Renault Twingo 2014
Re: Renault Twingo 2014
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Napred se hauba na neki glupi mehanizam smulji na dole i tu su cantre za kociono ulje, rashladnu tecnost i tecnost za brisace.
Inace, kad smo kod haube, trebao da odradim mali servis, pa sam trazio majstora za Renault koji je "imao posla" sa novim Twingom, da mi ne zabrlja nesto. Kaze lik preko telefona, da da radio sam, imam ih par na odrzavanju redovnom. Ja dolazim, uteram auto u garazu, staje bata ispred auta i kaze otvaraj haubu
sve mi je postalo jasno u sekundi...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inace, kad smo kod haube, trebao da odradim mali servis, pa sam trazio majstora za Renault koji je "imao posla" sa novim Twingom, da mi ne zabrlja nesto. Kaze lik preko telefona, da da radio sam, imam ih par na odrzavanju redovnom. Ja dolazim, uteram auto u garazu, staje bata ispred auta i kaze otvaraj haubu

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo su moja zapažanje od pre 4-5 godina. Doduše testni primerak pa nemam zapažnja iz duže eksploatacije, ali možda ti bude zanimljivo.
https://www.garaza.rs/garaza-test-renau ... ce-intens/
https://www.garaza.rs/garaza-test-renau ... ce-intens/
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ok, hvala za info svima.
Ženi se sviđa, a uklapa se u budžet taj 0.9tCe sa oko 100k pređenih kilometara. Gepek praktično nije ni potreban, bitno da se deca mogu potrpati nazad, i da možemo svo četvoro, u slučaju nužde, da idemo na kraće relacije.
I Corsa E je u budžetu, i veći je auto, ali sam čitao da taj 1.4tb 101ks ima problema sa lancem, a i da sama ta generacija Corse nije baš najsrećnije urađena.
Opet pisali ste da ni tCe motori nisu baš za pohvalu, ali to je bilo za onaj 1.2 ako se ne varam.
PS: pretpostavljam da rezervni točak nema? Ima set za reparaciju?
Ženi se sviđa, a uklapa se u budžet taj 0.9tCe sa oko 100k pređenih kilometara. Gepek praktično nije ni potreban, bitno da se deca mogu potrpati nazad, i da možemo svo četvoro, u slučaju nužde, da idemo na kraće relacije.
I Corsa E je u budžetu, i veći je auto, ali sam čitao da taj 1.4tb 101ks ima problema sa lancem, a i da sama ta generacija Corse nije baš najsrećnije urađena.
Opet pisali ste da ni tCe motori nisu baš za pohvalu, ali to je bilo za onaj 1.2 ako se ne varam.
PS: pretpostavljam da rezervni točak nema? Ima set za reparaciju?
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Da, samo set za reparaciju, koji se nalazi kod nogu suvozaca.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kakav je taj 0.9 stvarno, kakva su iskustva? Mozda bi i Clio 4 razmotrio ako je relativno ok motor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kolko me sećanje služi, vozio sam par modela sa tim motorom. Meni je to sasvim ok što se tiče vožnje, za neki manji auto. Jeste tri cilindra, onaj karakterističan zvuk ima. Ali nisam nešto upamtio da se trese, radi neravnomerno i slično.
Živahan motor, lako se dokopa viših obrtaja i pokaže da ipak ima nešto ispod haube. Ko nije zahtevan sasvim dobro vrši posao.
Da, 1.2 tCe nije baš za preporuku.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Živahan motor, lako se dokopa viših obrtaja i pokaže da ipak ima nešto ispod haube. Ko nije zahtevan sasvim dobro vrši posao.
Da, 1.2 tCe nije baš za preporuku.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !