Beograd
Re: Beograd
Nije se policija sklanjala, bajkeri

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Režija FDU.
MUP nije, Vojska nije, nema ko četvrti, zar ne?
Tapa
MUP nije, Vojska nije, nema ko četvrti, zar ne?
Tapa
Interesantno je sto je i na Slaviji tad na oko 11.-12. minutu prekinuo neko tisinu, ali rekao bih negde iz pravca Nemanjine.. Jako cudno da nije povezano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Na HRT uključenjima u dnevnik je svaki put prekinuta tišina. Znači, onaj dopisnik kaze da je upravo tišina u toku i počne govoriti uživo u program .
Ljudi se okreću i gledaju ga... Režija ga je mogla i kasnije uključiti ali nije.
Doduse, poceo bi tiše govoriti iako bi mozda trebao poštovati taj trenutak zemlje iz koje izvještava.
To je samo jedan od primjera...
Ljudi se okreću i gledaju ga... Režija ga je mogla i kasnije uključiti ali nije.
Doduse, poceo bi tiše govoriti iako bi mozda trebao poštovati taj trenutak zemlje iz koje izvještava.
To je samo jedan od primjera...
A ovi sa srčanim problemima (pogotovo ugrađenim pejs mejkerima i slično) mozda bi trebali izbjegavati mjesta visokog rizika moguće opasnosti od stresa i slično.
Uostalom, magnetna polja, trafo stanice, električni vodovi, razne frekvencije,mobiteli (a bilo ih je kazu milion) svašta moze biti razlog poremećaju u radu tih uređaja.
I onda im je drugi kriv.
Srčani bolesnici trebaju paziti dok gledaju utakmicu, a kamoli da idu na događaj visokog rizika.
Sve je lako kad si mlad... svako odijelo dobro ti stoji
Onaj post s trudnicom... tko bi normalan poveo trudnu ženu na proteste?!
Treba realno sagledati stvari.
Znam da će sad biti hajka na mene šta ja tu imam pisati o tome, ali samo sam realan.
Onaj post s Karleušom par postova iznad ima smisla što god netko o tome mislio.
Uostalom, magnetna polja, trafo stanice, električni vodovi, razne frekvencije,mobiteli (a bilo ih je kazu milion) svašta moze biti razlog poremećaju u radu tih uređaja.
I onda im je drugi kriv.
Srčani bolesnici trebaju paziti dok gledaju utakmicu, a kamoli da idu na događaj visokog rizika.
Sve je lako kad si mlad... svako odijelo dobro ti stoji

Onaj post s trudnicom... tko bi normalan poveo trudnu ženu na proteste?!
Treba realno sagledati stvari.
Znam da će sad biti hajka na mene šta ja tu imam pisati o tome, ali samo sam realan.
Onaj post s Karleušom par postova iznad ima smisla što god netko o tome mislio.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Aj budi realan i lupetaj na drugom mestu...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Decko je degenerik, odavno sam ja to govorio.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Birajte recnik.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
A sta da mu napise?
Mislim da bi radi zdravlja svih nas trebalo prekinuti sirenje objava ovih instagram, informer umobolnika.
Mislim da bi radi zdravlja svih nas trebalo prekinuti sirenje objava ovih instagram, informer umobolnika.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Dve sa pogledom na ćacilend.
Cujem da su danas otisli i ostavili tone smeća, šatore, gajbi, itd. A i zahtevi im nisu ispunjeni

Cujem da su danas otisli i ostavili tone smeća, šatore, gajbi, itd. A i zahtevi im nisu ispunjeni

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Lave, dao bi ti šansu jer možda ne poznaješ Beograd. Sa druge strane, ako ne znaš okolnosti, ne znam zašto imaš potrebu da se javljaš.
Ovo uopšte nije bila zona visokog rizika da bi se iko brinuo da tamo stoji. Nije bilo ispred skupštine, nije bilo ni na Slaviji. Ovo je centralna gradska ulica par stotina metara daleko od svih prostora gde su bile najveće gužve. Tu niko nije očekivao incidente, niti ih je bilo. Da sam uspeo sa detetom da pređem most i stignem u centar, bio bi u toj nekoj zoni jer bi je, kao najracionalnija moguća osoba, tretirao kao zonu niskog rizika.
Ne samo što su aktivirali ovo sranje na ljude koji su mirno stajali, koji su ćutali, nego ni u kakvoj perspektivi nisu predstavljali bilo kakav bezbednosni rizik. Ako planiraš da braniš ljude koji tako nešto urade onda nemamo šta više da pričamo. A ako si mislio da su ovi ljudi bili pred upadom u skupštinu pa im se to desilo onda je u najmanju ruku neophodno da kažeš da nisi imao pojma o čemu pričaš.
Ovo uopšte nije bila zona visokog rizika da bi se iko brinuo da tamo stoji. Nije bilo ispred skupštine, nije bilo ni na Slaviji. Ovo je centralna gradska ulica par stotina metara daleko od svih prostora gde su bile najveće gužve. Tu niko nije očekivao incidente, niti ih je bilo. Da sam uspeo sa detetom da pređem most i stignem u centar, bio bi u toj nekoj zoni jer bi je, kao najracionalnija moguća osoba, tretirao kao zonu niskog rizika.
Ne samo što su aktivirali ovo sranje na ljude koji su mirno stajali, koji su ćutali, nego ni u kakvoj perspektivi nisu predstavljali bilo kakav bezbednosni rizik. Ako planiraš da braniš ljude koji tako nešto urade onda nemamo šta više da pričamo. A ako si mislio da su ovi ljudi bili pred upadom u skupštinu pa im se to desilo onda je u najmanju ruku neophodno da kažeš da nisi imao pojma o čemu pričaš.