Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Po meni ovaj auto realno vredi 5000 max, sem sto je lepo ocuvan jer je garaziran verujem da bi imalo sto sta da se ulozi kad krene aktivno da se vozi, posto je vrv mnogo toga zrelo za zamenu od stajanja pa ulaganje moze biti i preko 1000e laganica.
Vrednost nece imati nikakvu kao oldtajmer to je sigurno jer em sto je velikoserijski auto koji se srece na svakom koraku em sto je mrsav model generalno, da je neka opc verzija pa i da diskutujemo, mada i tad tesko da ce biti nesto mnogo popularan, koji odltimer opel ima neku znacajnu vrednost i da je trazen? naravno ima ludackih cena na oglasima svega ali ne znaci i da vredi i da se prodaje.
Vrednost nece imati nikakvu kao oldtajmer to je sigurno jer em sto je velikoserijski auto koji se srece na svakom koraku em sto je mrsav model generalno, da je neka opc verzija pa i da diskutujemo, mada i tad tesko da ce biti nesto mnogo popularan, koji odltimer opel ima neku znacajnu vrednost i da je trazen? naravno ima ludackih cena na oglasima svega ali ne znaci i da vredi i da se prodaje.
Više ne pišem o »Astri«, paket opreme i vrednost jongtajmera/odltajmera imaju veze, ali malo. Fabrički šiber, kasetofon, petostepeni menjač, overdrajv, veći broj brzina brisača, prskalice farova, koža, elektro podešavanja — sve su to detalji koji lošem primerku ne mogu znatnije podići cenu, a kod dobrog će biti pomenuti tek uzgred. Biće odstupanja kod velikih stvari kao što je hidropneumatsko ogibljenje kod »DS«/»ID« i »C5« ili recimo V12 motora gde je bio dostupan, ali to su tek izuzeci.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Što ne znači da je kao novi model, 2007, koštao isto ili manje.Bax napisao:Manje je kostao, imam ponudu za 1.6 115ks, koji je bio 9750e, negde 2012. To je dosta jaci motor.
Tapa
kolega sa drugog foruma je 2009. kupio novu u boljoj opremi i platio 16.500
Auto je bio oko 11k 2010, da bi ta cena znacajno pala 2012, kad je 1.6 bio ispod 10.000e.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
pa logicno to je vec bio star model izasla J uveliko i mislim da su to bile H varijante koje se sklapale u poljskoj, navodno losije od nemackih
Sve se to radilo u Nemackoj, cak i ta za 10.000e, i to je 100%, Astre G su radjene u Poljskoj.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Najkvalitetnija Astra. Svetla tačka Opela.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Tako je, ja kupio novu H 2011, napravljena u Bohumu.Bax napisao:Sve se to radilo u Nemackoj, cak i ta za 10.000e, i to je 100%, Astre G su radjene u Poljskoj.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Taj auto mi nije bio interesantan ni kad je bio (stvarno) nov 

-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Pre bih ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... golf-5-r32
Taj golf em je ružniji od alfe dosta em se lošije vozi, i na sve to je skuplji.
Bukvalno bi mi "no brainer" bio šta da odaberem.
Bukvalno bi mi "no brainer" bio šta da odaberem.
Ne bih ni jedan ni drugi za ove pare ali golfa sigurno ne bih izabrao da moram nesto od ova dva o dizajnu da ne pricamo , meni golf i nema dizajn, a motor je sigurno kvalitetniji u alfi i vrv jedan od najboljih v6 motora generalno.
Da alfa gt je bas uvek bila poznata kako se dobro vozi, jos od kad je izasla, zato je uvek bila popularna i danas cenjena.