Domaće auto emisije
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Domaće auto emisije
Uskoro u Biznis priče...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Krenuli na više frontova...
Ili ih neko loži da mora tako ili menjaju planove svakog dana zbog algoritma. U svakom slučaju ovo je ipak balkanska priča, nikako smislena švajcarska...
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Ili ih neko loži da mora tako ili menjaju planove svakog dana zbog algoritma. U svakom slučaju ovo je ipak balkanska priča, nikako smislena švajcarska...
Kome smeta jak Borko!
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

ne znam kako bih spavao nocas da nisam saznao kako teku radovi na hali kod Borka, sad ce da nas pegla par epizoda vrv samo sa halom
Prva epizoda koju nisam gledao. Pokušavao sam na preskoke, ali nije mi išlo...
Liči mi na ono što je Titanijum snimao. Pa mu došle neke batice i uzele halu.OMP napisao: 30 Mar 2025, 20:43 ne znam kako bih spavao nocas da nisam saznao kako teku radovi na hali kod Borka, sad ce da nas pegla par epizoda vrv samo sa halom
njih nisam ni pratio
Danas takva runda naišla - SAT i Budući klasici negledljivi.
Poslato sa BVL-N49 pomoću Tapatoka
Poslato sa BVL-N49 pomoću Tapatoka
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Žao mi Titanijuma. Dobio po nosu, prethodno sredio i uložio u halu.Heinz napisao:Liči mi na ono što je Titanijum snimao. Pa mu došle neke batice i uzele halu.OMP napisao: 30 Mar 2025, 20:43 ne znam kako bih spavao nocas da nisam saznao kako teku radovi na hali kod Borka, sad ce da nas pegla par epizoda vrv samo sa halom
Valjda će nekad "na zelenu granu".
kvalitet uvek na kraju dodje do izrazaja pa je tako posle nasao jos bolji prostor i bolje prosao.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...