Eh, šta li je u glavama tih mladih ljudi kada odluče da se tako kompromituju?
Pa, ne samo da su podržali ljigavštinu kakvu nebo nije videlo (ako, eto, prihvatimo da možda ne znaju o nepočinstvima vlasti), nego su i navukli na sebe podsmeh vršnjaka zauvek...
Guglaj Nikačevića, Nemanju Đorđevića... sigurno ima još neki. Uvek je režim imao svoje studente, državne službenike.
Sad nam samo fali neki Đilas ili Čeda, možda i Antić, Đurić…
Čitajući te komentare, nisam znao da li da plačem ili da se smejem i pitah se po ko zna koji put ko je stvarna ciljna grupa takvih tekstova i/ili komentara. Ko to zaista "guta" ?
Ma ne guta više niko, realno stariji ljudi to ne čitaju. Ali ne znaju šta da rade, a moraju da uposle te neke ljude, pa hajde neka bar pišu tu komentare..
Vratih se sa ispraćaja za Niš. Uff, odakle početi... Ovo je bio veliki talas pozitive koji je šokirao ovo malo mesto u kom živim. Malo mesto gde ljudi rade pod robovlasničkim režimom lokalnih uhlebljenih glavaša, kod kojih se ne zna šta ti nosi sutrašnji dan. Gde se više generacija rađa i umire u teškim uslovima i siromaštvu frustrirani golom egzistencijom. Pozitivna energija koju ti ljudi imaju u sebi je neopisiva. Pošto živim na periferiji grada išao sam neko vreme sa kolonom, i gledao reakcije ljudi. Malo je onih koji su uspeli da zadrže suze, svakog čoveka je neko od studenata zagrlio i deci su dali poklone. Još uvek sam pod utiskom maltene u nekom šoku, ne znam šta da kažem...
DukeNS napisao: 26 Feb 2025, 13:57
Koliko kod tebe zaradi prodavac?
Oko 70k. Plus 2300 do 4000 za prevoz. (Placamo jos sanitarne preglede, proslave za novu godinu i 8 mart, plus ako nekom zatreba pomoc za nove naocare i slicno).
Mizerno svakako za ovu ekonomsku situaciju i inflaciju ali to je neki maksimum koji trenutno mozemo dati.
Garaza Masarikova ili garaza Pionirski Park. Treca opcija i mozda najkomfornija sto se automobila tice je parkiraliste Slavija, ali tu imas 5, 6 min setnje. Ova prva ti je najbliza, skoro pa se vidi na tom screenshotu sto si okacio.
Ako se dolazi iz NS ta u Masarikovoj je 10/10. Em najbliže em najlakši prilaz. Za Pionirski park bi morao dobro da razmislim koja je putanja da se stigne iz tog pravca, verovatno isključenje na NBG pa preko Brankovog mosta.
U svakom slučaju nije loše baciti pogled na stanje u garažama pre dolaska, bilo koja od njih može da se popuni: