Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Meni se u to vreme svidjale te vectre restyle, burazer je imao 1.6 mislim da je bila, jedan od prvih automobila koje sam provozao kad sam polozio, sad mi nisu interesantne mada volim kad vidim neki lepo ocuvan primerak, a cudi me da ova v6 nije imala detalje kao 2000 gt, one su mi bile lepse mnogo sa dubljim branicima i pragovima mada bile su samo u sedan verziji ako se ne varam
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Sa dubokim branicima su bile 2000 16v
A gt su bile upravo te petovrate, ne sjecam se da sam vidio ikad
sedan verziju gt.
A gt su bile upravo te petovrate, ne sjecam se da sam vidio ikad
sedan verziju gt.
isto sranje drugo pakovanje
uglavnom te sa dubokim branicima su mnogo lepse izgledale, poznanik je imao gt u 5v varijanti mislim da je novu kupio njegov otac a mozda je i jos uvek cuva do pre neku god sam je vidjao

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Želeo bih da se zahvalim svima koji kače ovde linkove. Neke možda ne bi primetili, a inače, ako se ide preko browsera i gleda se sa Garaže, nema reklama.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
instaliras adblocker pa nemas reklame ni ovako preko YT kad gledas ako mislis na reklame u toku nekog videa koje se ubacuju
Tako je, ovi što prekidaju video. Ne znam, što se tiče adblockera, imao ranije nešto instalirano Mozili, ali su odavno za maltene obična proširenja tražili dosta dozvola i pristup lozinkama, tako da za sada to ne instaliram.
Brave Browser 
Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Meni je počeo na Chrome da baguje adblocker kada sam na YT pa sam se vratio na Mozilu posle dugo vremena i radi perfektno.
Mobilna verzija nije loša ni kao alternativa za YT app jer isto nema reklama sa blokerom.
A naravno i Brave browser je proverena opcija ko hoće isti engine kao Chrome.
Mobilna verzija nije loša ni kao alternativa za YT app jer isto nema reklama sa blokerom.
A naravno i Brave browser je proverena opcija ko hoće isti engine kao Chrome.
Brave
ima sve ugradjeno bez i jednog add-on-a

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58