Policijske patrole i radari

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Re: Policijske patrole i radari

Post od lami »

Od 4 kamere, dve su vezane za dr gangulin kruzni tok. Mozda racunaju ako sporije idu ljudi, sporije ce se praviti guzva

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Načuh od ljudi iz BGD Puta da Gangula ne konsultujući struku odlučuje gde će biti postavljeni kružni tokovi. Samo naredi a ako se neko od inženjera ne složi sa njim može samo da napusti preduzeće. Kažu da je Vesara za njega pojam razumevanja i transparentnosti.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Oni su samo izvođači, investitor je Putevi Beograda. To su dve različite firme.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Gangula je ozbiljan debil
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Futoški put NS, deo od Brke do Vršačke, blaga krivina udesno gde uvek radarišu. Pre par dana prvi put vidim da pajkan na skuteru stoji i cepa ručnim radarom :o
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Heinz napisao: 18 Sep 2024, 12:17 Oni su samo izvođači, investitor je Putevi Beograda. To su dve različite firme.
Znam da su razlicite firme, cimao sam se i sa jednima i sa drugima kad sam ostetio gumu kod Grocke. Samo napisah iz koje firme je izvor.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Imao sam kosmičku sreću da naletim na dobro prikriveni radar, na mestu gde je 50 a ja išao negde oko 70-tak na sat. Nije u pitanju radar na stalku, već se sakrili iza žbunja i usmerili auto ka pravcu ispred, tako da kad ih vidiš već je kasno.
To je deonica magistralnog puta Malča-Niš (ko je iz ovog kraja zna), koji ide paralelno sa autoputem, koja ima širinu kao i autoput (bez zaustavne), koja je relativno prava i NEMA zdravorazumskih osnova da se tom deonicom ograniči brzina na 50 km/h. Niti iko vozi tom brzinom zadnjih 10 godina tim putem.
Kazne 2500 ako imam sreće, 5000 ako nemam. Zanima me da li je moguće online proveriti da li imam kazni? Posle koliko dana to stiže, ako stiže na kućnu adresu?
Verovatno prva kazna za 12 god vožnje, pa nemam iskustva sa tim. Nisu neke ogromne pare, ali radije bi ih zapalio nego što bih pumpao platu nekom štakoru koji se krije iza žbunja i živi na tuđ račun.

Bukira
Reactions:
Pridružio se: 01 Feb 2022, 18:03
Garaža: Gulietta 2.0

Post od Bukira »

Proveri povremeno na sajtu Registra neplaćenih kazni:
https://rnk.sipres.sud.rs/
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Aha, znam za taj sajt, ali nisam bio siguran da važi i za saobraćajne prekršaje.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

A170T napisao: 01 Apr 2025, 16:08 Imao sam kosmičku sreću da naletim na dobro prikriveni radar, na mestu gde je 50 a ja išao negde oko 70-tak na sat. Nije u pitanju radar na stalku, već se sakrili iza žbunja i usmerili auto ka pravcu ispred, tako da kad ih vidiš već je kasno.
To je deonica magistralnog puta Malča-Niš (ko je iz ovog kraja zna), koji ide paralelno sa autoputem, koja ima širinu kao i autoput (bez zaustavne), koja je relativno prava i NEMA zdravorazumskih osnova da se tom deonicom ograniči brzina na 50 km/h. Niti iko vozi tom brzinom zadnjih 10 godina tim putem.
Kazne 2500 ako imam sreće, 5000 ako nemam. Zanima me da li je moguće online proveriti da li imam kazni? Posle koliko dana to stiže, ako stiže na kućnu adresu?
Verovatno prva kazna za 12 god vožnje, pa nemam iskustva sa tim. Nisu neke ogromne pare, ali radije bi ih zapalio nego što bih pumpao platu nekom štakoru koji se krije iza žbunja i živi na tuđ račun.
Koja je to tačno lokacija? Posle podvožnjaka ka Nišu?
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Bili su na benzinskoj, sakriveni iza ovog grmlja, šta li je već.
Slika
Slika
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Znaš da mi je padalo na pamet da bi mogli tu da budu. Usporim uvek zbog parkiranih kamiona ali nikad ne idem baš 50.

Ja sam ih čak video jednom kasno uveče kako radarišu na onom pravcu kod Jasenovika gde su sns autobusi išli u rikverc. Neko je bio postavio znak 60 i oni su se odmah tu nacrtali. Posle je dodata dopunska tabla sa pahuljicom i na kraju je ceo znak samo nestao.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Prvo dobije poziv vlasnik vozila da kaže ko je vozio, posle se zove vozač.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Dare4x4 napisao: 01 Apr 2025, 22:34 Znaš da mi je padalo na pamet da bi mogli tu da budu. Usporim uvek zbog parkiranih kamiona ali nikad ne idem baš 50.

Ja sam ih čak video jednom kasno uveče kako radarišu na onom pravcu kod Jasenovika gde su sns autobusi išli u rikverc. Neko je bio postavio znak 60 i oni su se odmah tu nacrtali. Posle je dodata dopunska tabla sa pahuljicom i na kraju je ceo znak samo nestao.
Ja koliko sam video cela ta magistrala do Nisa je ogranicena na 50, sto mi nema veze s mozgom. Pa cela ova situacija je i razlog toga. Sad ce da krene agresivno kaznjavanje zbog blokada, cisto da se revansiraju i pune budzet. I to ona zicer kaznjavanja gde ne mozes da izbegnes osim ako te neko ne upozori. Mi smo trojica isli u koloni istom brzinom, u 5 sekundi 3 kazne. Gde ces bolje... Valja otvoriti cetvore oci, ako neko blicne spustaj na 30 na sat i tako narednih 10km
Heinz napisao: 01 Apr 2025, 22:48 Prvo dobije poziv vlasnik vozila da kaže ko je vozio, posle se zove vozač.
Znaci ima komplikacija? :glavomuzid: Ja sam mislio dobijes neki papir sa racunom za placanje, odes platis i dovidjenja.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Nema komplikacija, na tom papiru imas instrukcije za placanje, popunis uplatnicu i platis. Placas pola iznosa ako platis u roku od 8 dana od datuma prijema (ne znam kako oni znaju kad je stigla kazna na kucnu adresu). Pricam o mandatnim kaznama tj onim od 10 hiljada din. Na teritoriji Beograda stizu u roku od mesec, mesec i po dana od nacinjenog prekrsaja, ne znam kako je za druge gradove.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Odgovori