Beograd
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Beograd
Osvanuli semafori na kružnom toku na autokomandi...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Biće top.
Nakon ukidanja zabrane za putnička vozila u Vasinoj, red je i da se ukine višedecenijski pešački kod platoa filozofskog
Prošao sam pre neki dan kolima, sad autobus mora da čeka da ja prođem ne bi li napravio polukružno sa okretnice. Pa šta.
Prošao sam pre neki dan kolima, sad autobus mora da čeka da ja prođem ne bi li napravio polukružno sa okretnice. Pa šta.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa za one vicnije proceni, ako je razmak izmedju dva pesacka veci od 100m udri gde ti pase i prelazi.
A rokaju uspešno i semafore za pešačke.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Srbija, survival of the fittest!schonenk napisao: 13 Feb 2025, 13:17 Pa za one vicnije proceni, ako je razmak izmedju dva pesacka veci od 100m udri gde ti pase i prelazi.
Pešaci pod zemlju.
Evo neko je lepo sve sabrao
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zar tu nema pesacki prolaz ispod zemlje?ftj napisao:Evo neko je lepo sve sabrao
Samo treba oznaciti te prolaze bolje i ne znam da li su omogucili invalidima silaz i penjanje kada su renovirali skoro te prolaze, ali bi to moralo da se uvede.
Ja sam za to da tamo nema pesackih, nevezano za sns, samo da ae to sprovede kako treba.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ma gde, to je suvi centar grada, pešačka zona je 50 metara odatle, velika je količina pešačkog saobraćaja. Sa druge strane, količina automobila nije ni izbliza tolika da bi dobila takav prioritet. Nema ni jednog opravdanja da se skloni pešački, u smislu da će nešto biti protočniji auto saobraćaj, to je u svakom slučaju nebitna raskrsnica koja nije deo čepova i gradskih gužvi.
Beograd
Ne znam dal da pocinjem kolko je nerealno da npr. neko sa decijim kolicima kod moskve treba da predje ulicu da to obavi podzemnim prolazom. Dakle on bi unapred morao da zna gde se ti prolazi nalaze(jer se nalaze znatno pre same raskrsnice), zatim bi trebali da napamet znaju broj telefona coveka koga treba da kontaktiraju da dodje da im otkljuca onu rampu ne bi li sisli sa tom rampom, jer to obavestenje sa brojem telefona se nalazi na dnu stepenica.
Da ne pominjem kolko je samo maloumno otezavati zivot pesacima zbog imaginarnog i nepotrebnog kruznog toka.
Da ne pominjem kolko je samo maloumno otezavati zivot pesacima zbog imaginarnog i nepotrebnog kruznog toka.
Genijalno, svaka mu čast
Da nema Šapića, valjalo bi ga izmisliti

Da nema Šapića, valjalo bi ga izmisliti
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Da @Xepoj87 da li su invalidima omogucili prolaz? Reci mi da se salis? 
Inace, od kad su pocele blokade raskrsnica nikada nije bila bolja situacija u saobracaju.

Inace, od kad su pocele blokade raskrsnica nikada nije bila bolja situacija u saobracaju.