Dobro veče
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Dobro veče
Jebe se njemu za privatni sektor...
Meni se čini kako je u stvari izvukao onog starog AV-a iz njega, nehotice. Nije ga poremetio u taj oblik, već ga je poremetio iz uloge u kojoj je 12-16 godina.
Bolje sami, svaka pomoć od spolja nam je na nos izlazila, a i danas se oseća kako bi svi sa strane to zloupotrebili.member napisao: 04 Feb 2025, 14:10Treba nam pomoć spolja koja nikako da krene, jer oni i dalje ipak guraju njega.
Moraćemo sve sami.
2000. je stala energetika i matirala SPS. Ali tada je svet bio protiv SPS-a i imali smo otvorenije sankcije. Danas mislim kako bi stranci dozvolili uvoz energenata u funkciji očuvanja sistema.shandu90 napisao: 04 Feb 2025, 15:17Lepo obustave rada, jedan sektor za drugim i driblati m4jmun4 dok skroz ne odlepi i ne raspise izbore.
Ali i AV-ova najbolja šansa.
Pod trenutnim uslovima i njegovom organizacijom izbora mislim da nemamo sanse, pobedio bi i najvecu stranku Kine a ne ovako jadnu opoziciju kakvu mi imamo.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Opoziciju je on i postavio tako se uvek lagano prođe na izborima.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
To je najveci problem. Likovi se povampirili pod plastom opozicije ali ni njih narod nece.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je najveci problem. Likovi se povampirili pod plastom opozicije ali ni njih narod nece.
Šta se dešava sa protestima? Utihnulo malo ili mi se čini?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Imas raspored na kudanaprotest.rs
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Druze gde utihnulo. U nedelju dana si imao 24h blokadu auto komande, blokade mostova i najveci protest u istoriji NS-a. Takodje niš, čačak, užice i brojni gradovi.A170T napisao: 04 Feb 2025, 22:38 Šta se dešava sa protestima? Utihnulo malo ili mi se čini?
Plus se broj mesta gde odrzao bar jedan protest popeo na preko 200.
Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kod mene u naselju krenuli od nedelje. Sad svaki dan šetaju.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
NS i BG su bili propraceni medijski pa si zato stekao takav utisak
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Cela ta akcija do i u NS je trajala 4 dana. Ne mozes odmah ocekivati nastavak. Treba ljudima predaha par dana.A170T napisao: 04 Feb 2025, 23:45 Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja![]()
Da li ima protesta u tvom mestu?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Trenutno su na potezu profesori, a i studenti nastavljaju borbu preko medija. Čak se i RTS delimično otvorio.
Kako ja vidim, studenti i dalje svakodnevno zarade neki poen. Za razliku od druge strane.
Kako ja vidim, studenti i dalje svakodnevno zarade neki poen. Za razliku od druge strane.
Posetite www.garaza.rs !
Bilo je 6-7 protesta ako se ne varam. U početku su to bila neka manja i kratkotrajna okupljanja, pa kako je vreme prolazilo tako je dolazilo više ljudi i bilo je protestnih šetnji. Ako si možda čuo za nastavnika Damira Jocića, on se jedini usudio da obustavi nastavu i na neki način je postao predstavnik protesta u Svrljigu.Darko napisao:Cela ta akcija do i u NS je trajala 4 dana. Ne mozes odmah ocekivati nastavak. Treba ljudima predaha par dana.A170T napisao: 04 Feb 2025, 23:45 Pa delovalo mi je su autokomanda i pesacenje do NS-a bili vrhunac i da je nakon toga doslo do malog zatisja. Sto i nije nerealno, masa se malo izduvala i treba prikupiti energije za neku novu vecu blokadu. Ali fascinantno da na Kipru ima okuoljanja![]()
Da li ima protesta u tvom mestu?
U Kruševcu su u nedelju održani veoma masovni skupovi, po mom sećanju masovniji i od onih 2000. Uz to, i održavaju se dosta češće, a uz manje formalne organizacije i najava. Od početka ove sedmice Medicinska i Gimnazija su delom u blokadi (u Medicinskoj su đaci u školi ali ne prisustvuju časovima, a maturanti Gimnazije su potpuno obustavili nastavu do ispunjenja uslova studenata) - to je ono što znam, što je novo. I to sve kod nas - ili baš zato - gde je SNS na jednom sveobuhvatnijem nivou vlasti, poredivom tek sa jagodinskim, republičkim...
Taqko da smo mi informisani sigurno tek o delu iskazivanja nezadovoljstva.
Taqko da smo mi informisani sigurno tek o delu iskazivanja nezadovoljstva.