Zanimljivi oglasi
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
I cena je primerena.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Toliko je kostao i kad je bio nov 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato i pise u opisu ‘Novo’, da nije bezveze stavio tu cenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Manje je kostao, imam ponudu za 1.6 115ks, koji je bio 9750e, negde 2012. To je dosta jaci motor.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Upotrebno, zacepio mu je cenu, ipak. Ne ekstremno, ali je zacepio.
Istorijski, cena je bliže okvirima smislene i očekujem kako će se to tek videti u doglednoj budućnosti, možda i čim auto pređe 20, dakle za 2 godine.
Tako da ovo ispada skoro pa taman.
Bizarno, kako cene idu... i upotrebno će se iz nekog ugla pokazati OK. Nov a poznat i korektan atmosferac u dobro očuvanom i čvrstom, praktično novom autu. Sve jeftino i maksimalno prosto za održavanje a tu su pocinkovana karoserija, vazdušni jastuci, klima... bez gedžeta koji komplikuju situaciju. Bez briga ko ume da ga održava. Ko traži nešto takvo.
Stajem pre nego što krenem sa ubeđivanjem sebe kako treba da ga kupim.
Istorijski, cena je bliže okvirima smislene i očekujem kako će se to tek videti u doglednoj budućnosti, možda i čim auto pređe 20, dakle za 2 godine.
Tako da ovo ispada skoro pa taman.

Bizarno, kako cene idu... i upotrebno će se iz nekog ugla pokazati OK. Nov a poznat i korektan atmosferac u dobro očuvanom i čvrstom, praktično novom autu. Sve jeftino i maksimalno prosto za održavanje a tu su pocinkovana karoserija, vazdušni jastuci, klima... bez gedžeta koji komplikuju situaciju. Bez briga ko ume da ga održava. Ko traži nešto takvo.
Stajem pre nego što krenem sa ubeđivanjem sebe kako treba da ga kupim.

Istorijski ovaj auto nema nikakvu vrednost.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Oldtajmerski. 
Naravno da nema, imaće.
Kao i svi koji su se u voznom stanju prodavali za 500€ a sada se za krš traži 3000.

Naravno da nema, imaće.
Kao i svi koji su se u voznom stanju prodavali za 500€ a sada se za krš traži 3000.
I neće je imati ni za 22 godine, a ne za 2.
Logično da sa tom kilometražom treba da bude skuplji od polovnog sa 150-200kkm, ali ako takva polovna košta 3-3,5k€, onda je malo mnogo da bude 3 puta skuplja.

Logično da sa tom kilometražom treba da bude skuplji od polovnog sa 150-200kkm, ali ako takva polovna košta 3-3,5k€, onda je malo mnogo da bude 3 puta skuplja.
Имам једно потпитање...
Tržište će pokazati vremenom. 
Obično je uvek manji broj odličnih primeraka od broja ljudi koji ih žele i spremni su da to plate.
Tako da je moja pretpostavka, “hoće”, zasnovana na iskustvu; a da je na željama, pošto nije u pitanju interesantan niti italijanski auto, možda bi i bila saglasna sa vašim.

Obično je uvek manji broj odličnih primeraka od broja ljudi koji ih žele i spremni su da to plate.
Tako da je moja pretpostavka, “hoće”, zasnovana na iskustvu; a da je na željama, pošto nije u pitanju interesantan niti italijanski auto, možda bi i bila saglasna sa vašim.
Kakve veze ima što nije italijanski auto. Govorimo o serijskom opelu sa baznim motorom i klot opremom. Taj nikad neće biti na ceni. Ne mislim konkretno na ovaj primerak već na model te astre. Pre bih kupio astru g bertone nego ovo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To što neki auto jednostavno protokom vremena postane redak i što se nađe neki entuzijasta kome će to nešto značiti, iz najčešće ličnih, a ne objektivnih razloga, i što će njegova krivulja cene dostići dno, a onda doživeti blagi uzlet ili će imati stabilnu cenu ne znači da je on postao vredan u kolekcionarskom smislu.
Velikoserijski Opel, koji nije najjača verzija ili neka posebna verzija neće nikad postati relevantan kolekcionarski auto.
Velikoserijski Opel, koji nije najjača verzija ili neka posebna verzija neće nikad postati relevantan kolekcionarski auto.
Ja mislim da vas čovek troluje.
Nema drugog logičnog objašnjenja...
Nema drugog logičnog objašnjenja...
Vi ljudi čitate šta se vama sviđa... Ako. 

Da je 6000e, ovo bi bilo OK uzeti, da se vozikas.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Da imam muzej automobila, bez problema bih ga kupio.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...