Tvoj auto je u klasi 500 evra? I nije održavan od kada je izašao iz fabrike?TheWickerMan napisao: 09 Mar 2025, 23:32Dovoljno si rekao, prosek 11 godina a tipican auto "nesto" starijeg od proseka, taj Golf kojeg si se uhvatio, ispada vise od duplo. Bas "nesto" stariji.ljubitelj napisao: 09 Mar 2025, 23:01
Ti napiši šta je tačno stanje tog nekog vozila prosečne starosti 11 godina u Nemačkoj.
Ja sam naveo očigledan primer jednog tipičnog auta male kilometraže nešto starijeg od proseka
Stanje vozila starog 11 godina? Evo, moj auto je maltene 13 godina star, 166k km na satu, to je malo stariji od proseka a ne Golf 4 star 25 godina. Evo stanje mog vozila, pre nepunih mesec dana je prosao tehnicki bez ijedne zamerke/greske, cak ni sijalice i to u Dekri, koja vazi za picajzle.
Verujem da si slučajno njega uporedio sa opisom i stanjem Golfa iz klipa.
A takav Golf 4 koji je održavan i prolazi tehnički košta kako kažu u klipu 2,000-2,200 eura i njegovo stanje ne zahteva dodatna ulaganja da prodje tehnički isto kao taj tvoj. I to star kako kažeš 25 godina ali održavan.
Na tom Golfu u klipu nisu godine te koje su pohabale diskove, pločice, spone itd....to se ne troši od godina nego od načina kako su predjeni ti kilometri.
U tome je poenta 100k predjenih, godine su nebitne u tome.
ne ubedjujem nikoga, izneo sam moje mišljenje takvo kakvo je na osnovu onoga što vidim tamo na TV i onoga što dolazi na šlepu kod nas iz uvoza.ubedjujes mene koji em zivim ovde em se "zanimam" preprodajom auta
I dakle, pošto se baviš preprodajom auta koliki je procenat ispravnih za tehnički pregled tih koje kupuješ, i koji je to opseg cene takvih auta?
Ako je kako kažeš 10% loših kao što je Golf u klipu onda ispada da je 90% ispravnih u ponudi.
Taman da se objasni kako je ovde moguće da jeftinije košta/oglašeno isto godište nego tamo u Nemačkoj za auto istog modela, kilometraže, izgleda itd..