Prenos vlasništva automobila
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Prenos vlasništva automobila
Jel mora ponovo i tehnicki ako se odjavi vozilo sa vazecim tehnickim pa se ponovo registruje?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
E to je dobro pitanje na koje nemam odgovor 

Odes do tehnickog, oni ti popune obrazac pre nego sto odjavis, zaboravio kako se zove, to prilozis posle uz dokumentaciju. Bar mi se cini da je tako bilo.
E pa moguce jer ovaj drugar je prodao auto u istom graduDzonny napisao: 20 Dec 2024, 11:50 Ako je iz drugog grada, mislim da onda ne može ovako, jer on mora uzeti tablice u svom gradu, pa samim tim i saobraćajnu.
Tehnički važi 30 dana od obavljanja tako da mora ako je odjava vozila starija od 31 dana od registracije.dragvorl napisao: 20 Dec 2024, 12:18 Jel mora ponovo i tehnicki ako se odjavi vozilo sa vazecim tehnickim pa se ponovo registruje?
Imao takvu situaciju za ponovnu registraciju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da odgovorim, jer sam pricao sa covekom koji je kupio auto, nije morao da ga tera opet na tehnicki, dobio je tablice. Auto je bio odjavljen i oterao ga je sa probnim tablicama kuci.dragvorl napisao: 20 Dec 2024, 12:18 Jel mora ponovo i tehnicki ako se odjavi vozilo sa vazecim tehnickim pa se ponovo registruje?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
pitao sam na tehnickom pre par dana u vezi ovog, npr. ja prodam svoj auto nekom iz drugog grada, odemo kod mene na tehnicki sa kp ugovorom i tu na tehnickom se uplati za prenos i novu saobracajnu i tablice, kupac posle u svom gradu odjavi moje table i sobracajnu i uzme nove.