Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Sacekacu jos malo da bi dobio preciznije rezultate. Ali rezultati su odlicni, cak sam jedno vreme poceo da sumnjam da mi se pokvario merac/plovak za gorivo u rezervoaru.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Opet od Jene do samog juga Nemacke, dosta prostora za brzu voznju i slab saobracaj, dosta voznje 170 na tempomatu, malo sporije na nekim deonicama kroz grad i jednokratko stajanje i nesto radova na putu. Malo preko 120 prosecna. BMW 218d 2023. Stigao sam 40 minuta pre ocekivanog vremena po Gmaps.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250220_224133.jpg (61.88 KiB) Pogledano 762 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Top. A žalio si se na njega. Ajde molim te. Sad se izvini.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Auto je neadekvatan, a pored toga ima dosta mana za premijum kategoriju, na zalost. Kao sluzbeni mi je ok.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
To je moj utisak za BMW uopšte do serije 5, isto, za mene od serije 5 počinje BMW.dragvorl napisao:Auto je neadekvatan, a pored toga ima dosta mana za premijum kategoriju, na zalost. Kao sluzbeni mi je ok.
X2 auto od 25-30.000e nema auto hold, a ni digitalnu tablu u toj ceni. Ko da vozi automatik bez auto holda? Serija 3 novija 2019-2020 iste cene dođe isto bez holda ili nema dugme za start stop (zamisli ujutru kad kreneš po BG hiljadu puta upali ugasi). Mesto za rezervni točak tek to. To su neke osnovne stvari koje fabrički ima Golf 7, Pasat itd od 2016 itd.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Isto se priča i Mercu da počinje od E klase, pa smo dobili na nekoliko dana W213 fl dok je w206 na servisu. Ja ih ne bih menjao ni ključ za ključ. Sem što je neverovatno štedljiv za onoliki auto, ja nisam skontao gde se krije tajna razlike u ceni. Ponajviše sam očekivao tišinu, izolaciju i besprekornu udobnost, od čega nema ništa.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Verovatno je tajna u tome da nije velika razlika u ceni.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Pa sad nije tajna kad si rekao javno , pokvario si misteriju .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kodiaq TDI 200KS 4x4
Samo po BG danas. Ujutru na posao po najvećoj gužvi, povratak isto i između vožnja.

Samo po BG danas. Ujutru na posao po najvećoj gužvi, povratak isto i između vožnja.

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
4 i po sata si proveo u automobilu, do posla i nazad? Ako tako moraš svaki dan skidam ti kapu.
Posetite www.garaza.rs !
Napisao sam da je i između vožnja, takođe i posle posla. Do posla stižem ujutru za 25 min plafon 30 min.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Prevideo sam. Ja reko nije valjda.
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Kontakt:
Kodiaq 2024. 200KS DSG
Većina magistrala, lagana vožnja

Sent from my iPhone using Tapatalk
Većina magistrala, lagana vožnja

Iznenađen sam pozitivno kako su optimizovali taj motor od 200KS TDi. Bukvalno šušti dok radi, jedva se čuje a motor 200KS. Troši mi manje nego u bivšem Tiguanu sa 190KS TDi i manje se čuje od njega. Nije mi legao taj motor od 190KS TDI (nema mana motor kao motor, niti imam negativnih iskustva, ali više mi trošio i bučniji je u poređenju sa 150KS i ovim novijim 200KS), od 150KS mi je odličan, ovaj od 200KS nastavlja to.
- carov2
- Kontakt:
Da, da, primeti se, neverovatno tiho radi, čak poredeći sa 3.0 dizelima.