Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
LAV-LAV
Reactions:
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Re: Beograd

Post od LAV-LAV »

Nisam baš očekivao da ću dobiti takve epitete, da lupetam , da sam degenerik, umobolnik i to informer umobolnik (čast ili pogrda?)...
Jučer i sve ove dane su se ljudi borili protiv jednoumlja i onda ja dobijem epitete jer sam izrazio mišljenje za nešto što je realno.
Znači, upitaš se šta trudnica radi na mjestu gdje svjesno ugrožava sebe i dijete i dobiješ ovakve epitete. Moze nastradati u najobičnijem naguravanju.

Tko je razumio, razumio je.

Siguran sam da se većina forumasa slaze sa mnom.

Hvala.

Banovanje će potvrditi moj post.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne, nije realno.

To si samo ti odlucio da je realno i samoproglaiso se da si realan.

Grujicd je najbolje napisao pa ako njega ne razumes onda jbg
LAV-LAV
Reactions:

Post od LAV-LAV »

@grujicd

Bilo bi neozbiljno reći da znam Beograd za razliku od ljudi koji tamo žive.Ali snalazim se onoliko koliko mogu kada dođem u jedan od najljepših i natoplijih gradova.

I koristim svaku priliku da posjetim meni drage ljude.

Ovdje u medijima se prizivalo krvoproliće pa iz tog razloga sam napisao da nije pametno rizičnim skupinama biti na takvom mjestu.
Ne znam da li jeu srpskim medijima bila priča da je to šernja bez rizika, ali meni nije bilo svejedno gledati da netko tamo strada.
LAV-LAV
Reactions:

Post od LAV-LAV »

Na ovom forumu sam dobio epitete koje ja nikada nikome ne bih podijelio , a pogotovo ne na internetu jer u bespućima interneta meni je to na razini klackanja u parkiću.
Tko normalan nije protiv nasilja? I onda se širi nasilje na internetu , verbalno,ovako ili onako... ne ide to tako.

Oni koji misle da u u zemlji u kojoj ja živim ne postoje isti problemi kao u Srbiji onda ne vidi stablo od šume.

To više nije razmjena mišljenja , ali jedno je sigurno...

Prepucavanje na internetu je kao specijalna olimpijada, čak i ako pobijediš retardiran si...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

LAV-LAV napisao: 16 Mar 2025, 16:37
Treba realno sagledati stvari.

Znam da će sad biti hajka na mene šta ja tu imam pisati o tome, ali samo sam realan.
Ne, naravni da nisi realan. Nego si provokator, neko ko nema blage veze o temi o kojoj piše, nego se hraniš komentarima koji te pljuju. Pravi internet trol.
Treba te banovati jer si nepristojan i nekulturan.

i da, pobedio si u raspravi na internetu.

EDIT:
LAV-LAV napisao: 16 Mar 2025, 18:37 Siguran sam da se većina forumasa slaze sa mnom.

99.99% se ne slaže sa tobom, ovih 0.01% su trolovi kao ti.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Što se tiče trudnica, beba i male dece na protestima, nije im mesto tamo, barem ne u prvim redovima, pogotovo na protestima označenim kao protesti visokog rizika. Možda proteste studenti ne vide tako , ili ljudi sa malom decom, ali vlast ih vidi, na žalost.
Ispred skupštine su stajali žandari za puškama za suzavce. Pametnom dosta. Ako se proceni da ima potrebe da upotrebe suzavac, tj ako dobiju komandu, neće se obazirati na trudnice, decu itd. Isto kao što je "neko" upotrebio Zvučni Top, na žalost.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Svugde je bilo istaknuto da se deca ostave kod kuće. Da dođu najviše muškarci i žene koje žele. Tako da ko je išao porodično išao je na svoju ruku. Organizatori su istakli da deca i kućni ljubimci ostanu kod kuće.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

BigMazzy napisao: 16 Mar 2025, 22:02 Što se tiče trudnica, beba i male dece na protestima, nije im mesto tamo, barem ne u prvim redovima, pogotovo na protestima označenim kao protesti visokog rizika. Možda proteste studenti ne vide tako , ili ljudi sa malom decom, ali vlast ih vidi, na žalost.
Ispred skupštine su stajali žandari za puškama za suzavce. Pametnom dosta. Ako se proceni da ima potrebe da upotrebe suzavac, tj ako dobiju komandu, neće se obazirati na trudnice, decu itd. Isto kao što je "neko" upotrebio Zvučni Top, na žalost.

To je bilo u vreme Milosevica, ovaj drzi policiju kao paravan privatnoj vojsci siledzija i kriminalaca i sam rezira incidente.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Na žalost, tako je, ali to je još gori scenario.

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kad sam rekao da bi došao sa detetom mislio sam na sina od 14 godina i 182cm, ne na malo dete... Mada ni njega ne bi vodio ni blizu rizične zone, računao sam, pogrešno, da bi kod Moskve ili Terazija bilo bezbedno. Inače čuo sam se sa drugom koji je bio baš na liniji tog zvučnog oružja, ima isti opis kao i ostali očevici, zvuk kao da se auto ili avion zaleću u masu, neprijatan osećaj u telu, panika.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Momčilo napisao:Interesantno je sto je i na Slaviji tad na oko 11.-12. minutu prekinuo neko tisinu, ali rekao bih negde iz pravca Nemanjine.. Jako cudno da nije povezano.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako sam i ja mislio, ali zar nisu oni ipak napravili buku baš zbog incidenta sa zvučnim topom?

Prvo sam na njih ispizdio. Onda sam pomislio - možda su videli da je ispala onamo za frka, pa da su se zato razgalamili.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Upravo tako. Sve je pokrenuo taj bolesni napad zvučnim topom, pa je to preraslo u buku onih koji nisu kontali da vreme za tišinu nije isteklo. Niko to nije svesno uradio, siguran sam.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ali, kao i u sportu, šteta je učinjena, povratka nema, a ti se sad žali kadiji...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Spuštao sam se niz Carice Milice i na kraju skrenuo desno u Brankovu. Da očekujem kaznu? :oops:
Odgovori