Novi Sad
Re: Novi Sad
To sam bas pomislio juce kad sam prolazio. Dok nisu resili to bas je bilo nepregledno i svako je isao svojim putem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Cujem da su upali u Tozinu i unistavali inventar.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ko to? Neko ko bi hteo da škola bude štrajkuje? Za njih nisam čuo da su obustavili nastavu.
- Gazu
Sad vidim.
Al ne pominje se uništavanje inventara, niti tako deluje. Mada me ne bi čudilo da je neko to tako predstavio.
Al ne pominje se uništavanje inventara, niti tako deluje. Mada me ne bi čudilo da je neko to tako predstavio.
- shandu90
Nama je to na poslu koleginica prenela, ima drugaricu cije dete ide tamo i zvali su ih da hitno dodju po decu.
- Gazu
Ne bi me čudilo da su oni iz uprave škole i izmislili da neko uništava inventar. Ovih dana u mnogim školama uprava govori jedno, dok se u praksi dešava drugo. Direktor kaže da ne štrajkuju, a kolektiv kaže da štrajkuju. Tako u OŠ "Žarko Zrenjanin", u Jovinoj gimnaziji...
I ovi sa snimaka mi ne deluju kao neko ko bi uništavao inventar. Ne mogu da tvrdim šta se dešavalo zaista, ali baš imam tako neki osećaj.
I ovi sa snimaka mi ne deluju kao neko ko bi uništavao inventar. Ne mogu da tvrdim šta se dešavalo zaista, ali baš imam tako neki osećaj.
- shandu90
Tek cemo da vidimo sta ce biti
- shandu90
Uslikao sam gradiliste kod mene, ono prema Futoskom putu i NIS pumpi. Preko 400 stanova i 300 parking mesta. Sta cemo sa razlikom, videcemo 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa nema svaki stan po auto. Ima po dva.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Vidim sad na fb pisu da je ulica iza Urgentnog postala jednosmera iz pravca Futoske prema Sajmu.. Znaci zabranjeno je sad proci od Trojke/Knina prema Futoskoj.
Moje misljenje je da vise logike ima da je jednosmera u drugom smeru, bas bezveze..
Moje misljenje je da vise logike ima da je jednosmera u drugom smeru, bas bezveze..

Nekad je zgodnije zabosti parking mesto u šumici, nego na velikom parkingu, a i lakše se produži u pravcu Futoške.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
Jos da nisu nacickani automobili u toku dana, bilo bi kul. Nikad ne znas da li ce ti izleteti neko jer je vidljivost nikakva.
- Gazu
Možda jedino ako im je baš to i bila namera, pod uslovom da su uopšte i razmišljali.
Ovako je ulica beskorisna kao prečica, a stanarima je verovatno svejedno, a možda im je čak i bolje ovako. Onako bi imali izlaz na Futošku gde moraju isključivo desno sem da idu prema Veterniku, a ovako im je izlaz na raskrsnicu sa semaforom gde mogu gde god žele.
Baš šteta. Nisam slutio prošlog utorka da možda poslednji put koristim tu prečicu.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Ovako je ulica beskorisna kao prečica, a stanarima je verovatno svejedno, a možda im je čak i bolje ovako. Onako bi imali izlaz na Futošku gde moraju isključivo desno sem da idu prema Veterniku, a ovako im je izlaz na raskrsnicu sa semaforom gde mogu gde god žele.
Baš šteta. Nisam slutio prošlog utorka da možda poslednji put koristim tu prečicu.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ubiće te romantika Gazu
Možda ima veze sa novom zgradom na Futoškim putem.

Možda ima veze sa novom zgradom na Futoškim putem.
-
- Pridružio se: 31 Jul 2018, 17:57
- Garaža: Octavia A7 1.6 TDI Style
Izgleda se neki Šapićev rodjak infiltrirao i u NS. Moja procena je da je na 20 automobila koji su išli u pravcu futoške dolazio možda jedan suprotnim smerom. Teška glupost...