Beograd
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Beograd
Ja sam pre petnaestak godina provozao auto pešačkim delom Padove. Doduše navigacija me je vodila tuda. Zaustavio nas pandur, krenuo nešto da nam priča, i kad je video kako smo pogubljeni samo ajde brišite da vas ne vidim. Tako da imam razumevanja za čoveka, pogotovo ako je tamo napred video radove.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mene je pandur u bg-u tako docekao na zicer. Jbg pratio navigaciju i prosao delom gde je zabranjen saobracaj. Ne bi nas seljak sa znackom dao nekad sugestiju, daleko smo mi od sveta. Za 5000 dinara ponasao se kao da sam napravio prekrsaj od 5000 evra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Kako su poplocali nije ni čudo da nesretnik ne zna gde je ulica...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I ja mislim da se zajebao
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
grujicd napisao: 07 Mar 2025, 13:31 Ja sam pre petnaestak godina provozao auto pešačkim delom Padove. Doduše navigacija me je vodila tuda. Zaustavio nas pandur, krenuo nešto da nam priča, i kad je video kako smo pogubljeni samo ajde brišite da vas ne vidim. Tako da imam razumevanja za čoveka, pogotovo ako je tamo napred video radove.
Mi tako u Klagenfurtu došli skroz do jezera nekim podaščanim mostićem. Pojeo nas blam posle...
Voziti alfu je blam samo po sebi 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
To je bilo sa mojom starom zlatnom Mazdom 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Društvo, neki predlozi, gde se sutra parkirati u Beogradu? Pitam za dolazak iz pravca Novog Sada.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
U galeriju:)
Sve je relativno. Možeš da dođeš i preko Pančevačkog mosta, i preko Bubanj Potoka, i pored Sajma, razne su opcije.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
- Parkirališe kod Beton hale, zove se "Donji Grad", dosta veliko, plaća se, blizu "akcije" a ulica koje vodi do njega bi trebala da je prohodna. Ostale garaže po centru verovatno neće biti pristupačne. Ovde može da se proveri stanje:
https://www.parking-servis.co.rs/garaze ... king-mesta
- valiki parking iza Sava Centra, ulica Vladimira Popovića - direktno se stiže sa auto puta
- Parkinzi u Bulevaru Zorana Đinđića, u sredini ulice. Kreću od Sava Centra pa sve do Novog Merkatora. Lako su pristupačni sa autoputa. Pogodno je ako se protest počinje sa novobeogradske strane.
https://www.parking-servis.co.rs/garaze ... king-mesta
- valiki parking iza Sava Centra, ulica Vladimira Popovića - direktno se stiže sa auto puta
- Parkinzi u Bulevaru Zorana Đinđića, u sredini ulice. Kreću od Sava Centra pa sve do Novog Merkatora. Lako su pristupačni sa autoputa. Pogodno je ako se protest počinje sa novobeogradske strane.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I sve pod uslovom da ne blokiraju ulaze u grad. Nije problem izvrnuti traktore, ali ko će izvrnuti "Lazara i Miloša".
Šta god da uradi je pišanje samog sebe uz vetar, bilo kakav potez da povuče još više motiviše ljude protiv sebe.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato camcem od Banovaca i spustis se u BG