Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Ako sušiš veš u toj prostoriji otuda ti je i buđ. Imam isti slučaj. Kupi sušilicu za veš, to ti je rešenje za buđ. Tako smo i mi uradili.
Posetite www.garaza.rs !
@markoue Mene više čudi kako ljudi kupe stan koji još uvek ne postoji. Iskopana samo rupa gde će biti zgrada. A u Nišu je već u toj fazi rasprodato gotovo sve.
Što se ravnog krova tiče, kakva je situacija leti kad upeče zvezda? Kako ustanoviti kolika je termička izolacija na krovu tj na ploči?
Sviđa mi se taj stan ispod ravnog krova ali i sve više shvatam kolika je to mačka u džaku. Ne znam više šta da radim. Alergičan sam već na gledanje oglasa. Sve šablonski opisi, neke grozne slike itd, a cene luduju. Baš me opterećuje sve to. Teško je zaraditi pare, još teže ih potrošiti pametno.
Što se ravnog krova tiče, kakva je situacija leti kad upeče zvezda? Kako ustanoviti kolika je termička izolacija na krovu tj na ploči?
Sviđa mi se taj stan ispod ravnog krova ali i sve više shvatam kolika je to mačka u džaku. Ne znam više šta da radim. Alergičan sam već na gledanje oglasa. Sve šablonski opisi, neke grozne slike itd, a cene luduju. Baš me opterećuje sve to. Teško je zaraditi pare, još teže ih potrošiti pametno.
Možeš uvek da napraviš kuću. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da li si probao da nađeš "proverenog" investitora pa da ga ispratiš?
Problem je što nemam gde da je stavim. Morao bih da premeštam bojler i da ga menjam na horizontalni.trojanac napisao:Ako sušiš veš u toj prostoriji otuda ti je i buđ. Imam isti slučaj. Kupi sušilicu za veš, to ti je rešenje za buđ. Tako smo i mi uradili.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Das kaparu i cekas da se zavrsi stan i tek na kraju ga placas.Dare4x4 napisao:[mention]markoue[/mention] Mene više čudi kako ljudi kupe stan koji još uvek ne postoji. Iskopana samo rupa gde će biti zgrada. A u Nišu je već u toj fazi rasprodato gotovo sve.
Ne treba mi kuća. Ni taj stan mi nije neophodan, uzeo bih ga samo da mi sačuva vrednost, a ipak ne želim glavobolju.
Zvao sam većinu poznatijih investitora i ponuda je slaba za stanove koji su pri završetku. Gotovih nema u veličini koju želim, a nikako mi se ne kupuje nešto što nije ni započeto.
Zvao sam većinu poznatijih investitora i ponuda je slaba za stanove koji su pri završetku. Gotovih nema u veličini koju želim, a nikako mi se ne kupuje nešto što nije ni započeto.
Kad je iskopana rupa platiš kvadrat 500e manje. Eto kako se proda
oni Kad se završi preprodaju i zarade tih 500e po m2
Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Tako je dakle Rockwool i drugi proizvodjači mineralnih vuna koji su saglasni u navedenom opisu svojih sistema postavljanja za datu situaciju su sve pogrešili i nagadjaju.propeler napisao: 30 Jan 2025, 10:05 @ ljubitelj
Niđe veze u svemu što si napisao. Toliko je sve pogrešno da je očigledno da samo nagađaš nekom random logikom te ne bih komentarisao uopšte.
Ja sam naveo razlogezbog čega je Rockwool preporučen sistem saglasan sa gradjvinskom fizikom. Ko razume proračun jasno mu je zašto.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
I na podaščanom krovu ima ventilacije, baš tome i služi kontraletva, ona se postavlja dužinom na rogove.sebekkg napisao: 30 Jan 2025, 10:29Hvala na informaciji, tako ću i uraditi i ići sa knauf predlogom. Krov nije podaščan pa ima ventilacije. Spolja je urađena izolacija i fasada, a za ovu sobu gde je buđ je tačno u ćošku gde klima ne duva direktno i pride se u njoj i suši veš ali i sam ćošak je ka napolju. Mislim da će i ova dodatna izolacija tavana dobro popraviti stvari.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne bas 500 ali je jeftinije nego da placas useljiv stan.swemir napisao:Kad je iskopana rupa platiš kvadrat 500e manje. Eto kako se prodaoni Kad se završi preprodaju i zarade tih 500e po m2
Ovde dosta igra ulogu planiranje unapred.
Mi smo rezervisali stan po aktuelnoj ceni u trenutku rezervacije. 2.5 godine kasnije na istoj lokaciji cena kvadrata je oko 600 evra veca, takodje za rezervaciju. Gotov stan je 200-300 skuplji.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ko je imao sreće da ubode pravi momenat, bivalo je i preko 500.
Sada sve zavisi od lokacije i kako krene prodaja.
Tapa
Sada sve zavisi od lokacije i kako krene prodaja.
Tapa