Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
hmmm cudan mi je taj problem. jesi li kada radio snimanje kontakata preko npr super backup-a, ili titanium backup-a, pa da vidis imas li na nekom od backup fajlova vecinu kontakata? ako da, onda idi u recovery mod, pa uradi wipe sistema, verujem da ce pomoci. ako pak ne, onda uzmi stavi novi rom, ili neki lite rom+ brz kernel.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne moras da komplikujes sa raznim programima. Udji u imenik, klikni ono dugme sto otvara onaj podmeni, onda na import/export i na kraju export to sd. Tada ce da ti sacuva .vcf fajl na sd karticu, sacuvaj taj fajl i kada sve zavrsis samo ides na import from sd.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
A zašto imenik nije sinhronizovan sa Gmailom?
Hmm pa ne vaziMcGruja napisao:Uvek mozes Unroot, i garancija vazi
TT Post

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kuzmanovic napisao:Telenor: Oprezno kada odgovarate na pozive sa brojem +88
Kompanija Telenoru pozorila je danas korisnike da budu pažljivi kada odgovaraju na propuštene pozive iz inostranstva, posebno sa pozivnog broja +88, jer postoji mogućnost prevare.
Kako se navodi na sajtu, poslednjih nekoliko dana u mreži Telenora bilo je korisnika koji su dobijali propuštene pozive iz inostranstva sa pozivnog broja +88…
U kompanija skreću pažnju da je taj način prevare poznat već godinama i bilo je nekoliko žarišta u raznim delovima sveta.
Pozivi se šalju nasumično sa opreme nepoznatog operatera, najčešće iznajmljene, u razne fiksne i mobilne mreže i identifikuju se kao propušteni.
Kada korisnik uzvrati navodno propušten poziv, dobije uobičajeni signal zvona, odziv govorne mašine ili jednostavno čist kanal, ali u svakom slučaju uspostavljanje i vreme trajanja poziva tarifira se po standardnom cenovniku za tu zonu međunarodnog tarifnog plana.
Veza koja se uspostavi može biti i satelitska, a u tom slučaju uvek je reč o veoma udaljenim i samim tim skupim destinacijama, te se zato mogu napraviti znatno veći računi nego inače.
Telenor, kao ni drugi operateri, nije u mogućnosti da blokira ove pozive, između ostalog i zato što stižu sa uvek novih brojeva.
Zato u kompaniji savetuju korisnicima da ne uzvraćaju pozivima ili porukama na te brojeve ukoliko nisu sigurni u identitet onoga koji poziva ili ako nisu spremni da prihvate rizik da budu prevareni.
Ukoliko se korisnik ipak odazvao na ovakav propušten poziv, on će biti tarifiran prema važećem cenovniku za međunarodne razgovore.
Izvor:24 sata
Opaa bako, zvali i mene.

- Prikačeni fajlovi
-
- photo.PNG (41.28 KiB) Pogledano 1036 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sigurno su hteli da ti cestitaju bozic. 
Dobro je da se nisi javio.

Dobro je da se nisi javio.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ma da, ali samo sto je cimnuo, nije uopste ni zvonilo. Navlakusa samo takva.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I nisi ih pozvao?
Sram te bilo? Uopste nije lepo, pogotovo na Bozic. Pa zar cele godine neces da se javljas ljudima.. bruko...
Sram te bilo? Uopste nije lepo, pogotovo na Bozic. Pa zar cele godine neces da se javljas ljudima.. bruko...

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nisam ih obradovao za Bozic...nema veze, neki sigurno jesu. 
EDIT:
Kazem vam ja da ih je neko obradovao http://whereisare.com/phone-number/88233010842

EDIT:
Kazem vam ja da ih je neko obradovao http://whereisare.com/phone-number/88233010842

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam da li vec postoji tema, ako ima prebacite.
Voleo bih da cujem vasa misljenja posto bi trebalo da menjam telefon. Ovde uzimam kontrakt na 2 godine tako da su mi u ponudi iPhone 5 i Samsung Galaxy S3. Ne razumem se bas previse u telefone procesore koje koriste i sve te sitnice,
ali koliko sam shvatio iz procitanih par internet stranica, Galaxy je brzi i bolji na papiru. Meni iskreno je vise srcu prirastao iPhone zbog samog kvaliteta izrade. Drzao sam oba telefona u ruci i jednostavno je neuporediv osecaj. Zanima me sta vi mislite i kakva su iskustva ako je neko koristio neki od uredjaja do sada.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako ti je prirastao srcu i neuporediv ti je osecaj, cemu onda nedoumica?
Jedino sto mozes uraditi, to je da napises za sta ti treba telefon, pa ce ti neko vec odgovoriti sta jedan ili drugi (ne) mogu, a ostalo je na tebi.
Jedino sto mozes uraditi, to je da napises za sta ti treba telefon, pa ce ti neko vec odgovoriti sta jedan ili drugi (ne) mogu, a ostalo je na tebi.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
iPhone definitivno...
Ako se predomislis prodas ga ba ebay-u, kupis novi S3 i ostane ti kusur
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Ako se predomislis prodas ga ba ebay-u, kupis novi S3 i ostane ti kusur

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Gledam sad, jedan provajder u CH korisnicima koji na ugovor uzmu bilo koji Samsung telefon, ukljucujuci i top modele, poklanja gratis i jedan S3 mini 
To se zove marketing i borba za kupce a ne ko Nokia sto ocekuje da se na trziste vrati tako sto top modelu stavi apple cenu

To se zove marketing i borba za kupce a ne ko Nokia sto ocekuje da se na trziste vrati tako sto top modelu stavi apple cenu

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Floyd je...rekao nesto...pohvalno o Samsungu....
DOOMSDAY IS UPON US!!!!

DOOMSDAY IS UPON US!!!!