Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Zvala teta iz Beotela. Da li može novi ugovor, 6 meseci 1.000 dinara i 18 meseci 1.490? Može, pozdrav.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da, 20/4.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Skupo. Ali kontam da nemaš alternativu.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Astra Telekom sporiji, Supernova skuplja.

Mene zvali iz Mtsa da nam na jednoj lokaciji gde imamo fiksni daju 24 meseca besplatan internet kao dugogodisnjem korisniku.
Reko, imam.optiku u stanu, prolazi sada yettel za mesec, 2, sta tu moze? Box 3 za 5 soma, prvih 14 meseci besplatno.
Pre toga imao vec 14 meseci besplatno mts pa 10 placao, pa onda opet 14 yettel i sada ce opet mts.
Za m9j telefon sam s eorebacio u A1, 14 meseci dinar i onda 10 2.5k.
Isto mi onda i mts ponudio, ali u vidu 24 meseca smanjen racun da izadje cak i malo povoljnije na 24 meseca, ali se ovde covek vec iscimao i dosao da potpisemo, bilo mi mrsko da otkazujem.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Reko, imam.optiku u stanu, prolazi sada yettel za mesec, 2, sta tu moze? Box 3 za 5 soma, prvih 14 meseci besplatno.
Pre toga imao vec 14 meseci besplatno mts pa 10 placao, pa onda opet 14 yettel i sada ce opet mts.
Za m9j telefon sam s eorebacio u A1, 14 meseci dinar i onda 10 2.5k.
Isto mi onda i mts ponudio, ali u vidu 24 meseca smanjen racun da izadje cak i malo povoljnije na 24 meseca, ali se ovde covek vec iscimao i dosao da potpisemo, bilo mi mrsko da otkazujem.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Je l' ima neko proverenu informaciju šta će biti sad sa Arenom i SK kod SBBa? Neke priče su bile da ćemo na SBBu dobiti Arene umesto SK, i to se spominjalo pod 01. Aprilom, ali se ništa još nije desilo.
Ide najvažnije kolo Evrolige, pa me strah da neću moći da gledam od kuće
Ide najvažnije kolo Evrolige, pa me strah da neću moći da gledam od kuće

I mene isto zanima ali samo zbog formule i motogp, sad mi rece kolega da SK ostaje na sbb ali se dodaje i arena
pozdrav, uzeo sam yettel za 1650 din neki home L paket njihov, internet je 500/250 optika.
čemu mogu da se nadam u poređenju sa onim što sam imao od SBB, ne znam tačno koji paket ali blizu 4000 din.
čemu mogu da se nadam u poređenju sa onim što sam imao od SBB, ne znam tačno koji paket ali blizu 4000 din.
Ako sbb nije bio optika onda očekuj dosta bolji i stabilniji net.
Što se tv ponude tiče to niko ne zna.
Što se tv ponude tiče to niko ne zna.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Juče nam postavili optiku u ulaz. Videću koje su ponude mada sam prošle godine obnovio ugovor sa SBB i zadovoljan sam kako sve radi. Imam najveći paket, prvih 12 meseci za dinar.

Mada ako sad SBB ide pod Yettel onda će verovatno sve ići Hipernet. I neće biti nekog izbora. Čekam dalji razvoj događaja.

Mada ako sad SBB ide pod Yettel onda će verovatno sve ići Hipernet. I neće biti nekog izbora. Čekam dalji razvoj događaja.
Posetite www.garaza.rs !
Yettel za sada može samo tamo gde ima mts (ne supernova) optika.
Od danas startuje prenos Evrolige na Arena Sport kanalima.
Mene to ne dotiče
ali da podelim vest (zvanična iz Telekoma)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene to ne dotiče

Koji internet koristite?
Yettel radi isključivo preko Telekomove optike (iznajmljuje vlakna) i velika je akcija da se u svakoj zgradi obezbedi kapacitet kako za njih, tako i za A1.Skipper napisao:Yettel za sada može samo tamo gde ima mts (ne supernova) optika.
Supernovina optika, tamo gde je ima, takođe je u vlasništvu Telekoma i nema prepreke da se realizuje GPON servisi ostalih operatera.
Preko koaksijalnog kabla Yettel ne prenosi servise.
Poslednja izmena od paliic u 02 Apr 2025, 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.