Isplativost električnih vozila
Re: Isplativost električnih vozila
Ja mislim da je to lupio.
Ukoliko je garancija proizvođača za taj period, i auto održavan po planu održavanja, garancija se mora svuda priznati. Druga je stvar ako je npr. garancija proizvođača 2 god., a ti kod dilera doplatio još 2 godine dilerske garancije, onda ona ne važi u drugim zemljama.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ukoliko je garancija proizvođača za taj period, i auto održavan po planu održavanja, garancija se mora svuda priznati. Druga je stvar ako je npr. garancija proizvođača 2 god., a ti kod dilera doplatio još 2 godine dilerske garancije, onda ona ne važi u drugim zemljama.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mislim da često EV clinic zna da lupi neke stvari o SUS ili hibridima, kao da piju pivo ispred zadruge.
Ne sporim znanje i to da su najbolji u kraju, mada kada stalno pričaju sami o sebi da su najbolji i to govori neke stvari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne sporim znanje i to da su najbolji u kraju, mada kada stalno pričaju sami o sebi da su najbolji i to govori neke stvari.
To je garancija fabrike, a ne salona, tako da je moraju priznati. Uslov je kompletna servisna istorija, odnosno taj neki inspekcijski servis na 2g/30.000km kad je EGolf bio u pitanju. Vozio sam ga ja do 150.000km, prodao ga taksisti, sad je na 180, nikakvih problema. Prethodni i3 sam vozio do 130, prodao ga čoveku iz VP, vozio ga do 190 i prodao dalje. Sad vozim opet i3 sa 85kkm.AleksandarAca napisao:Vidim da EV clinic navodi da se na modelima iz uvoza ne priznaje garancija. Sta se u tom slucaju desava?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Gde im pratite komentare? Nisam našao forum, samo sajt.nidza napisao: 06 Mar 2025, 05:52 Ev clinic iz ZG ti je najbolji izvor informacija u vezi starijih ev.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- carov2
- Kontakt:
Facebook
E to nemam, zato ih ne nalazim.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- carov2
- Kontakt:
Možda je i bolje, ja pročitao neke njihove tekstove, stavio auto u oglase i samo čekam kada će da ode motor.
Ha ha ha
Koji auto imaš?
U principu za svaki brend i model ćeš naći na netu da neko piše da ima problem, uvek neko negde nešto piše ili za EV ili unutrašnje sagorevanje (pun net kvarova za 3 cilindra benzinaca a ja ih se navozao, eno jedan moj bivši Golf 7 na rentakar prešao 220k km i tako prodat nekoj ženi što ga najmila par zadnjih meseci, vozi i dalje, nemam pojma koliko sada ima). Ako ti nemaš problema vozi i uživaj.
Koji auto imaš?
U principu za svaki brend i model ćeš naći na netu da neko piše da ima problem, uvek neko negde nešto piše ili za EV ili unutrašnje sagorevanje (pun net kvarova za 3 cilindra benzinaca a ja ih se navozao, eno jedan moj bivši Golf 7 na rentakar prešao 220k km i tako prodat nekoj ženi što ga najmila par zadnjih meseci, vozi i dalje, nemam pojma koliko sada ima). Ako ti nemaš problema vozi i uživaj.
- carov2
- Kontakt:
Ja sam ovaj, DEWA. 

To dok čitam pitam se ide li taj auto?
Malo mi to previše naduvno iskreno u fazonu EV valja, kupite EV a ne fosilca, fosilac se kvari.
Malo mi to previše naduvno iskreno u fazonu EV valja, kupite EV a ne fosilca, fosilac se kvari.
- aboki
- Pridružio se: 18 Sep 2017, 22:23
- Garaža: Renault Zoe R135, Renault Scenic 2 2.0T
Jos jedan Renault u porodici 

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk