Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad sam kupio Tucsona, mnogi su mi rekli da je trebalo da kupim polovni Bmw. A bukvalno svako ko je video natips "Turbo" na gepeku mislio je da je dizel.Milos napisao: 11 Feb 2025, 18:23 I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Da je @pedja sponzorusa.Milos napisao:I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Ja jedini u drustvu ne vozim premium nemcaDare4x4 napisao:Kad sam kupio Tucsona, mnogi su mi rekli da je trebalo da kupim polovni Bmw. A bukvalno svako ko je video natips "Turbo" na gepeku mislio je da je dizel.Milos napisao: 11 Feb 2025, 18:23 I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Eto tako naši ljudi rasuđuju da li je neki auto dobar ili nije.
Stavio crni, da na prvu ne budu sigurne koji je...Xepoj87 napisao:Da je @pedja sponzorusa.Milos napisao:I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Dobra trojka, btw, carov vec prelepljuje znak
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
imam utisak da si nešto pogrešno pročitao, ili imaš ukus kom ne odgovaraju atraktivne devojke sa malo otkačenijim humorom.Karadačanin napisao: 09 Feb 2025, 20:24 @motorista
Dobro, ta devojka je stvarno ekstreman primer. Takve bih zaobilazio i kad bih mogao da ih priustim....osim za kratkorocnu upotrebu, toj verziji iskreno ne bih odoleo![]()