TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ima. Sky je kompletno lokalizovan.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam do SS došao tražeći Tulsa King. Videh da ima svašta.
Pitanje je da li ću išta i odgledati na kraju, ništa mi ne drži pažnju, posebno ne serije.
Tapa
Pitanje je da li ću išta i odgledati na kraju, ništa mi ne drži pažnju, posebno ne serije.
Tapa
Tulsa king prva sezona je dobra, druga je ipak malo lošija.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
TV - Audio - Video - bela tehnika
Ja sam pogledao prvu sezonu na Stremiu. Moram baciti pogled da li imaju drugu sezonu i tamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Bili smo kod ženine rođake u poseti i povede se u jednom trenutku tema o usisivačima, jer mi planiramo da kupimo nov. Krene ona da priča o tome kako je oduševljena nekim što je kupila, a pre toga ga videla kod nekih prijatelja i izvadi iz špajza Miele usisivač. Ja se malo iznenadio, jer znam da ne stoji sjajno finansijski, ali se ispostavilo da nije tako skup kao što sam očekivao. U pitanju je bazni, najjeftiniji model, ali kad ga je uključila - ono čudo čupa parket. Žena i ja se pogledali, skontali da smo za nekoliko godina promenili 3 usisivača i potrošili otprilike isto para, te se odmah nakon posete uputismo u prodavnicu i kupismo jedan. Iskreno, kada se pisalo o njihovim uređajima vrtele su su baš jake cifre i nisam nikad ni gledao njihovu ponudu.
Elem, platili smo ga nekih 27k sad na popustu. Skuplji modeli imaju hepa filtere, više nastavaka, još neka čuda i nisam video razlog za izdvajanje više sredstava (sumnjam da bih dao više, čak i da mi se nešto tu dopalo). Videćemo kako će se pokazati na duže staze, ali stvarno jako dobro usisava, deluje baš kvalitetno odrađen, ima dugačak kabel, dugačku teleskopsku cev i duplo je tiši od njegovih prethodnika iz naše kuće. Za sad ide svaka preporuka.

Elem, platili smo ga nekih 27k sad na popustu. Skuplji modeli imaju hepa filtere, više nastavaka, još neka čuda i nisam video razlog za izdvajanje više sredstava (sumnjam da bih dao više, čak i da mi se nešto tu dopalo). Videćemo kako će se pokazati na duže staze, ali stvarno jako dobro usisava, deluje baš kvalitetno odrađen, ima dugačak kabel, dugačku teleskopsku cev i duplo je tiši od njegovih prethodnika iz naše kuće. Za sad ide svaka preporuka.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mj smo pre pola godine kupili ovaj:

Boost CX 125 Jahre
Bio je 250-350€, zavisi od nastavaka. Al pošto nemamo životinje ni tepihe, već samo laminat i decu koja jedu povremeno sa istog, dovljan nam je bio osnovni model bez tih nastavaka. Jedini paramater nam je bio da nema vreće da se ne zamaramo sa tim.
A koliko vidim crevo i nastavak kod tebe je identičan kao kod nas.

Boost CX 125 Jahre
Bio je 250-350€, zavisi od nastavaka. Al pošto nemamo životinje ni tepihe, već samo laminat i decu koja jedu povremeno sa istog, dovljan nam je bio osnovni model bez tih nastavaka. Jedini paramater nam je bio da nema vreće da se ne zamaramo sa tim.
A koliko vidim crevo i nastavak kod tebe je identičan kao kod nas.
Bas planiram da kupim C3 Miele, jedino sto ima mnogo verzija od 200 do 300 eur bar kod nas. Inace vec 18 godina koristimo isto Miele usisibac i prezadovoljni smo, a i on nije bio preskup kada smo ga kupovali 2007 - 130 eur.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Čekaj, kakav je taj Miele, je li ima klasičnu kesu, ili ima posudu koju prazniš i pereš?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Djukov ima kesu, moj nema.
Edit: i nisu isti crevo i drška, sad vidim.
Edit: i nisu isti crevo i drška, sad vidim.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kao što Gagi reče, ima kese. Ova rođaka kaže da se menjaju na 3-4 meseca, u zavisnosti od korišćenja. Još oni imaju 3 mačke. Nisu ni skupe, obzirom da se ne menjaju često. A ako kupiš komplet od (valjda) 12 komada, dobiješ dodatne 2 godine garancije. I tako da ukupnih 10 godina.
Na kese su, ima u NL da se kupe u svakoj prodavnici. Najjeftinije su 3,5eur za 10 kom i filter. Ja menjam na nesto vise od mesec dana kese.
E super da je sa zamenskom kesom. Imam neka 3 usisivaca i sva 3 su na kese koje se ne menjaju, nego prazne, hocu da poludim.
I ja sam gledao dobre utiske za taj Miele i planiram da ga pazarim.
I ja sam gledao dobre utiske za taj Miele i planiram da ga pazarim.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Htedoh reći TV ne može biti prevelik, dok se nije učitala slika.