Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Dobro veče

Post od DukeNS »

Jebe se njemu za privatni sektor...
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

member napisao: 04 Feb 2025, 14:10Njega lagano sjebe krezubi penzioner kad su 1na1.
Meni se čini kako je u stvari izvukao onog starog AV-a iz njega, nehotice. Nije ga poremetio u taj oblik, već ga je poremetio iz uloge u kojoj je 12-16 godina.
member napisao: 04 Feb 2025, 14:10Treba nam pomoć spolja koja nikako da krene, jer oni i dalje ipak guraju njega.
Moraćemo sve sami.
Bolje sami, svaka pomoć od spolja nam je na nos izlazila, a i danas se oseća kako bi svi sa strane to zloupotrebili.
shandu90 napisao: 04 Feb 2025, 15:17Lepo obustave rada, jedan sektor za drugim i driblati m4jmun4 dok skroz ne odlepi i ne raspise izbore.
2000. je stala energetika i matirala SPS. Ali tada je svet bio protiv SPS-a i imali smo otvorenije sankcije. Danas mislim kako bi stranci dozvolili uvoz energenata u funkciji očuvanja sistema.
shandu90 napisao: 04 Feb 2025, 15:17 Izbori su nasa sansa, i nas vrhunac.
Ali i AV-ova najbolja šansa.
Korisnikov avatar
rage_man
Reactions:
Pridružio se: 18 Mar 2016, 00:05

Post od rage_man »

Pod trenutnim uslovima i njegovom organizacijom izbora mislim da nemamo sanse, pobedio bi i najvecu stranku Kine a ne ovako jadnu opoziciju kakvu mi imamo.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Opoziciju je on i postavio tako se uvek lagano prođe na izborima.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

+1
To je najveci problem. Likovi se povampirili pod plastom opozicije ali ni njih narod nece.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Šta se dešava sa protestima? Utihnulo malo ili mi se čini?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Imas raspored na kudanaprotest.rs
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

A170T napisao: 04 Feb 2025, 22:38 Šta se dešava sa protestima? Utihnulo malo ili mi se čini?

Druze gde utihnulo. U nedelju dana si imao 24h blokadu auto komande, blokade mostova i najveci protest u istoriji NS-a. Takodje niš, čačak, užice i brojni gradovi.
Plus se broj mesta gde odrzao bar jedan protest popeo na preko 200.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja :D
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kod mene u naselju krenuli od nedelje. Sad svaki dan šetaju.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

NS i BG su bili propraceni medijski pa si zato stekao takav utisak

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

A170T napisao: 04 Feb 2025, 23:45 Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja :D
Cela ta akcija do i u NS je trajala 4 dana. Ne mozes odmah ocekivati nastavak. Treba ljudima predaha par dana.
Da li ima protesta u tvom mestu?
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Trenutno su na potezu profesori, a i studenti nastavljaju borbu preko medija. Čak se i RTS delimično otvorio.

Kako ja vidim, studenti i dalje svakodnevno zarade neki poen. Za razliku od druge strane.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Darko napisao:
A170T napisao: 04 Feb 2025, 23:45 Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja :D
Cela ta akcija do i u NS je trajala 4 dana. Ne mozes odmah ocekivati nastavak. Treba ljudima predaha par dana.
Da li ima protesta u tvom mestu?
Bilo je 6-7 protesta ako se ne varam. U početku su to bila neka manja i kratkotrajna okupljanja, pa kako je vreme prolazilo tako je dolazilo više ljudi i bilo je protestnih šetnji. Ako si možda čuo za nastavnika Damira Jocića, on se jedini usudio da obustavi nastavu i na neki način je postao predstavnik protesta u Svrljigu.

Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

U Kruševcu su u nedelju održani veoma masovni skupovi, po mom sećanju masovniji i od onih 2000. Uz to, i održavaju se dosta češće, a uz manje formalne organizacije i najava. Od početka ove sedmice Medicinska i Gimnazija su delom u blokadi (u Medicinskoj su đaci u školi ali ne prisustvuju časovima, a maturanti Gimnazije su potpuno obustavili nastavu do ispunjenja uslova studenata) - to je ono što znam, što je novo. I to sve kod nas - ili baš zato - gde je SNS na jednom sveobuhvatnijem nivou vlasti, poredivom tek sa jagodinskim, republičkim...

Taqko da smo mi informisani sigurno tek o delu iskazivanja nezadovoljstva.
Odgovori