Gazu napisao: 18 Feb 2025, 19:27
Da... Ono kad ti je zdrava toliko bezveze da bi voleo prilikom slikanja svaki put da je isečen iz kadra. Osim ako je za neki film a la Kusturica.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Meni je arhitektura zgrade ok, slicna je kao apollo centar. Podseca na staru arhitekturu. Daleko bolje nego nove demit fasada zgrade. To sto objekat nije u funkciji je prica za sebe.
Gazu napisao: 18 Feb 2025, 19:27
Da... Ono kad ti je zdrava toliko bezveze da bi voleo prilikom slikanja svaki put da je isečen iz kadra. Osim ako je za neki film a la Kusturica.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Meni je arhitektura zgrade ok, slicna je kao apollo centar. Podseca na staru arhitekturu. Daleko bolje nego nove demit fasada zgrade. To sto objekat nije u funkciji je prica za sebe.
Ne mislim ni ja da je ružna, ali da zgrada na ovakvoj lokaciji stoji 30 godina prazna, i da se niko nije utalio nešto tu da "otvori", nije mi jasno...
Vlasnička struktura je tu decenijama bila problem. Bilo je reči da se to razrešilo, krenulo je nešto da se radi, ali vidimo da je opet negde zapelo. Moguće da se neko zapljunuo, pa se čeka pogodan momenat…