Zanimljivi oglasi
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zanimljivi oglasi
Mora da stane i 3 red sedista. Firma mi je presla na Naselje pa svaki dan gledam auta iz Granda i Sekulica. Non stop spartaju. Ni ja nisam za te autobuse, volim manje automobile. S obzirom da Kia i sl. takodje dizu cene, ne treba ni Mazda da propusti razvojnu sansu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa koliko bi vi da kosta v6 suv od 5 metara?
Skoda Kodiaq maltene toliko kosta, a drasticno je manja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Skoda Kodiaq maltene toliko kosta, a drasticno je manja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Paaaa, ne bih da košta baš 20k više od praktično istog auta, samo sa redom sedišta manje...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
10-12k manje za CX60 Takumi
Tapa
Tapa
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
CX60 prva Mazda ikada koju bih kupio, i jedna od maksimalno 3 koje mi se sviđaju. Baš lep auto, a mislim i da je bolja kupovina od nemačkih premiuma. Vreme će pokazati.
CX60 je odlična odlična - brutalno dobra 

cx60 mi ne izgleda lose onako segmente kad gledam ali ne mogu da svarim bocnu liniju sa predugackom haubom i kako je ceo kokpit otisao pozadi pa medjuosovinsko rastojanje ne deluje uopste srazmerno karoseriji, vrata deluju usko, sve zbijeno, a deluje kao da ce ceo auto da se podigne kad dodas gas, ko dragsteri 
neverovatno koliko je tesko razlikovati cx60, 80 i 90, mnogo slicne sem ako ih ne zagledas ovako jednu pored druge

neverovatno koliko je tesko razlikovati cx60, 80 i 90, mnogo slicne sem ako ih ne zagledas ovako jednu pored druge

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jeste velik.

Za dve nedelje mi stiže 80 na test. A iz njega sedam u Land Cruiser. To će taman biti dobro poređenje. Osim po pogonskom agregatu. Nažalost Mazda je PHEV, nemaju dizel za test. Ja baš hteo dizela. PHEV sam vozio u 60.

Za dve nedelje mi stiže 80 na test. A iz njega sedam u Land Cruiser. To će taman biti dobro poređenje. Osim po pogonskom agregatu. Nažalost Mazda je PHEV, nemaju dizel za test. Ja baš hteo dizela. PHEV sam vozio u 60.
Posetite www.garaza.rs !
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 0d-m-paket
Da li je neko slucajno gledao ovaj primerak? Kao laiku mi deluje vrlo korektno. Znacilo bi mi misljenje upoznatijih sa ovim modelom.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Da li je neko slucajno gledao ovaj primerak? Kao laiku mi deluje vrlo korektno. Znacilo bi mi misljenje upoznatijih sa ovim modelom.
Ima malo krizu identiteta, od napred m5, od nazad m550d a u stvari 530d.
Ovo nije pravi m paket već kineski bodi kit(znači šanse i da su felne kineske replike su 98%), prešao je 300+ iljade, kolko vidim i spušten je naknadno(znači neudoban i mnogo više rastresen u enterijeru). Sve u svemu ne obećava mi, da je upola cene možda bi vredeo za nekog ko je entuzijasta(ložana).
Ovo nije pravi m paket već kineski bodi kit(znači šanse i da su felne kineske replike su 98%), prešao je 300+ iljade, kolko vidim i spušten je naknadno(znači neudoban i mnogo više rastresen u enterijeru). Sve u svemu ne obećava mi, da je upola cene možda bi vredeo za nekog ko je entuzijasta(ložana).
Znaci obilazak u sirokom luku.
Vrtim oglase danima i nista mi nije "leglo". Ako neko ima/zna nekog da prodaje proveren F10 (iskljucivo 530) nek javne.
Vrtim oglase danima i nista mi nije "leglo". Ako neko ima/zna nekog da prodaje proveren F10 (iskljucivo 530) nek javne.
Prodaje drugar M550d, mislim da je '14 god. ako ti nešto znači, mogu ti proslediti kontakt.
Имам једно потпитање...
Na losem glasu je taj motor, nekoliko mehanicara me je odgovorilo pricom da nisu pouzdani pa zato gledam iskljucivo 530.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da da, taj tri turbo se nije nesto pokazao ni u jednom modelu
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 03/bmw-530
Kako vam se ovaj primerak cini? Ne znam da li "rizikovati" sa x drive-om ili iskljucivo da cekam da naleti rwd?
Kako vam se ovaj primerak cini? Ne znam da li "rizikovati" sa x drive-om ili iskljucivo da cekam da naleti rwd?