Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
U NS-u za sad nista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo su neke univerzalne maglenke i ne verujem da su te sijalice za njih.
Sijalice »Tesla« Pančevo.Apex napisao: 19 Jan 2025, 20:59 Imaju li bilo kakvu vrednost novi Bosch farovi za Golf 1?
Stoje u šteku decenijama pa ne znam ima li smisla stavljati to na oglase uopšte?
![]()
![]()
![]()
![]()

Maglenke su univerzalne nisu za golfa posebno sem ako nisi pogresio slike kad si kacio pa si hteo neke farove za golfa
Sijalice nisu za ove maglenke sigurno, za far jesu, a same maglenke vrede 50ak eura, ja sam imao par setova pre izvesnog vremena i prodao ih za tako neke cifre, nisu bili bosch vec drugih marki ali nebitno isto ovako su izgledale, oblik i velicina, kupuju ljudi za starije automobile. One plasticne novije nemaju vrednost nikakvu ali ove stare hrom se kupuju jos ako su saturnus ili hella sa poklopcima sto su nekad bile popularne na reli automobilima idu i preko 100e zavisno od modela i velicine

Sijalice nisu za ove maglenke sigurno, za far jesu, a same maglenke vrede 50ak eura, ja sam imao par setova pre izvesnog vremena i prodao ih za tako neke cifre, nisu bili bosch vec drugih marki ali nebitno isto ovako su izgledale, oblik i velicina, kupuju ljudi za starije automobile. One plasticne novije nemaju vrednost nikakvu ali ove stare hrom se kupuju jos ako su saturnus ili hella sa poklopcima sto su nekad bile popularne na reli automobilima idu i preko 100e zavisno od modela i velicine
Poslednja izmena od OMP u 20 Jan 2025, 08:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jedino što sam se ja u subotu u 11 ispalio - šoferka izgleda kao da je mokra, ja sedam, palim auto pa brisače, a ono šipak što će se obrisati, na šoferci led.shandu90 napisao:U NS-u za sad nista.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nešto bauljam po slikama, pa naleteo. Vozni park pre 15 godina, moj i komšijski.
Posetite www.garaza.rs !
Hvala svima na detaljnim informacijama. Nisam pogrešio nego se ne razumem uopšte a kad vidim Golfa 1 na slikama far mu je okrugao a maglenke su od nekoga ko ih je uzeo dok je bio vlasnik Golfa 1 pa je zato bila ta pretpostavka.OMP napisao: 20 Jan 2025, 08:28 Maglenke su univerzalne nisu za golfa posebno sem ako nisi pogresio slike kad si kacio pa si hteo neke farove za golfa![]()
Dakle nemaju veze sa Golf 1 i nisu ni farovi nego maglenke.

Pokušavam da nađem nešto najsličnije na KP i to su možda ove - https://www.kupujemprodajem.com/auto-de ... 4064756099
Ali ove moje su metalne iza a ne plastične tako da ne znam je l' isti model.

Ovo je kod sa maglenki, ne znam je l' bih po njemu mogao nekako da pretražim?
8335 R19
1305 601 122 123
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Moze, ukucaj kod na ebay pa vidi da li ces nesto dobiti
Ovo sto si linkovao i ovo tvoje nije isto, tvoje je klasicna eksterna maglenka koja se kaci na branik ili ispod branika kako god a ovo sa linka je ugradna koja se stavlja u masku npr. kod golfova oni unutrasnji farovi samo fali kuciste u koje se umetne ovaj far. Sad ne kontam sta tebe zanima tacno da nadjes po serijskom broju jer je to nebitno posto 99% nije fabricka koja je isla uz neki auto a i da jeste nebitno ne menja vrednost, bar ne nisa bitno, ovako kao univerzalnu je svi prodaju i kupuju kome treba za neki auto,
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ipak smo se pomerili napred, bar malo... I ja sam tada vozio Yuga.trojanac napisao: 22 Jan 2025, 00:02 Nešto bauljam po slikama, pa naleteo. Vozni park pre 15 godina, moj i komšijski.
150120103482.jpg
Ja bio na puntu mk1.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bilo bi stvarno loše da se nismo pomerili na bolje. Meni je prodaja osmice i kupovina Civica bila imperativ zbog planiranja proširenja porodice. Što se i desilo 3 godine kasnije.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Mislim da se sada u proseku voze stariji auti. Nebitno, našao sam sliku mog naselja iz ranih devedesetih, bilo je i par »Zastava 128« koje su se tada smatrale porodičnim autom pristojne veličine (iako ne baš i statusno poželjnim), i između dve staze zgrada je stajalo 13 auta, sa dovoljnim razmacima između — sada staje 11 ili ako se baš tesno napakujemo i zajašemo staze 12. Porasli su auti, C segment osamdesetih izgleda majušno kraj novog B segmenta.