Puzo81 napisao: 14 Okt 2024, 22:52Oglasio po 2500 i među najnižim cenama je u oglasima a da se tiče Nove Detelinare. Ubiše me agencije, dolaze parovi gledaju, uglavnom bi na kredit. Za sada dva zainteresovana para baš baš.member napisao: 14 Okt 2024, 14:14 Puzo, drugar je oglasio babin stan tu kod Apoteke Janković, na uglu sa Hadži R., ima parking u dvorištu, stavio je 2.600e/m2 , zovu ljudi, razgledaju, prodaće se to po približnoj ceni. Znam za jednu realizovanu prodaju na uglu tvoje ulice, takodje je bilo oko 2.500e/m². Komšija prodao stan od 85m² za 200k na Naselju, doduše, potpuno namešten. Jedan drugar kupio krš stan za potpuno renoviranje, u centru, plaćao ga je 2800e/m2. Tako da jbg. Cene su takve kakve jesu.
Nemojte da vas zavarava sajt cenenekretnina, tamo su cene niže od realnosti. Puno je trgovine u kešu, i tu onda na KP ugovoru mnogi pišu niže cene.
Žao mi je što se toliko novca lupa u zidove, diže se cena nepotrebno. Obični ljudi koji rade za platu i trebaju krov nad glavom, sada su u velikom problemu.
Meni treba novogradnja četvorosoban 75-85kv sa dva wc-a tako da preko 1800 sa pdv sve otpada.
Našao sam na početku Veternika pa odoh gore ako se realizuje ovaj.
Mislili praviti kuću na placu na Artiljevu desno od Popovice ili u tazbinu u Begeč al ne bih sada da se jeb sa tim.
Prodao po 2450. Poslednjih 10 dana trojica kupaca se poubijala. Agencije me urnisale sa dovođenjem potencijalnih kupaca. Većina kupaca su bili full keš.
Realno moglo je i po 2600 što je meni nezamislivo ali sam žurio zbog kaparisanja novog stana.