Koliko troši?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Baš i nisu za poređenje moderan turbo dizel sa atmo benzincem, konstrukcijski starim dvadesetak godina.
Voleo bih da je neki moderniji motor ispod haube, ne toliko zbog potrošnje već jer se lepše vozi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Voleo bih da je neki moderniji motor ispod haube, ne toliko zbog potrošnje već jer se lepše vozi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Da li je realno da si ovakvu stvar napisaonoob napisao: 08 Feb 2025, 06:28 Ja ne bih bio, meni manje trošio Kodiaq 200KS Tdi. 200KS spram 100KS i toliko da troši.
![]()

Inače, ne bi trebalo da budeš zadovoljan sa Kodiakom i potrošnjom. Ima automobila u cenovnoj klasi od 100k evra koji su dosta bolji od njega (više konja i manje troše jer su hibridi)
Šta sve ima, iha, leteća auta.
Poenta teme je koliko nama troši auto koji vozimo.
Poenta teme je koliko nama troši auto koji vozimo.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Generalno se ni meni nikada nije sviđala potrošnja atmo benzinaca. Sećam se kad smo u porodici imali Daewoo Kalos, bio unutra 1.4b iz Opela sa 70-i-nešto konja, to je trošilo 8-10 litara po gradu a performanse nikakve.
Kad nešto "ide" i troši - nije problem.
Kad nešto "ide" i troši - nije problem.
Kakve veze imaju ta dva auta jedan sa drugim da se direkno porede? Jedan je 10x skuplji i xx godina noviji, ne rade ni na isto gorivo. Mislim, možeš da porediš bilo šta, niko ti ne brani, samo nije relevantno ni za kakvu priču. Ako je hteo da se pohvali, onda razumem
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sad baš bacih pogled na potrošnju moje Mazde 3. Za 60-ak hiljada pređenih km je prosek bio 7,46. A lepo se jako vozila i nije bila mrcina. Meni je to skroz ok potrošnja za atmo benzinca. A nisam je štedeo...
Nije mi cilj da nekog uvredim, uporedio KS i potrošnju.
Oktavia 2019 1.6 TDI, 85KW, ručni menjač, kao što rekoh vec mala potrošnja, ceo dan po BG se vozi :

Oktavia 2019 1.6 TDI, 85KW, ručni menjač, kao što rekoh vec mala potrošnja, ceo dan po BG se vozi :

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tako Oktavija nista ne valja. Moj bicikl mnogo manje troši, da ne kažem uopšte. Eto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo i povratkapedja napisao:Sava Centar - okolina Užica
Scenic 1.5dci 110ks
Tapa

Tapa
Ako nije tajna, kojim rutama po BG i u koje doba dana je moguće imati prosek brzine od 25 km/h na distanci od 29 km?noob napisao: 08 Feb 2025, 13:04 Nije mi cilj da nekog uvredim, uporedio KS i potrošnju.
![]()
Danas, kreno pre protesnih šetnji, gužve nije bilo, da kažem normalno se vozilo.
Kako god vozio ovu Oktaviu ne pređe 6l, čak ni ujutru na posao. Isti motor u Golfu mi trošio više, ali zato što je automatik pa ide 7l u takvoj gužvi. Iz mog iskustva automatik troši 1l više, što se mene tiče 1l je ništa za komfor koji mi pruža.
Kako god vozio ovu Oktaviu ne pređe 6l, čak ni ujutru na posao. Isti motor u Golfu mi trošio više, ali zato što je automatik pa ide 7l u takvoj gužvi. Iz mog iskustva automatik troši 1l više, što se mene tiče 1l je ništa za komfor koji mi pruža.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Stvarno su taj 2.0 HDI napravili svaka im čast.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo jedne lagane vožnje magistralom 

Tapa

Tapa
Mislis evo jednog laganog spusta sa Kaludjerskih bara? 
Sent from my 2201123G using Tapatalk

Sent from my 2201123G using Tapatalk