li je normalan, kako je mogao da mu uđe u putanju, samo što ga nije udario - naravno uz obavezno kršćenje u stilu šta uradi budala...