Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Markoni »

To se odmah znalo da će tako ići.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Inventivno, nema sta. Staro za novo. Fondovi.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

A170T napisao:Evo ispred moje kuće konstantno parkiraju, u pitanju je možda nekih 2 ara travnate površine. Za sada je tu dvoje automobila iz obližnje fabrike koji nemaju mesta za parkiranje u toj ulici gde je fabrika. Nikad nikome nismo zamerili čak i kad zauzmu ono mesto koje smatram svojim. Mada mesto u kom živim je takvo da mogu auto da ostavim i kod bilo kog komšije, ima praznog mesta koliko voliš i niko neće nikom zameriti.
Evo kako to izgleda, nekad je jedan a ponekad i tri automobila. Cela ova travnata površina se zvanično vodi kao gradsko zemljište, ali svako održava ispred svoje kuće i tretiramo ga kao svoje.
Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Čoveče, pa koji je ovom luksuz, kao još jedno dodatno dvorište ispred dvorišta.

Al da, u odnosu na tebe, mi u Novom Sadu imamo manje prostora ispred dvorišta, a Beograđani još manje i od toga. U odnosu na BG, nama u NS je solidno komotno!

Kod mene ispred dvorišta bi mogla stati maksimum dva auta - da ne zablokiraju kapiju.

Pozitivno je da tako funkcioniše kao komšiluk.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Maltene je tako. Svako ima ispred sebe veću ili manju dodatnu površinu ispred dvorišta, koje su uglavnom prazne do sezone spremanja ogreva. Tada je ispred svake kuće gomila drva za ogrev, lakše ljudima za istovar i ne unosi se đubre u dvorište prilikom sečenja/cepanja. Niko mi nikad nije zamerio zbog parkiranja, ali i ja ne zloupotrebljavam to. Ostavim ispred komšije ako baš moram, par sati i vratim se nazad. Naravno svi smo u dobrim odnosima i sarađujemo.
Slika
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Taman mesto da se udene neki soiliter, ko na Vračaru a usput i malo uzme od ulice. Što mora da bude tako široko :)

Vala, to je premija to se tiče toliko slobodnog prostora pa još i zeleno.
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Da li je moguće da živimo u "državi" gde je vlast okupila sav kriminal za ličnu zaštitu kao Pablo Escobar i pri tom okupirala deo glavnog grada, gde rame uz rame i pod maskom stoji žandarm i lokalni propalitet, da po potrebi štite jedan drugog da bi zaštitili onog glavnog, gde se počini pravi teroristički akt nad masom ljudi i tome svedoči milion svedoka i stranih medija osim našeg glavnog nacionalnog, a vlast se usaglašava da li je zvučni top koji nikada nismo ni imali, ali smo ipak koristili samo kao mikrofon za Zvezde Granda.
I pri tom se iz EU sa takvima vode konstruktivni razgovori. Samo terorista može sa teroristom imati konstruktivan razgovor.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Pravo pitanje ne kako smo dozvolili da "ONI" vladaju poslednjih 13 godina?

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Zašto smo dozvolili da nam šume postanu deponije i postanu izvor zaraze? To ne pričam o sitnom otpadu već o bačenim WC šoljama, šporetima, uginulim životinjama koje šire smrad okolo. Zašto su nam reke pune plastike i zašto se iz okolnih fabrika toksične vode ispuštaju direktno u reke? Ostaviću dole mapu pismenosti naroda u Jugoslaviji, pre skoro 100 god. Kad se to pogleda nije tako čudno stanje kakvo u kakvom smo danas. Prosto evolucija čovečanstva ima svoje tokove, neki su narodi ispred, a neki kasne. Kao u nekoj trci na olimpijskim igrama.
Slika
upload to album
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Narod je stoka jednostavno. Većinski je stoka. Pošto sam strastveni ribolovac mnogo vremena provodim na vodi. Susrećem se sa raznom marvom. Rezultat je poražavajući. Tablice su uglavnom SM , a u zadnje vreme sve više BG i NS. Dosta ljudi kupuje seoske straćare da imaju za vikend odmore i slično. Samim tim povećava se broj ljudi koji dolaze na vodu. Očekivao sam više od njih. Lokalno stanovništvo ne moram ni da spominjem. :kuku:
Nije mi problem da skupljam smeće za ljudima ali sve ima svoju granicu.
Počeo sam da kačim table
Slika
Poslednja izmena od Heineken u 20 Mar 2025, 11:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

https://standard.rs/2021/01/18/rumunska ... u-kasnije/

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Heineken napisao:Narod je stoka jednostavno. Većinski je stoka. Pošto sam strastveni ribolovac mnogo vremena provodim na vodi. Susrećem se sa raznom marvom. Rezultat je poražavajući. Tablice su uglavnom SM , a u zadnje vreme sve više BG i NS. Dosta ljudi kupuje seoske straćare da imaju za vikend odmore i slično. Samim tim povećava se broj ljudi koji dolaze na vodu. Očekivao sam više od njih. Lokalno stanovništvo ne moram ni da spominjem. :kuku:
Nije mi problem da skupljam smeće za ljudima ali sve ima svoju granicu.
Počeo sam da kačim table
Slika
Na žalost, na koju god vodu da odem ista priča, od lokalnih kanala do Save, Dunava, Tamiša.....

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Sigurno nije većina takva, nego govno mnogo smrdi. Dovoljno je jedno, dvoje, koji redovno dolaze i ostavljaju za sobom od vas sto. Imaj veru u ljude, većina je ovde ok, ali kad neko štrči to jako vrišti, a takvi kad se udruže dobiješ ovakav sistem u kom živimo.

To sa tablama je dobro, možda će da vidi da je primećeno šta radi, pa će da malo uspori.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Ali nije primećeno da ON to radi. Naravno da zna da je se videti to đubre koje je ostavio za sobom.

-------
Nego, na temu pumpanja... Sad me baš zanima kako će nastaviti da se odvija sve. Od nedelje primećujemo zvučni top, očigledno uz nameru zastrašivanja ljudi. Nekoliko njih u Novom Sadu je uhapšeno - jedna profesorica Jovine, nekoliko studenata, i da li još neko. Oni prisluškivani u prostorijama PSG.

Osim toga, još pre 15-og jedan deo nastavnika nije dobio plate zbog štrajka. Danas nije stigao drugi deo plate zaposlenima na fakultetu, koji su u blokadi. Verovatno s namerom da se ljudi na fakultetu međusobno glože, i da bi se gložili i sav studentima.

Dodatno, više ljudi je privođeno na razgovore. Isto jedna profesorica iz Jovine i još neko sa univerziteta.

Stižemo u znatno neprijatniju fazu, a vlast prikazuje svoje ružno lice.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Vlast pokazuje odvratno lice odavno, a zadnjih dana su posebno bahati. Policija ne postoji i služi za ikebanu. Sramotno!
Odgovori