Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Paori koji zele da uce.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money

Bravo @Kuzmanovic

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Juče smo se pri odlasku na protest (zeninim Yarisom) parkirali iznad Steca, pa peske pasarelom preko AP do centra...
Parkirao sam na ovoj adresi, tačno iza ove Skode na slici. Bas je bila frka za parking, kola svuda.. Na ogradi trenutno stoji homemade znak za zabranjeno parkiranje, sa tekstom "postoje bolja mesta za vas auto, verujte". Jeste red flag, ali baš i nije bilo izbora. Racunam da sam s obzirom na okolnosti ok..
Elem, slomljen retrovizor opušteno..
Sve mi se cini da ce im neko baciti par staklenih flaša sa crvenom bojom po fasadi i ogradi...
Djubrad koja misle da je i ulica njihova

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Parkirao sam na ovoj adresi, tačno iza ove Skode na slici. Bas je bila frka za parking, kola svuda.. Na ogradi trenutno stoji homemade znak za zabranjeno parkiranje, sa tekstom "postoje bolja mesta za vas auto, verujte". Jeste red flag, ali baš i nije bilo izbora. Racunam da sam s obzirom na okolnosti ok..
Elem, slomljen retrovizor opušteno..
Sve mi se cini da ce im neko baciti par staklenih flaša sa crvenom bojom po fasadi i ogradi...
Djubrad koja misle da je i ulica njihova

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima takvih i najčešće im uspeva da zadrže parking mesta slobodnim, jer niko ne želi da razmišlja. Pisao sam, ima ih nekoliko po Lekinom brdu.
Napravili znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, na 2 pm, ne baš najbolje, ali su istakli poentu.
Isto kao što je neko povukao svoju žutu liniju i napisao NE PARKIRAJ !!! NOSI PAUK, koristeći sprej.
I slični primeri...
Tapa
Napravili znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, na 2 pm, ne baš najbolje, ali su istakli poentu.
Isto kao što je neko povukao svoju žutu liniju i napisao NE PARKIRAJ !!! NOSI PAUK, koristeći sprej.
I slični primeri...
Tapa
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Toga ima svuda. Recimo postavljanje barikada na javnoj povrsini.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Na bezaniji ograde javna parking mesta, dignu krovove preko njih...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ko juce nije smogao snage da istolerise parkiranje, zna se koji je njegov problem
Po istoj analogiji, kad dodju autobusi da ih lepo olupamo jer su nepropisno parkirani
Po istoj analogiji, kad dodju autobusi da ih lepo olupamo jer su nepropisno parkirani
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ili nepropisno parkirane traktore... oh wait 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ti traktori su sad upozorenje za bilo kakvo buduće davanje vozila za potrebe stranke. Pametnome dosta.
Pa ispadaju pametni, rekao Vucic da ce obezbediti sredstva iz budzeta za zamenu.
Kako nam lepo izgleda Bulevar kad ga blokiraju , bice opet 28.3. pa da se psihicki pripremimo komsijaschonenk napisao: 16 Mar 2025, 19:55 Ko juce nije smogao snage da istolerise parkiranje, zna se koji je njegov problem

Znaci nama obicnim ljudima poskupece neki namet , jer nece iz svog dzepa placati .lami napisao: 16 Mar 2025, 20:58 Pa ispadaju pametni, rekao Vucic da ce obezbediti sredstva iz budzeta za zamenu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja bas nisam ubedjen da su ljudi sa prave strane polupali traktore, vec da je poslao svoje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Mi ako pokusamo da blokiramo te autobuse dobicemo ne pendrek, nego bokser i palicu od placene kamarile. Da li mi zelimo da zivimo u takvoj drzavi, to je nase pitanje. Skroz su nas saterali uza zid.
"- Neko se temeljno bavio nasiljem, brutalnim nasiljem i uništavanjem imovine srpskih domaćina, koji nisu prebogati kao neki drugi koji su vozili skupocene džondirove i sve ostalo. 186 srpskih domaćina je rizikovalo da izgubi svoje traktore, da bi sačuvali mir i da neka deca ne bi bila napadnuta. Ja sam razgovarao sa Milošem (Vučevićem) da stranka čiji je predsednik, pošto ima novca, u skladu sa zakonom, pomogne i da to ne ide iz državnog novca, već da nađemo privatne fondove i donacije da to domaćinima i seljacima se nadoknadi - rekao je Vučić na sednici Vlade Srbije."
Ipak kao kaze sad ne iz budzeta
Ipak kao kaze sad ne iz budzeta