Privezak za kljuceve i brava
-
- Pridružio se: 09 Dec 2024, 14:41
Privezak za kljuceve i brava
Jedno mozda glupo pitanje. Da li neki tezi privezak za kljuceve moze da napravi problem sa bravom na duze staze ?
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Privezak za kljuceve i brava
Zanimljivo pitanje. Ja sam zbog toga od nekog priveska baš i odustao, tj. ima metalnih privezaka koji kao da solidno dodaju na težini ključu. Posle sam odabrao neki drveni privezak koji mi je interesantan, a skroz lagan.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Neki kazu da moze. Inace se ne preporucuje budzenje kljuceva, ni za stan ni za auto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Pridružio se: 09 Dec 2024, 14:41
Dadoh poprilican novac za dva identicna priveska i tek kad su stigli skontam da su malo tezi pa mi pade na pamet ovo pitanje. Malo sam se zaleteo sa kupovinom jbg jer sam posle video da na netu ima lepsih i laksih privezaka....i jeftinijih 

Mene su ti privesci uvek nervirali. Imao sam onaj penasti/sunđerasti na drugom ključu čisto da ih razlikujem.
Na avensisu imam keyless sistem i ključ ne diram iz ranca/torbice.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I ja sam se tako zeznuo s jednim priveskom, pa odustao od njega. Doduše nije bio previše skup. Džabe bacio 500 dinara, bolje da sam popio negde koje pivo.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Imao i ja davno taj penasti ali malo gabaritniji. Izađem iz auta, ključevi mi ispadnu iz ruku i pravo kroz rešetku za odvod vode na ulici. Sva sreća pa je privezak održavao kljičeve da plutaju na površini dok ih nisam.dohvatio nekim granom sa obližnjeg drveta.Skipper napisao:Mene su ti privesci uvek nervirali. Imao sam onaj penasti/sunđerasti na drugom ključu čisto da ih razlikujem.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ja sam ima metalni privezak na ključu i skinuo ga. Em težak, em klati se i lupa o tablu. Skinuo i stavio neki plastičan, čisto da ga razlikujem od drugih ključeva.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока